Win7 Ekran Ters Çevrilmiyor
-
arkadaşlar hangi programı denediysem olmuyor
xp de klavye kısayolları çalışıyordu ctrl ve yön tuşları ile yapabiliyordum.
mercek aldım projektör niyetine kullanacağım. güzel görüntü elde ettim ama görüntü ters. monitörün ekrarının ters çevirmem lazım
ekran kartım yok vga
-
irotate yi denedinmi?
-
ozzy41g bunu yazdı:
-----------------------------
irotate yi denedinmi?
-----------------------------hocam bu işi yapan ne kadar program varsa denedim.
ee rotate
irotate
pivot pro yu denedim vs. vs. bi sürü.
ekranı ters çevirmekten vazgeçtim
sadece filmi ters çevirsem yeter.
klite codec pack il yapılıyormuş ama bulamadım
yani film oynatıcısı filmi ters çevirsin.
-
movie makerla ters çevirebilirsin sadece videolar içinse, biraz uzun sürer ama işini görür heralde.
-
ozzy41g bunu yazdı:
movie makerla ters çevirebilirsin sadece videolar içinse, biraz uzun sürer ama işini görür heralde.
-----------------------------hocam movie maker uzun sürüyor.
anlık çevirmek için ulead studio indiriyorum şu anda.
-
hoca windows7'nin kendi buldugu driver'i kullaniyorsundur. ekran kartinin driver'ini sitesinden indir ve kur tool'unuda kurar boylece. sonrada yon tuslariyla eskisi gibi cevirirsin.
simdi gordum ekran kartim yok demissin o halde anakartin sitesine gir ve oradaki driverlari dene.
-
7-19 bunu yazdı:
hoca windows7'nin kendi buldugu driver'i kullaniyorsundur. ekran kartinin driver'ini sitesinden indir ve kur tool'unuda kurar boylece. sonrada yon tuslariyla eskisi gibi cevirirsin.
simdi gordum ekran kartim yok demissin o halde anakartin sitesine gir ve oradaki driverlari dene.
-----------------------------hmmm. tamam hocam teşekkür ederim.
-
ffdshow codecini kullanıyorsan videoyu açtığında saatin yanındaki video codec ayarlarına girerek oraları karıştırabilirsin.
-
arkadaşın dediği gibi win7 driverlarında bulamazsın. onboard ise ekran kartın ati yada nvidia chipsetli onboard dur.( çok eski bi pc olmadığını warsayıyorum.W7 kullandığına göre) sitelerinde yüklersen içinde zaten
ayarlar war..
-
Gom Player 'la aç videoyu sağ tık > video > flip-output
-
intel onboard ekran kartım var. kendiliğinden yapıyor ama senin dediğin şekilde nasıl olur bilmiyorum (w7 kullanıyorum)