Windows 10 İso / Mavi Ekran

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    noname
    noname's avatar
    Erkek
    RitmFarbRacourci bunu yazdı

Yemez ama, aklıma şöyle birşey geldi. 

Varsa, ve bilgisayar internet'e bağlı değilken, aynı bilgisayar donanımlı ve win sürümlü bilgisayardan edindiğin Registry dosyalarını -Kendi win10 registry dosyalarını yedekleyerek- problemli bilgisayarına kopyalasan, bir çözüm olmaz mi? yada denedin mi bilmiyorum(ben denemedim de, sadece merak).

-0-

Win10 lisans key hakkında, yorum yok.

Aynı cihazdan bulmak zor, bulsak da aynı yazılımların aynı sürümleri yüklü olmalı falan, yoksa muhtemelen açılırsa bile diğer yazılımları bozar

...said addicted.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RitmFarbRacourci
    RitmFarbRacourci's avatar
    Erkek
    noname bunu yazdı
    RitmFarbRacourci bunu yazdı

Yemez ama, aklıma şöyle birşey geldi. 

Varsa, ve bilgisayar internet'e bağlı değilken, aynı bilgisayar donanımlı ve win sürümlü bilgisayardan edindiğin Registry dosyalarını -Kendi win10 registry dosyalarını yedekleyerek- problemli bilgisayarına kopyalasan, bir çözüm olmaz mi? yada denedin mi bilmiyorum(ben denemedim de, sadece merak).

-0-

Win10 lisans key hakkında, yorum yok.

Aynı cihazdan bulmak zor, bulsak da aynı yazılımların aynı sürümleri yüklü olmalı falan, yoksa muhtemelen açılırsa bile diğer yazılımları bozar.

Koyu kısımlarda kısmen haklı olabilirsin, lâkin olmayabilirsin de. Gerçek ile Sanal, 1e1 fonksiyon'el olarak örtüş'meyebilir. 

I'şıkY'ılı;^^`) Zk't^^` RnSySyTk.Ödl.SpRtÇzBşBkYd Kryptia.agogE Sa'd-l'Suûd az.ç'k 'lmyn'Dşn Pnct'tnAnNttn Blgi,YpBlgi 'Ct'nDrm.CmdyDrm.MdrnDrm hRşYdşR ClptcPth'Strsm M'nPhs' Ld,X/Y YrYnZmnGrçklk,AlgBzklğ KrzFrst'tr Tiytr' Pugchv,Jtrn,İmmlmn,FllngLef,Pik' SuprmcySprrty CoBehTh elFnmno:NzrioRonldo AdnKy TkSs,TkHrf(?) .RtNsTk.KvMp.Mk.TrmDyn ScklkNmRzgr ŞkHcBy ccp.kky Snrlr'Çz SnaSnLzmsn 'NsnKsknçtr BgDppr.MagllnCl'ds.S'thCro's Ch'kW'ng CreazioneDiAdamo^^`, Arctrs.Spic' ArcScnd,YySnye TrbProp,TrbJet,TrbFan ~3.10^5km/sn~343m/sn ~900-1240m/snMacH RamJt,ScRamJt Przdi^^' Tbu.XL Prsek MAtv^^` mLAT G'dWllHnting(f). 3id't^^` TareZmenPr ParaMotor TrflrVArsİlşklr (-)+.(/)*,~ ZminŞkil . ..Bu imza @SubZero tarafindan degistirilmistir. "Bu kadar uzun karmakarisik bir imza yapma diye uyardim ama heeheeeey(^^D)_hey kim söylüyor, kim dinliyor." Imzanizi SubZero'ya bilgi vermeden degistirmeyiniz. Tesekkurler...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    noname
    noname's avatar
    Erkek

Tamam'en haklıyım, niye hakk'ımı yiyorsun? '' ') 

...said addicted.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RitmFarbRacourci
    RitmFarbRacourci's avatar
    Erkek
    noname bunu yazdı

Tamam'en haklıyım, niye hakk'ımı yiyorsun? '' ') 

Hak'kı(?), hakkı'ya haklıysa hakkâten haslolur(?). ``p ) 

alliterasyon(?) @@,) buna mı deniyordu ?

RitmFarbRacourci tarafından 11/May/19 21:34 tarihinde düzenlenmiştir

I'şıkY'ılı;^^`) Zk't^^` RnSySyTk.Ödl.SpRtÇzBşBkYd Kryptia.agogE Sa'd-l'Suûd az.ç'k 'lmyn'Dşn Pnct'tnAnNttn Blgi,YpBlgi 'Ct'nDrm.CmdyDrm.MdrnDrm hRşYdşR ClptcPth'Strsm M'nPhs' Ld,X/Y YrYnZmnGrçklk,AlgBzklğ KrzFrst'tr Tiytr' Pugchv,Jtrn,İmmlmn,FllngLef,Pik' SuprmcySprrty CoBehTh elFnmno:NzrioRonldo AdnKy TkSs,TkHrf(?) .RtNsTk.KvMp.Mk.TrmDyn ScklkNmRzgr ŞkHcBy ccp.kky Snrlr'Çz SnaSnLzmsn 'NsnKsknçtr BgDppr.MagllnCl'ds.S'thCro's Ch'kW'ng CreazioneDiAdamo^^`, Arctrs.Spic' ArcScnd,YySnye TrbProp,TrbJet,TrbFan ~3.10^5km/sn~343m/sn ~900-1240m/snMacH RamJt,ScRamJt Przdi^^' Tbu.XL Prsek MAtv^^` mLAT G'dWllHnting(f). 3id't^^` TareZmenPr ParaMotor TrflrVArsİlşklr (-)+.(/)*,~ ZminŞkil . ..Bu imza @SubZero tarafindan degistirilmistir. "Bu kadar uzun karmakarisik bir imza yapma diye uyardim ama heeheeeey(^^D)_hey kim söylüyor, kim dinliyor." Imzanizi SubZero'ya bilgi vermeden degistirmeyiniz. Tesekkurler...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Jinpachi
    Jinpachi's avatar
    Erkek

https://www.raymond.cc/blog/easiest-way-to-recover-xp-and-vista-product-key-from-dead-or-unbootable-windows/

böyle bişey var.  xp ve vista demiş ama belki işe yarar...

Yaşa, Öl...
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Reklamcı.
    sezginari
    sezginari's avatar
    Erkek

hocam bu ekranı sen direkt monster a mail at ilgileniyorlar. Benimde başıma geldi aynı şey mail attım 15kb lık bi dosya attılar düzeldi bi daha mavi ekran almadım :D

Matbaa Baskı ve Promoyon İşleriniz Tbt'ye özel fiyat ile yapılır. Islak Mendil,Baskılı Kürdan, Baskılı Pipet, Baskılı Peçete, Baskılı Stick şeker üretim hanemiz mevcuttur.