Windows 7 32 Bit De 4Gb Ram Nasıl Gösterebilirim ?
-
zumsuk bunu yazdı:
-----------------------------Quetzalcoatl bunu yazdı:
-----------------------------
32 bit kullanmakta neden bu kadar ısrar ediyosunuz anlamıyorum.
-----------------------------64 bite fazla destek olmadığından olabilir mi hocam ?
iyide x64 desteği olmayan programlar x86 tabanlı olarak kuruluyo yani yine sorunsuz gayet iyi bi şekilde çalışıyo. vista x64 ve w7 x64 kullandım ve hala w7 x64 teyim ve pc de yüklü olan programların %80 i x86 tabanlı yani 32 bit :) -
pc_worm bunu yazdı:
-----------------------------O değil bende nasıl 4 gb gözüküyo :)
hocam görev yöneticisinden performans sekmesine gir ve oradan bak bakalım 4 gb ı görüyo mu :) -
zumsuk bunu yazdı:
-----------------------------Quetzalcoatl bunu yazdı:
32 bit kullanmakta neden bu kadar ısrar ediyosunuz anlamıyorum.
-----------------------------64 bite fazla destek olmadığından olabilir mi hocam ?
-----------------------------64 bit kullanıyorum bayağıdır, hiç bi şekilde destek sıkıntısı çekmekdim :| bendemi bişey var anlamadım herkezin azında bi destek sıkıntısıdır almış gidiyo :D
-
hala anlamıyorsunuz 64bit in - si olmaz + sı olur sadece
64 programlar çok daha hızlı çalışır 32 bit programlarda da sorun olmaz onlarda normal çalışır
+ işletim sisteminin 64 bit programları olduğu için (işletim sisteminin kendisi 64 bit olduğu için ) sistem çok daha hızlı çalışır
yani kısaca zaman 64 zamanı + microsoft win7 den sora destek vereceği her donanım ve yazılım firmasına 64bit destek şartı getirdi
bu yıl piyasaya çıkacak her ürün (orjinalse ) windows7 64-32 bit desteği barındırmak zorunda
kaldıki daha windows7 de hiç bir sorun ile karşılaşmadım ati nin x1900 ve altı ekran kartlarına driver desteğini kestiğini söylesede
hiç bir sorun olmuyor çünki windows kendi güncelleme yapıyor x1550 ve x1950 de sorunsuz çalışıyo driver ini bulamadınız şeyleri microsoft a upgrade ettirin rahat edin. 64 4EVER :G
bu arada ne komiktir ki 64bit msn hala çıkmadı
-
Sallama 64 bite ne destegi yokmus 32 bitteki tum uygulamalar calisiyor 64 bit surumu olan programlarda winrar 7zip gbi ust duzey performans alirsn extra ne destek hayal ediyosun ki
-
pcmizin 32 veya 64 oldunu nası anlıyorz
-
İşlemcinin uretici sitesinden özllklere bakyirson orada 64le ilgili seyden anlarsin
-
ekran kartın onboard'sa ondandir.Bir de 32 bit işletim sistemleri fiziksel bellekte 3 gb üstü kullanamaz.
64 bit veriyoluna sahip işletim sistemleri 4 gb ve üstü ram kullanabilirler.
-
ayrıca 64 bit işletim sistemleri 32 bit yazılımları rahatlıla çalıştırır ve 64 bit 32 bit'e nazaran çok hızlı farkına varırsın kullanırsan eğer.
-
gözteremen hacı ben 64 bitte bile gösteremiyorum :)
şuna bi malumatı olan varmı, olacak iş değil