Win 8.1 Kullananlara
-
Arkadaşlar bir soru sorucam kafama takıldı şimdi bu windows 8.1 de metro arayüzünümü kullanmak lazım yoksa ek programlarla win 7 görünümü ile mi kullanmak lazım sizce en kullanışlısı hangisi ?? Nasıl kullanıcağımı bilemedim kararsız kaldım 2 side bana göre kullanışlı :D bi bakın la :D
-
ekstra programa gerek yok. İstersen metro arayüzünü iptal edebiliyorsun, direk masaüstü gelebilir karşına. Ama ben gerek duymuyorum.
Metro arayüz geldiğinde daha hızlı açılıyor bilgisayar. Masaüstü olmadan birçok işimi halledebiliyorum
-
Metro arayüz çok hızlı hiç gerek yok bence bi süre sonra hiç aramıyosun eskisini
-
Hangisinde rahat ediyorsan onu kullan
-
sağ tıklayıp yenile demedikten sonra ne kıymeti var hocam işletim sisteminin :)
-
Sserkan bunu yazdı
Metro arayüz çok hızlı hiç gerek yok bence bi süre sonra hiç aramıyosun eskisini
-
metro arayuzu gercekten cok iyi.mesela bir uygulama var lol gibi, metrodan basiyorsun lole masaustune geliyor ama ilk defa masaustune gectiysen lol daha hizli aciliyor.onceligi lole verior sonra masaustune odaklaniyor
-
-
arkadaşlar win8 ile 8.1 arasında fark var mı ? var ise nasıl farklar ? ben bir dosya ismi değiştirmeye çalıştığımda veya üzerine yazdırmaya çalıştığımda yönetici izni felan diyor devam tuşuna basmak gerekiyor her seferinde. Bu olay 8.1 de var mı ?
-
akustikelektrik bunu yazdı
ekstra programa gerek yok. İstersen metro arayüzünü iptal edebiliyorsun, direk masaüstü gelebilir karşına. Ama ben gerek duymuyorum.
Metro arayüz geldiğinde daha hızlı açılıyor bilgisayar. Masaüstü olmadan birçok işimi halledebiliyorum
-
xxkomandoxx1 bunu yazdı
arkadaşlar win8 ile 8.1 arasında fark var mı ? var ise nasıl farklar ? ben bir dosya ismi değiştirmeye çalıştığımda veya üzerine yazdırmaya çalıştığımda yönetici izni felan diyor devam tuşuna basmak gerekiyor her seferinde. Bu olay 8.1 de var mı ?
o olayı kaldırabilirsin kullanıcı hesabı denetimi adı (uac yada user account control) metroyu açıp direk uac yaz seviyeyi en alta getir hiçbişey sormaz. Win 8.1 daha güzel daha güvenli daha hızlı vs.