Windows 7 64 Bit Ram Tüketimi ?
-
Windows 7 64 bit yüklü 6 gb' ram var fakat 1.5 gb ram yiyor. Sorun neden olabilir ?
64 bit sistemi sadece linuxta kurduğum için tam bilmiyorum açıkçası. Daha önce forumda karşılaşan 64 bit kullanıcıları varsa bi el atsınlar .
yardımlarınız için şimdiden teşekkürler. -
virüs programın yapıyo olabilir, normalde boşta ram tüketimi 700-800mb civarıdır, başlangıçtaki programlarınızı kontrol edin,
-
SanitariuM bunu yazdı:
-----------------------------
virüs programın yapıyo olabilir, normalde boşta ram tüketimi 700-800mb civarıdır, başlangıçtaki programlarınızı kontrol edin,
-----------------------------yok hocam.. Yeni kurduk sistemi sistem özelliklerinden baktıgımda 1.5 gb yiyor.. Paylaşılan birşey yok. :S anlamış değilim ne yiyior ram'i
-
benimde öyleydi kanka :D bi anlam veremedik .
ekran kartı vs paylaşımlı olmadığı halde rahat 1.20 götürüyordu
o yüzden nefret ediyorum windowstan ama elimiz mahkum .
-
bende de ultimate 64bit var boşta 1.3 gb civarı yiyor
-
ne kadar ram varsa ona oranla ram yiyo sanırım bi windows işletim sistemleri
ram'i kendin kullanmak istiosan xp kur hocam ne işin var win7 ve vista ile
-
anlamsız yere yiyor :| 1.5 gb'tı ramlarda bi sorun yok kontrol ettik. Ekran kartındanda yemiyor dediğim gibi aklıma birşey gelmiyor neden böyle :|
-
up :|
-
windows 7 işletim sistemi diğer windowslardan farklı olarak ihtiyaç duyduğunda bir işlemi yapmak için tüm donanım gücünüzü kullanabilir
yani o an o daha hızlı çalışmak için 200 yerine 500mb ram yer fakat bizim sorunumuz bumu bilmiyorum x)
takılma yapmıyorsa için rahat olsun
-
PanxeR bunu yazdı:
-----------------------------
windows 7 işletim sistemi diğer windowslardan farklı olarak ihtiyaç duyduğunda bir işlemi yapmak için tüm donanım gücünüzü kullanabilir
yani o an o daha hızlı çalışmak için 200 yerine 500mb ram yer fakat bizim sorunumuz bumu bilmiyorum x)
takılma yapmıyorsa için rahat olsun
-----------------------------olm açılışta yemio la yese anlarım :|
sistemden birşey sanki ram'i paylaştırıyor gibi.. Ama paylaşan birşeyde yok :S 2 kere formatlandı. farklı dwd'lerle yine aynı. Kafayı sıyracam niye böyle :s -
hocam baksana en çok ne kullanıyor ramı.
yeni formatlanan 4ramlı win 7 x64 300-400 kullanıyor.normalı budur.
bununlada inceliye bilirsin http://download.sysinternals.com/Files/ProcessExplorer.zip