Windows 7 %100 CPU Usage Hatası
-
antiVirüs olarak ne kullanıyorsun. bir tane tarayıcı svghoşt.exe :D servisinin canına okuyordu. dolayısıyla işlemci %100 de çalışıyordu bende.
-
Su linkte bahsetmisler, mobilde olunca okuyamadim. Belki isine yarar, solved diyodu cunku
-
Naps bunu yazdı
hocam,
windows update'lerini tamamen alabilir misin ?
hocam güncelleştir diyordum 1 saat öyle duruyordu 0 ilerleme
-
ozgunlu bunu yazdı
Windows.old falan olusturmuyor demi? Komple format atiyorsun?
aynen hocam oluşmuyor 0 dan kuruyorum sistemi
-
SamSara bunu yazdıantiVirüs olarak ne kullanıyorsun. bir tane tarayıcı svghoşt.exe :D servisinin canına okuyordu. dolayısıyla işlemci %100 de çalışıyordu bende.
antivirüs öneriside geldi bitdefender - eset - avast - norton denedim tarattım sonuç aynı hocam
-
ozgunlu bunu yazdı
Su linkte bahsetmisler, mobilde olunca okuyamadim. Belki isine yarar, solved diyodu cunku
teşekkürler hocam bakıyorum
-
power supply sorunu olabilir mi? Ya da herhangi bir donanım sorunu
-
RimPalace bunu yazdıSamSara bunu yazdıantiVirüs olarak ne kullanıyorsun. bir tane tarayıcı svghoşt.exe :D servisinin canına okuyordu. dolayısıyla işlemci %100 de çalışıyordu bende.
antivirüs öneriside geldi bitdefender - eset - avast - norton denedim tarattım sonuç aynı hocam
virüs taraması cevap değil hocam. antiVirüs tarayıcısının kendisi problemdi bende. O da eset`ti. ^_^/ -
ZaZu bunu yazdı
power supply sorunu olabilir mi? Ya da herhangi bir donanım sorunu
sanmıyorum hocam windows 10 denedim 0 sıkıntısı vardı kasma felan tek sorun ekran kartı için driver yoktu sildim bende
-
Merhaba kurulumu basit örneğin linux mint gibi bir linux dağıtımı denermisiniz ? En azından donanımsal olarak sıkıntı olup olmadığını anlayabilirsiniz ?