folder Tahribat.com Forumları
linefolder Microsoft Windows Ailesi İşletim Sistemleri
linefolder Windows 7 32 Bit De 4Gb Ram Nasıl Gösterebilirim ?

Windows 7 32 Bit De 4Gb Ram Nasıl Gösterebilirim ?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ayro
    Ayro's avatar
    Erkek

hackworm bunu yazdı:
    -----------------------------
    İşlemcinin uretici sitesinden özllklere bakyirson orada 64le ilgili seyden anlarsin

bilgisayarım özellikler bölümüne sağ tıklarsan orada yazar

----

ayrıca

google.com => 64 bit sorunu

yazarlarsa arkadaşlarımız ne gibi sıkıntıların olduğunu görürler.. Msnin bile 64 biti çıkmadığını söylüyor arkadaşımız.

Oyunlarda falanda sıkıntı yaşayanlar vardı..64 bit için bir 2-3 sene beklersem bi sıkıntım olmaz.Şu anki bilgisayarımın özellikleri ve 32 bit ubuntu istediklerimi veriyor.

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hackworm
    hackworm's avatar
    Erkek
    O kadarını blyrz.. Adam desteklediğini nasıl anlarız diyor bilgisayarıma ne kurulu demiyor;)
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Quetzalcoatl
    Quetzalcoatl's avatar
    Erkek
    zumsuk bunu yazdı:

hackworm bunu yazdı:
    İşlemcinin uretici sitesinden özllklere bakyirson orada 64le ilgili seyden anlarsin

bilgisayarım özellikler bölümüne sağ tıklarsan orada yazar

----

ayrıca

google.com => 64 bit sorunu

yazarlarsa arkadaşlarımız ne gibi sıkıntıların olduğunu görürler.. Msnin bile 64 biti çıkmadığını söylüyor arkadaşımız.

Oyunlarda falanda sıkıntı yaşayanlar vardı..64 bit için bir 2-3 sene beklersem bi sıkıntım olmaz.Şu anki bilgisayarımın özellikleri ve 32 bit ubuntu istediklerimi veriyor.

hocam eski konu onlar :) msn desteği falan yoktu evet. fakat artık 32 bit e yüklenen herşey bak herşey diyorum istisna falan yok herşey 64 bit işletim sistemine de yüklenir ve aynı şekilde sorunsuz çalışır. yükle bi w7 x64 ve kendin test et. 2 gb dan fazla ramin varsa ve işlemcin de 64 bit destekli bi işlemciyse 32 bit kullanmak çok çok saçma olur. 

dediğim gibi uyumsuzluk falan asla yok. driverlar falan sorun veriyodu önceden mesela webcam driverları falan fakat onlarda artık 4-5 yıllık modellerde bu destek geldi.

Özgürlüğü anladıkça ona daha az sahip olursun.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hackworm
    hackworm's avatar
    Erkek
    İşte gelde anlat millete bi önyargı ukalalık karışımı almiş başıni gdyr bi kurun görun sonra tartışın
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ayro
    Ayro's avatar
    Erkek

hackworm bunu yazdı:
    İşte gelde anlat millete bi önyargı ukalalık karışımı almiş başıni gdyr bi kurun görun sonra tartışın

ne diyorsun sen be ? Gerçi normal 

pcmizin 32 veya 64 oldunu nası anlıyorz

Bu mesajı 64 bit desteği varmı nasıl anlarız diye okumuşsun ya ...Normal normal böyle konuşman.Adam gibi konuşuyoruz konuda gelip hakaret eder , küçümser gibi mesaj yazma.Senin arkadaşın değilim, kardeşin falan hiç değilim.Bilgin varsa oturur tartışırsın bilgin yoksa çeneni kapatıp oturursun.bak Quetzalcoatl ne güzel açıklamaya çalışıyor değil mi ?

Gerçi herkesin insan olmasını bekleyemeyiz.

-----

& Quetzalcoatl ;

hocam bizim ünideki hocalar 64 bite geçtiklerinde çok sorun yaşamışlar.2 sene önceymiş.Konuştum elemanlarla.Bu iş programların pahallı olmasından başlıyor dedi.Tabi crack vs.. bir sürü yol var normal kullanıcı için.Ben sormuştum 64 bite geçmeyi düşünüyorum diye.Linux kullanıyorum dedim parasal bir problem olmaz dedim.

Biz kurduğumuzda çok uğraştırdı demişti bizi.O yüzden söyledim belki 2 sene içinde değişiklikler olmuştur.İşlemcim 64 biti destekliyor öyle bir düşüncem varda linux dünyasında nedir ne değildir araştırmam lazım.Duruma göre buradan bakıp yazarım.Ubuntu indirdim bilsem 64 bit indirirdim.

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Amd-x
    Amd-x's avatar
    Erkek

hackworm bunu yazdı:

Amacım gürültü cıkarmak değil
    konuyu baştan aşşağı bi okudum kücümser bi yanı yok senin algılama şeklin farklı hoca.

sen bence sitede bi arama yap 32 bit 64 bit ne ? Bi Temelinden öğren . Sora codeclerinle çevir ;) sora yorumunu yaparsın.

Edit:tartışmayalım hoca :) ..

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    designerboyalee
    designerboyalee's avatar
    Erkek

SivilPadisah bunu yazdı:

gözteremen hacı ben 64 bitte bile gösteremiyorum :)

şuna bi malumatı olan varmı, olacak iş değil

evet benimde aynı Asus F8SE1 Modeli kullanıyorum bir kaç gün 64 bit kullandım ama localde ve nedense performanstada sorun yaşadım tekrar 32 bite döndüm 32 bitden memnunum gayet hızlı ve sorunsuz geldi ama RAM konusuna tekrar gelirsek benimde aynı gözüküyor bende çözemedim :S

Toplam Hit: 5567 Toplam Mesaj: 28