Windows 7 Ve XP Aynı Anda Kurulmuyor

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    enes2388
    enes2388's avatar
    Erkek

EWELANCHE bunu yazdı:
    -----------------------------

İlk Xp sonra Win 7 kurman gerekiyor hacım.Am sorun Xp İLE wİN7 DEKİ C,D olayı karışıyor biraza birinde D  olan diğerinde C olarak gözüküyor..

-----------------------------

Ben de şuan hem xp hem 7 kullanıyorum ilk xp yi sonra 7 yi kur, ayrıca bunları ayrı yerlere kur. Kurulumdan sonra arkadasın dediği gibi, hangi işletim sistemini açarsan o bulunduğu yeri C olarak görüyo

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    noname
    noname's avatar
    Erkek

Önce XP ( http://www.tahribat.com/Forum-Herseyi-Yukleyen-Xp-Istek-135040/1/#1559016 )

Üstüne Win7 ( http://www.tahribat.com/Forum-Windows-7-Ultimate-Sp1-Rokobozz-Edition-Guncel-Gercek-Modifiyeli-134462/ )

Kurdum.

Bilgisayara 2 HDD bağlı biri 250 biri 750 GB

250yi 2ye böldüm 125 125, sistem ayrıldı olayı 750likte meydana geldi.

125lik lerin birine Xp diğerine 7 kurmuş oldum

Ama bootmanager falan yok ortalıkta, direk son kurduğum açılıyor ( önce 7 sonra xp ikilisini de denedim )

...said addicted.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    YekteranBaymedir
    YekteranBaymedir's avatar
    Homo

sadece c ve d olarak ayırma

partisyon sırasını söylüyorum

100 mb boş biçimlendirilmemiş alan + C + D

C'ye XP D'ye Win7

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ltcelik
    ltcelik's avatar
    Erkek

Normalde önce XP sonra win7 kurman gerekir...

Normalde BOOT.INI dosyaların kurulum volümünde gözükür... Bazen iki işletim sisteminden birini düzgün kaldıaramaz ya da kuramazsan sistem BOOT.INI, ntldr dosyalarını başka partişınlar D,E ye atabiliyor... Buralrdakileri ( eğer sistem yüklü değilse ) temizlemen gerkiyor

Bilgisayar sağtık  yönet disk yönetimini tam ekran disk yönetiminde  disklerin haritasını görürsün ön yükleme ve etkin gibi özellikler varsa orada sistem başlangıç dosyaları vardır

Arşivlerini sağlam bir parişın taşı ve diğerlerini hızlı formatlşa formatlyıver

önce xp ardından win7 kur

Din Kitaplarını Okuyup Anlayana Ateist, Okuyup Anlamayanlara "dindar" denir... Nikola TESLA.. ben mi? Ne okurum ne anlarım... Kendi kendime de uyuz oluyorum ama olamıyorum.. "Ama efsaneyi çıkarıp atarsan ve yaptıkları eylemlere bakarsan... ..Jedi'ların mirası başarısızlıktır. İkiyüzlülüktür, kibirdir."
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    noname
    noname's avatar
    Erkek

Tamamen silip baştan kurulum yaptım boot'ta 3 seçenek var şimdi

1- daha önceki windows sürümü

2- windows 7

3- windows 7

neden 2 tane geldi ya :D

...said addicted.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yanak
    yanak's avatar
    Erkek

http://www.gezginler.net/modules/mydownloads/singlefile.php?download=easybcd&lid=4108

Şu programı indir kur.Edit boot menü sekmesinden ayarla,add new entry sekmesinden yeni sistem koy.

Sene 2011 evliliğimin ilk ayları, pc başında Tahribat'da takılıyorum, açılış sayfa falan direk tahribat açılıyor. Bi gün hanım "beni mi daha çok seviyorsun Tahribatı mı?" dedi. "Hatun sen yokken Tahribat vardı." dedim, demez olaydım..
Toplam Hit: 3494 Toplam Mesaj: 27