Windows 10 Sürümleri Duyuruldu
-
pesimistzombie bunu yazdıMx0TBT bunu yazdı
içinde keylogger var deniyordu
keylogger preview için geçerli karşılaşılan hataları, o an hangi işlemlerin yapıldığını filan raporluyor. Normalde olmayacak yani öyle bir şey.
Gittikçe güzelleşiyor win10 bugün rezerve olayı gelmiş win8.1 e rezerveledim. hayırlı olsun.
Yalnız şunu hatırlatayım, korsanlara da gelecek bu rezerve işlemi. Orjinal lisansınız yoksa windows 10 yükleyebileceksiniz ancak 1 sene sonra sizden lisanslamanızı isteyecek o zamana kadar win loaderlar zaten çıkacaktır bu iyi bir fırsat bence.
Lisansı bulunanlar direk orjinal şekilde geçebiliyor zaten sorunsuz. ister 28 liralık olsun ister 300 liralık olsun ister öğrenci sürümü olsun farketmiyor.
Henüz piyasaya çıkmadı win10 şuan yapılan sadece rezerve işlemi.
Rezerve işlemleri başlamış durumda. Windows'un resmi bloğu çıkış tarihini açıklamış. 29 Temmuz olarak belirtilmiştir.
http://blogs.windows.com/bloggingwindows/2015/06/01/hello-world-windows-10-available-on-july-29/
-
Heyecanlandım aldığımdan beri hiç format atmamıştım

-
ben de rezerv talebinde bulundum. Guzel oldu bedava Windows 10'a yükseltmek korsan sürümle.
-
Kumanaga bunu yazdı

Rezerve için böyle bir güncelleme geldi.
aynısı bana da geldi rezerve ettim bakalım ücretsiz diyo hem de deneme sürümü değil diyo..:))
-
Şimdi bende perte çıkmış bir windows 7li laptop var bunun serialini evdeki pcye yükleyebilir miyim ?
-
bana reserved talebi gelmedi aq :(
-
ershn bunu yazdı
bana reserved talebi gelmedi aq :(
aynen bende windows 8.1 var
-
talep geldi bir sorum var.
8.1 üzerine 10 yüklendiğind bellekteki bilgiler siliniyor mu ona göre hdd depoya atayım.
yükseltme dediğimiz zaman siliniyor mu ? -
Bende orjinal ve sahte var orjina win 7 basic var türkçe sahtesi ise win7 pro ingilizce ben sahte ile talep aldım 1 yıllık mı ücrestsiz kullancam kafam karıştı . Windos10 çıktığında orjinal win 7 yükleyip talep alabilcekmiyiz bilgşsi olan var mı
-
kaygusuz bunu yazdı
talep geldi bir sorum var.
8.1 üzerine 10 yüklendiğind bellekteki bilgiler siliniyor mu ona göre hdd depoya atayım.
yükseltme dediğimiz zaman siliniyor mu ?Güzel soru.
Ben bu soruya ek olarak şunları sorayım;
Hangi Windows 7/8.1 sürümlerine hangi Windows 10 sürümleri yükleneceği belli mi veya ne zaman belli olur?
İngilizce işletim sistemi yüklü olan bir bilgisayarda yükseltme sonrası dil değiştirme imkanının olabilitesi konusunda bilgisi olan var mı?