Win 8.1 Kurulum Anı
-
Fatih54 bunu yazdı
kmspico kurun da anasını siksin sistemin. Salak salak programlar önermeyin. Düzgün çalışan her şey iyi değildir.
Sakin ol sampiyon . Burda herkes yardimci olmaya calisiyor.
-
Fatih54 bunu yazdı
kmspico kurun da anasını siksin sistemin. Salak salak programlar önermeyin. Düzgün çalışan her şey iyi değildir.
kmspico? anasını sikmek? salak salak?
böyle konuştuğuna göre analizini yaptığını varsayıyorum?
paylaş biz de görek?
veya daha iyisi varsa?
-
Bildiğim bir loader yok şuanda. Yaptığım denemelerde performansı düşürdü. Her açılışta kms server çalıştırır mesela bunun gibi bir sürü sıkıntısı var.
Hatta bunu da buldum birisi daha yazmış:
http://technology-decoded.blogspot.com.tr/2013/11/why-you-probably-shouldnt-use.html
Özet: Hiç kullanmamak bozuk ve güvenilir olmayan halinden daha iyidir.
-
Fatih54 bunu yazdı
Bildiğim bir loader yok şuanda. Yaptığım denemelerde performansı düşürdü. Her açılışta kms server çalıştırır mesela bunun gibi bir sürü sıkıntısı var.
Hatta bunu da buldum birisi daha yazmış:
http://technology-decoded.blogspot.com.tr/2013/11/why-you-probably-shouldnt-use.html
Özet: Hiç kullanmamak bozuk ve güvenilir olmayan halinden daha iyidir.
herkes senin gibi düşünecek diye bir kaide yok hocam, lisansla uğraşmaktansa azıcık bi performans kaybı
görmezden gelinebilir :)
kaldı ki müthiş bir performans düşüklüğü hissetmiyorum (işime engel olmuyor)
kendin söyledin, loader, illa ki performansı etkiler
-
pesimistzombie bunu yazdı
kurulumda bunu girceniz XHQ8N-C3MCJ-RQXB6-WCHYG-C9WKB daha sonra güncellemeleri ıvırı zıvırı urunca antivirüs kurmadan önce kmspico indirip orjinalleştirip antivirüs kurcanız
Sağolasın kardeş. Verdiğin key işime yaradı. Sonrasında başıma gelenler cenabet adamın başına gelmez. Windowsu kurdum akabinden tüm sürücülerin driverlarını zar zor internetten buldum, office, virüs programı derken akşama kadar uğraştım yani tam bitirdim kalkıyorum derken windowsu fulleştireyim dedim bilgisayar bir daha açılmadı.... sorun üstüne sorun verdi.. . az kalsın parçalıyordum komşu bilgisayarını
-
driver için yardım isteseydin söylerdik hacı
SlimDrivers, unutma
başkasının bilgisayarına format atıyorsan, internet ve bu program olsun yeter
kendi bulur indirir. uğraşma detayına kadar
-
Daft bunu yazdı
driver için yardım isteseydin söylerdik hacı
SlimDrivers, unutma
başkasının bilgisayarına format atıyorsan, internet ve bu program olsun yeter
kendi bulur indirir. uğraşma detayına kadar
driverpacksolution diye bir program var onu nasıl bilirsiniz :)
bunu kullanacaktım boyutu 9 gb filan ondan kullanamadım.
Yeniden kurucam ama bu sefer win8.1 kurmam beni bitirdi bugün. Kurunca bu programı deneyeceğim.
-
hiiiiiiç gerek yok derim, bi zaman denedim yanlış driverları kurdu çökertt
slimdrivers bile önermem ama nası olsa başkasının bilgisayarı
kendi bilgisayarın olsa tek tek aramak mantıklı da, dediğim gibi milletin pcye o kadar uğraşmaya değmez
para mı alıyorsun sonutça ?
-
Daft bunu yazdı
hiiiiiiç gerek yok derim, bi zaman denedim yanlış driverları kurdu çökertt
slimdrivers bile önermem ama nası olsa başkasının bilgisayarı
kendi bilgisayarın olsa tek tek aramak mantıklı da, dediğim gibi milletin pcye o kadar uğraşmaya değmez
para mı alıyorsun sonutça ?
Parayla yapan adam zaten yanaşmaz aga adamların bilgisayarı hem toplama hem eski. Uğraş dur.