Windows 10 Update Ve Über Yavaşlık

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HanDSomE
    HanDSomE's avatar
    Erkek

Şirketinde wsus veya benzeri paralı parasız update yöneten varsa gelir gelmez göndermeyin. 1-2 hafta bekleyin. Hatta bunun en evla olanı 1 ay beklemek. Ev kullanıcılarıda otomatik kurmayın updateleri 1 ay geriden takip etmek gerekiyor Yine 1-2 KB kodunda mavi ekrana yol açan birşey çıktı. Superseded olur yakında

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NoktaliVirgul
    NoktaliVirgul's avatar
    Erkek

Windows 10 pişmanlıktır...

If my calculations are correct, when this baby hits eighty-eight miles per hour... you"re gonna see some serious shit.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    eyuperol
    eyuperol's avatar
    Erkek

Yeni konu açmayayım bir sorum var buradan sorayım. Geçen hesap makinası hata verdi tam hatırlamıyorum açılmaz oldu kapattım açtım bilgisayarı neyse gene aynı. netten aradım taradım çözüm bulamadım. Win 10 mağazaya girip oturum açıyorum cihazınızda yüklü diyor ama yok. biraz daha araştırdım Powershell ve cmd komutları ile kaldırıp kurmayı içeren şeyleri denedim ama gene olmadı. Ben bunu nasıl geri yüklerim yardımcı olur musunuz?

Hani başka kur diyen olacak olursa zaten kurdum (win7 ye ait olanını) ama neden win 10 mağazada bilgisayarda kurulu olmayan program kurulu gözüküyor ve neden yüklenmiyor tekrardan onu öğrenmek için kurmak istiyorum.

Birde bu Güncellemeleri yapmak istediğimde o ekranda *Bazı ayarlar kuruluşunuz tarafından yönetilir  uyarısı alıyorum bunu nasıl kaldırabilirim, kms ile aktif etmiştim sistemi. hani bundan dolayı sanırım arada güncelleme yap dediğimde ........... hata kodu şeklinde hata veriyor güncellemeyi yapmıyor başka bir zaman yapıyor anlamadım acayip birşey bu işler.

İnsanları ( küçük-büyük, yaşlı-genç, tanıdık-tanımadık, eşdost-sevgili vs vs ) sevin, saygınızı gösterin ama kesinlikle insanlara acımayın. Çünkü acıdığınız anda acınacak duruma düşüyorsunuz
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yolbulucu
    yolbulucu's avatar
    Banlanmış Üye
    Homo

updateler henüz bişeyimi bozmadı da, update yüklenmeyi beklerken anasını sikiyo pcnin nedense. disk ram kullanımı falan da yüksek değil. resmon'dan, görev yöneticisinden falan bakıyorum her şey normal. bu yüzden miner saklanıyo sandım.

@NoktaliVirgul macbook al bana kullanayım knk

29.99cm, titanyum kaplamalı, çift damarlı, su ve yağ soğutmalı.
Toplam Hit: 2234 Toplam Mesaj: 15
windows update