Win 8.1 Kullananlara
-
Bu soruda benden olsun Windows 8.1 kurdum herşey iyi güzel ama ekran kartı olarak biosu görüyor pcı takılı kabloda pcı a takılı ama biosu görüyor windows nasıl düzeltebiliriz.
-
Aloryan bunu yazdı
Bu soruda benden olsun Windows 8.1 kurdum herşey iyi güzel ama ekran kartı olarak biosu görüyor pcı takılı kabloda pcı a takılı ama biosu görüyor windows nasıl düzeltebiliriz.
Sorun cozuldumu ?
-
canerator bunu yazdıxxkomandoxx1 bunu yazdı
arkadaşlar win8 ile 8.1 arasında fark var mı ? var ise nasıl farklar ? ben bir dosya ismi değiştirmeye çalıştığımda veya üzerine yazdırmaya çalıştığımda yönetici izni felan diyor devam tuşuna basmak gerekiyor her seferinde. Bu olay 8.1 de var mı ?
o olayı kaldırabilirsin kullanıcı hesabı denetimi adı (uac yada user account control) metroyu açıp direk uac yaz seviyeyi en alta getir hiçbişey sormaz. Win 8.1 daha güzel daha güvenli daha hızlı vs.
uac kapalı ama yinede yapıyor arada sırada anlamadım vallaha. Bir ara 8.1 i kurarım bakalım ondada olacakmı diye
-
Jubei bunu yazdıAloryan bunu yazdı
Sorun cozuldumu ?
evet çözdüm ekran kartımda hem vga cıkış kablosu hemde hdmı kablosu takılıydı 2 monitor kullanıyorum yani windows 8 kurup ayarlarımı vs yapıp kapatıp actıgım zaman sadece arkaplan resmi cıkıyordu masaüstü. hatta bu yüzden bi format daha attım virüs var diye :D
sonra farkettim ki hdmi kablo takılı oldugu icin masaüstü diger monitöre gidiyor oda acık olmadığından farketmemişim. hdmi kablosunu cıkarttıp biosudan bi kere onboard ekran kartını sectip actırdım sonra tekrar pcı aktif ettim sonra ekran kartımın sitesinden ATI_9_002WHQL_Win8.zip
windows 8 uyumlu ati driverini indirip tekrar kurdum düzeldi ekran kartımıda görüyor artık.
Aloryan tarafından 06/Nis/14 10:39 tarihinde düzenlenmiştir