Windows 10 Sürümleri Duyuruldu

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cenk88
    cenk88's avatar
    Erkek
    pesimistzombie bunu yazdı
    Mx0TBT bunu yazdı

içinde keylogger var deniyordu

keylogger preview için geçerli karşılaşılan hataları, o an hangi işlemlerin yapıldığını filan raporluyor. Normalde olmayacak yani öyle bir şey.

Gittikçe güzelleşiyor win10 bugün rezerve olayı gelmiş win8.1 e rezerveledim. hayırlı olsun.

Yalnız şunu hatırlatayım, korsanlara da gelecek bu rezerve işlemi. Orjinal lisansınız yoksa windows 10 yükleyebileceksiniz ancak 1 sene sonra sizden lisanslamanızı isteyecek o zamana kadar win loaderlar zaten çıkacaktır bu iyi bir fırsat bence.

Lisansı bulunanlar direk orjinal şekilde geçebiliyor zaten sorunsuz. ister 28 liralık olsun ister 300 liralık olsun ister öğrenci sürümü olsun farketmiyor.

Henüz piyasaya çıkmadı win10 şuan yapılan sadece rezerve işlemi. 

Rezerve işlemleri başlamış durumda. Windows'un resmi bloğu çıkış tarihini açıklamış. 29 Temmuz olarak belirtilmiştir. 

http://blogs.windows.com/bloggingwindows/2015/06/01/hello-world-windows-10-available-on-july-29/

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DE5TROY3R
    DE5TROY3R's avatar
    Erkek

Heyecanlandım aldığımdan beri hiç format atmamıştım 

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Florenzi
    Florenzi's avatar
    Erkek

ben de rezerv talebinde bulundum. Guzel oldu bedava Windows 10'a yükseltmek korsan sürümle.

Tek Yol Atatürk 1881 - ∞
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    manyax_gokhan
    manyax_gokhan's avatar
    Erkek
    Kumanaga bunu yazdı

Rezerve için böyle bir güncelleme geldi.

aynısı bana da geldi rezerve ettim bakalım ücretsiz diyo hem de deneme sürümü değil diyo..:))

Kasabın mesleğini bilmezsen, beslediği kuzuya şefkatini sevgisinden zannedersin. Her başını okşayanı dost her başını ağrıtanı düşman bilme...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    darkroques61
    darkroques61's avatar
    Erkek

Şimdi bende perte çıkmış bir windows 7li laptop var bunun serialini evdeki pcye yükleyebilir miyim ?

Kendine İyi Bak ..
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ershn
    ershn's avatar
    Erkek

bana reserved talebi gelmedi aq :(

Allah Türktür.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Mx0TBT
    Mx0TBT's avatar
    Erkek
    ershn bunu yazdı

bana reserved talebi gelmedi aq :(

aynen bende windows 8.1 var

Ölümlü dünya. Yasin 38. Ayet
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tabela Fatihi
    kaygusuz
    kaygusuz's avatar
    Erkek

talep geldi bir sorum var.

8.1  üzerine 10 yüklendiğind bellekteki bilgiler siliniyor mu ona göre hdd depoya atayım. 

yükseltme dediğimiz zaman siliniyor mu ?

Türkiye’deki emekli yaşlı insanları sevmiyorum. Ailemde emekli olanlarda dahil. Geleceğimizin çalınmasına izin verdiler. Umarım ızdırap dolu bir çileli hayat çekip elveda deyip bu dünyadan gidersiniz. Siz gençleri zırnık düşünmediniz hayallerini mahvettiniz.14.500TL ile hiçbirşey almadan karnınızı doyurun gelecek nesili düşünmeden yaşadığınızı sanıp gidin bu dünyadan.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    archair23
    archair23's avatar
    Erkek

Bende orjinal ve sahte var orjina win 7 basic var türkçe  sahtesi ise win7 pro ingilizce ben sahte ile talep aldım 1 yıllık mı ücrestsiz kullancam kafam karıştı . Windos10 çıktığında orjinal win 7 yükleyip talep alabilcekmiyiz bilgşsi olan var mı

Acer 4820TG i5 Ati 5650 & İphone 4 & iphone 6 & Turkcell Platinum & Ipad Mini Retina & Playstation 4 & GTA V & Logitech Z506 & Cookoo & Samsung Evo 250gb
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RaNGeR
    RaNGeR's avatar
    Erkek
    kaygusuz bunu yazdı

talep geldi bir sorum var.

8.1  üzerine 10 yüklendiğind bellekteki bilgiler siliniyor mu ona göre hdd depoya atayım. 

yükseltme dediğimiz zaman siliniyor mu ?

Güzel soru.

Ben bu soruya ek olarak şunları sorayım;

Hangi Windows 7/8.1 sürümlerine hangi Windows 10 sürümleri yükleneceği belli mi veya ne zaman belli olur?

İngilizce işletim sistemi yüklü olan bir bilgisayarda yükseltme sonrası dil değiştirme imkanının olabilitesi konusunda bilgisi olan var mı?

Forumda mesaj yazarken lütfen imla kurallarına uyalım, düzgün bir TÜRKÇE ile yazışalım. TÜRKÇE bizimdir, dilimize sahip çıkalım.
Toplam Hit: 3707 Toplam Mesaj: 31