Winamp Ta Hoş Bir Özellik
-
Beyler daha önce verildimi bilmiyorum ama paylaşayım dedim
Winamp ı açtığınızda NUL yazıp ESC ye basın Sonra L tuşuna basıp ESC ye basın daha sonra SOFT yazın Winamp skin i Bass a göre hareket ediyor..
çok hoşuma gitti paylaşayım dedim (NULSOFT tan geliyor :)
iptal etmek içinde aynısını yapıyoruz...
-
bişey değişmedi sadece winamp'ın üstünde IT REALLY WHIPS THE LLAMA'S ASS!' yazısı çıktı :p
modern winamp da mı yoksa klasik winamp da mı bu dediğin ?
-
tabi bu hareket etme olayı sadece modern skin de oluyor..
classic skinde "it really whips the llama's ass" yazısı çıkar :D
-
SpyßreaK bunu yazdı:
-----------------------------tabi bu hareket etme olayı sadece modern skin de oluyor..
classic skinde "it really whips the llama's ass" yazısı çıkar :D
-----------------------------
ya azıcık modern olun çıkarın şu at gözlüklerini :D Modern kullan usta çok hoş ya winampı yicem neredeyse gıdı gıdı :D haha Ankara havalarında güzel oluyor tıkı tıkı tıkı -
MÜKEMMEL LAN :D
-
hoca bu bayağdır var +rep li forumlarda bile geziniyo.. çok güzel bişi...ekranın ortasına ayarlayın hareket eden üst kısmı..wallpaper olarak ta bi bufır :F bulun koyun arkasında..o zaman daha hoş oluyo D:... düzeltmek için winamp ı kapatıp tkrr açmak yeterli ;)
-
daha önceden Holyone tarafından yazılmıs. http://www.tahribat.com/doc.asp?docid=3 yinede sagol
-
ya ben anlamadım daha acık anlatır mısınız nereye ne yazıyoz :D
-
Şimdi winamp ı açıyoruz..
herangi bi şarkıya tıklıyoruz ve şarkı çalıyo..tabi bu durumda çalıştıgımız alan da winamp..bastıgımız her tuş winamp ı etkiliyecektir..
daha sonra klavyeye bakıyoruz ve şunu yazıyoruz.. NUL sonra bi pencere çıkıcak... ESC ' ye basıyoruz.. sonra L harfire basıyoruz sonra çıkan pencereyi yeniden ESC ile kapatıyoruz... Ve son olarak SOFT yazıyoruz...ve şaşırıyoruz..gördünüz gibi winamp ın üst kısmı sarkıdaki bass oranına göre yanıp sönüyo..
aşşağıdaki resmi alıyoruz masaüstü arka planı yapıyoruz..özelliklerden ortala yapıyoruz... ortalıyo bu tabi..
sonra masaüstünün tam ortasında yapıştırdık resmi.. winamp ın yanıp sönen üst kısmınıda alıp tam üstüne getiriyoruz..bass lı bi sarkı acıyoruz seside acıp oturup izlioz :) -
renegadealien bunu yazdı:
MÜKEMMEL LAN :D
bende aynısını dedim gördüğümde ... banada daha demin arkadaş gösterdi :) Finale çalışmayı bıraktım :) İkide bir NULFSOFT yazıyroum :D -
Big denedim abi seyretmeye doyamıyorum lan :D vallahi billahi bıraktım Yazılı onu boşver Tahribata cevap yazamıcam konu açamıcam akşama kadar seyretcem şerefsizim :D