Windows 7 %100 CPU Usage Hatası

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RitmFarbRacourci
    RitmFarbRacourci's avatar
    Erkek
    antiVirüs olarak ne kullanıyorsun. bir tane tarayıcı svghoşt.exe :D servisinin canına okuyordu. dolayısıyla işlemci %100 de çalışıyordu bende.

I'şıkY'ılı;^^`) Zk't^^` RnSySyTk.Ödl.SpRtÇzBşBkYd Kryptia.agogE Sa'd-l'Suûd az.ç'k 'lmyn'Dşn Pnct'tnAnNttn Blgi,YpBlgi 'Ct'nDrm.CmdyDrm.MdrnDrm hRşYdşR ClptcPth'Strsm M'nPhs' Ld,X/Y YrYnZmnGrçklk,AlgBzklğ KrzFrst'tr Tiytr' Pugchv,Jtrn,İmmlmn,FllngLef,Pik' SuprmcySprrty CoBehTh elFnmno:NzrioRonldo AdnKy TkSs,TkHrf(?) .RtNsTk.KvMp.Mk.TrmDyn ScklkNmRzgr ŞkHcBy ccp.kky Snrlr'Çz SnaSnLzmsn 'NsnKsknçtr BgDppr.MagllnCl'ds.S'thCro's Ch'kW'ng CreazioneDiAdamo^^`, Arctrs.Spic' ArcScnd,YySnye TrbProp,TrbJet,TrbFan ~3.10^5km/sn~343m/sn ~900-1240m/snMacH RamJt,ScRamJt Przdi^^' Tbu.XL Prsek MAtv^^` mLAT G'dWllHnting(f). 3id't^^` TareZmenPr ParaMotor TrflrVArsİlşklr (-)+.(/)*,~ ZminŞkil . ..Bu imza @SubZero tarafindan degistirilmistir. "Bu kadar uzun karmakarisik bir imza yapma diye uyardim ama heeheeeey(^^D)_hey kim söylüyor, kim dinliyor." Imzanizi SubZero'ya bilgi vermeden degistirmeyiniz. Tesekkurler...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ozgunlu
    ozgunlu's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

http://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/windows_7-performance/abnormally-high-cpu-usage-from-svchostexe-solved/eb38d25d-6bb2-47cd-80f2-5389c62337be?auth=1

Su linkte bahsetmisler, mobilde olunca okuyamadim. Belki isine yarar, solved diyodu cunku

Hello, i am nothing. I come from Neverland.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RimPalace
    RimPalace's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    Naps bunu yazdı

hocam,

windows update'lerini tamamen alabilir misin ?

hocam güncelleştir diyordum 1 saat öyle duruyordu 0 ilerleme 

Cumhuriyet rejimi için en ufak rahatımı bile feda etmem.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RimPalace
    RimPalace's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    ozgunlu bunu yazdı

Windows.old falan olusturmuyor demi? Komple format atiyorsun?

aynen hocam oluşmuyor 0 dan kuruyorum sistemi

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RimPalace
    RimPalace's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    SamSara bunu yazdı
    antiVirüs olarak ne kullanıyorsun. bir tane tarayıcı svghoşt.exe :D servisinin canına okuyordu. dolayısıyla işlemci %100 de çalışıyordu bende.

antivirüs öneriside geldi bitdefender - eset - avast - norton denedim tarattım sonuç aynı hocam

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RimPalace
    RimPalace's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    ozgunlu bunu yazdı

teşekkürler hocam bakıyorum

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ZaZu
    ZaZu's avatar
    Erkek

power supply sorunu olabilir mi? Ya da herhangi bir donanım sorunu

ShutterStock Portfolio http://shutterstock.com/g/ozkan26
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RitmFarbRacourci
    RitmFarbRacourci's avatar
    Erkek
    RimPalace bunu yazdı
    SamSara bunu yazdı

antivirüs öneriside geldi bitdefender - eset - avast - norton denedim tarattım sonuç aynı hocam

virüs taraması cevap değil hocam. antiVirüs tarayıcısının kendisi problemdi bende. O da eset`ti. ^_^/

I'şıkY'ılı;^^`) Zk't^^` RnSySyTk.Ödl.SpRtÇzBşBkYd Kryptia.agogE Sa'd-l'Suûd az.ç'k 'lmyn'Dşn Pnct'tnAnNttn Blgi,YpBlgi 'Ct'nDrm.CmdyDrm.MdrnDrm hRşYdşR ClptcPth'Strsm M'nPhs' Ld,X/Y YrYnZmnGrçklk,AlgBzklğ KrzFrst'tr Tiytr' Pugchv,Jtrn,İmmlmn,FllngLef,Pik' SuprmcySprrty CoBehTh elFnmno:NzrioRonldo AdnKy TkSs,TkHrf(?) .RtNsTk.KvMp.Mk.TrmDyn ScklkNmRzgr ŞkHcBy ccp.kky Snrlr'Çz SnaSnLzmsn 'NsnKsknçtr BgDppr.MagllnCl'ds.S'thCro's Ch'kW'ng CreazioneDiAdamo^^`, Arctrs.Spic' ArcScnd,YySnye TrbProp,TrbJet,TrbFan ~3.10^5km/sn~343m/sn ~900-1240m/snMacH RamJt,ScRamJt Przdi^^' Tbu.XL Prsek MAtv^^` mLAT G'dWllHnting(f). 3id't^^` TareZmenPr ParaMotor TrflrVArsİlşklr (-)+.(/)*,~ ZminŞkil . ..Bu imza @SubZero tarafindan degistirilmistir. "Bu kadar uzun karmakarisik bir imza yapma diye uyardim ama heeheeeey(^^D)_hey kim söylüyor, kim dinliyor." Imzanizi SubZero'ya bilgi vermeden degistirmeyiniz. Tesekkurler...
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RimPalace
    RimPalace's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    ZaZu bunu yazdı

power supply sorunu olabilir mi? Ya da herhangi bir donanım sorunu

sanmıyorum hocam windows 10 denedim 0 sıkıntısı vardı kasma felan tek sorun ekran kartı için driver yoktu sildim bende

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nick üstü yazısı.
    uguraba
    uguraba's avatar
    Erkek

Merhaba kurulumu basit örneğin linux mint gibi bir linux dağıtımı denermisiniz ? En azından donanımsal olarak sıkıntı olup olmadığını anlayabilirsiniz ?

uguraba tarafından 01/Mar/16 19:37 tarihinde düzenlenmiştir

Vir sapit qui pauca loquitur.
Toplam Hit: 3016 Toplam Mesaj: 32
windows 7 %100