Win7 Ekran Ters Çevrilmiyor

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NmC
    NmC's avatar
    Erkek

Hocam iş görüyo mu o kutu ya :| Görüyosa alayım bi tane.. Evde idareten kullanırız :D

There are 10 types of people in the world. Those who knows binary and those who dont...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PanxeR
    PanxeR's avatar
    Erkek

ati nin kendi driver i çok rahat komple masa üstünü istediğin yöne istediğin çözünürlükte çeviriyor 

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    myblackworldweb
    myblackworldweb's avatar
    Erkek

XP yükledim. sonra ekran kartını filan VIA RAID kendi cd sinden kurdum.

ama yine de çevrilmiyor.

önce bi şaka virüsü yemiştim 5-6 yıl önce o zaman ekran ters çevrilmişti oluyordu yani  ama şimdi olmuyor. O virüsü bulsam mı napsam :D??

¯\(ツ)/¯ ฏ๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    serwo
    serwo's avatar
    Erkek

senin ekran kartı o zaman ne ati ne nvidia ne intel. s3 filan sanırım onboard ın. onun kendi toolunda yoksa ark. ların dediği gibi gom player da

ve km playerda her yöne çevirme imkanı war.eğer video formatında bişe oynatıcaksan.

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Zork.
    torpedo_XL
    torpedo_XL's avatar
    Erkek

şimdi arkadaşım filmi çevirmek kolay.

Vlc yi aç üst kısımda araçlarda etiketler ve süzgeçleri tıkla.

Çıkan pencerede görüntü etkilerini seç oradan da geometriye tıkla.

solda çevir kutusunu tikle sonra istediğin açıyla çevir ;)

Bilge insanlar konuşurlar çünkü söyleyecek bir şeyleri vardır. Aptal insanlar konuşurlar çünkü bir şey söylemek zorundadırlar. Demokrasi, bir eğitim işidir. Eğitimsiz kitlelerle demokrasiye geçilirse oligarşi olur. Devam edilirse demagoglar türer. Demagoglardan da diktatörler çıkar. --Platon, Devlet                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                         
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    myblackworldweb
    myblackworldweb's avatar
    Erkek

arkadaşlar teşekkür ederim. ekran ters çeviremedim ama filmi ters çevirdim. gom player ile teşekkürler..

¯\(ツ)/¯ ฏ๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎
Toplam Hit: 3087 Toplam Mesaj: 17