Windows 10 İso / Mavi Ekran
-
RitmFarbRacourci bunu yazdı
Yemez ama, aklıma şöyle birşey geldi.
Varsa, ve bilgisayar internet'e bağlı değilken, aynı bilgisayar donanımlı ve win sürümlü bilgisayardan edindiğin Registry dosyalarını -Kendi win10 registry dosyalarını yedekleyerek- problemli bilgisayarına kopyalasan, bir çözüm olmaz mi? yada denedin mi bilmiyorum(ben denemedim de, sadece merak).
-0-
Win10 lisans key hakkında, yorum yok.
Aynı cihazdan bulmak zor, bulsak da aynı yazılımların aynı sürümleri yüklü olmalı falan, yoksa muhtemelen açılırsa bile diğer yazılımları bozar
-
noname bunu yazdıRitmFarbRacourci bunu yazdı
Yemez ama, aklıma şöyle birşey geldi.
Varsa, ve bilgisayar internet'e bağlı değilken, aynı bilgisayar donanımlı ve win sürümlü bilgisayardan edindiğin Registry dosyalarını -Kendi win10 registry dosyalarını yedekleyerek- problemli bilgisayarına kopyalasan, bir çözüm olmaz mi? yada denedin mi bilmiyorum(ben denemedim de, sadece merak).
-0-
Win10 lisans key hakkında, yorum yok.
Aynı cihazdan bulmak zor, bulsak da aynı yazılımların aynı sürümleri yüklü olmalı falan, yoksa muhtemelen açılırsa bile diğer yazılımları bozar.
Koyu kısımlarda kısmen haklı olabilirsin, lâkin olmayabilirsin de. Gerçek ile Sanal, 1e1 fonksiyon'el olarak örtüş'meyebilir.
-
Tamam'en haklıyım, niye hakk'ımı yiyorsun? '' ')
-
noname bunu yazdı
Tamam'en haklıyım, niye hakk'ımı yiyorsun? '' ')
Hak'kı(?), hakkı'ya haklıysa hakkâten haslolur(?). ``p )
alliterasyon(?) @@,) buna mı deniyordu ?
RitmFarbRacourci tarafından 11/May/19 21:34 tarihinde düzenlenmiştir -
böyle bişey var. xp ve vista demiş ama belki işe yarar...
-
hocam bu ekranı sen direkt monster a mail at ilgileniyorlar. Benimde başıma geldi aynı şey mail attım 15kb lık bi dosya attılar düzeldi bi daha mavi ekran almadım :D
windows açılmıyor not booting güvenli mod maykrosofta kafam girsin