Windows 7‘Deki Gizli Tanrı Modu
-
Fuzulli bunu yazdı:
-----------------------------
balik_ bunu yazdı:
linuxta herşey açık bence linuxa geçin. windows kullanıcılarına acıyorum xD
-----------------------------Ne demek acıyorum.Özellikle Türkiye 'deki iş sektörü %99'u windows tablı çalışıyor.Sadece iş bakımından bile windows kullanmak zorundasın.işi geçtim oyun oynamayı seven biri işen kesinlikle windows'ta kalmak zorundasın aksi halde nasıl bu grafikleri nasıl görürdün ? linux'a yeni mi geçtin yoksa linux kullanmıyorsunda, kullanıyorum diyip bizi mi yiyorsun bilemiyorum.

-----------------------------Inglourious Basterdsin oyunu mu var la :D
oyun değil galiba ama neyse işte :D süper grafik viva la microsoft
-
Fuzulli bunu yazdı:
balik_ bunu yazdı:
-----------------------------Ne demek acıyorum.Özellikle Türkiye 'deki iş sektörü %99'u windows tablı çalışıyor.Sadece iş bakımından bile windows kullanmak zorundasın.işi geçtim oyun oynamayı seven biri işen kesinlikle windows'ta kalmak zorundasın aksi halde nasıl bu grafikleri nasıl görürdün ? linux'a yeni mi geçtin yoksa linux kullanmıyorsunda, kullanıyorum diyip bizi mi yiyorsun bilemiyorum.

-----------------------------kaç senelik linux kullanıcısıyım. artık kullanıcı olmanın yanında linux geliştiricisi oldum diyebilirim. linux için simge setleri temalar vs. hazırlıyorum. bana göre windowsun tek üstün yönü oyunlar. ama bu üstünlük windowstan kaynaklanmıyor, windows için oyun yazan firmalardan kaynaklanıyor. firmalar oyunları linux için yazsalar windowsun hali ne olur ? ben windows kullanmıyormuyum ? evet kullanıyorum, sadece oyun oynamak için... oyun haricinde windowsu hiç açmıyorum bile. bilgisayarda hem windows hem linux kurulu. oyun oynamak isteyince windowsu açıyorum 1-2 saat sonra tekrar linuxa geçiyorum. windows o kadar sermaye ile hangi sorununu çözmüştür ? kodları kapalıdır, kullanıcı kendini geliştirip windowsun kodları ile oynayamaz. milyonlarca virüs vardır, zırt pırt çöker, fahiş derecede pahalıdır, kurulması, programların yüklenmesi, sürücülerin yüklenmesi saatler alabilir... tabi herkesin kendi tercihi. biz sadece teklif ediyoruz.
-
Denicemmmm :|
Ama öncesinde Win7 kurmam lazım :D:D
-
Fuzulli bunu yazdı:
balik_ bunu yazdı:

-----------------------------sen asıl linuxtaki şu grafiğe bak istersen xd windows için bu grafik bir hayal gibi görünüyor xxd
-
balik_ bunu yazdı:
sen asıl linuxtaki şu grafiğe bak istersen xd windows için bu grafik bir hayal gibi görünüyor xxd
link= http://www.hizliupload.com/img/862507masaustu-11.png
-----------------------------Bu grafikler hayal değil.Wincube 'diye program vardı yanlıs hatırlamıyorsam aynı bu şekil yapıyordu windows'u.Linux 'un ubuntu dağıtımının 9.10 versiyonu bende kullanıyorum.Yiğidi öldür hakkını yeme ama konu farklı bir safaya geçiyor.
-
SUPERBICO bunu yazdı:
-----------------------------hangi oyun hoca bu :))
-----------------------------Saboteur diye bir oyun EA imzası taşıyor.II dünya savaşında bir direnişcisin ve nazilere karşı çeşitli sabotajlar yapıyorsun.Oyun oynanısı GTA tarzı bir role-play tavsiye ederim.Efel kulesine çıkıp ölümüne aşaya atlayıp ölmek ve karakterin 'sean'in 'Sadaaapaaa Biiccchttttt' demesi büyük bir az veriyor :D
-
Paradox21 bunu yazdı:
Kullanıcıların, işletim sisteminin tüm denetim ayarlarına tek bir klasörden erişmesine olanak veren gizli “TanrıModu” (GodMode) özelliğinin keşfi, Windows tutkunlarını heyecanlandırdı.
Windows 7’de yeni bir klasör oluşturup, bu klasörün adının sonuna belirli bir karakter kümesi ekleyerek, fare imlecinin görünümünü değiştirmekten yeni bir sabit sürücü bölümü oluşturmaya kadar her şeyi yapabileceğiniz bir konuma sahip olabilirsiniz.TanrıModu”na girmek için yapılması gereken, yeni bir klasör oluşturup bu klasörün adını aşağıdaki gibi değiştirmek:
GodMode.{ED7BA470-8E54-465E-825C-99712043E01C}
Bunu yaptıktan sonra klasörün simgesi Denetim Masası simgesine dönüşecek ve içinde pek çok ayar bulunacak. Windows’unuzu ölümsüzleştirmeyeceği kesin ancak tüm denetimlere ulaşmak için kullanışlı bir yöntem.Alıntıdır hocalar denedim ben süper oldu warmı bileniniz daha önceden
ADMINDEN UYARI : işletim sistemi olarak server 2008 kullanmaktayım ve sistem yapısı vistaya benzediği için yukarıdaki şeyi denedim fakat 3 gün önce 14 saatte kurmuş olduğum sistemin anasını ağlattı! explorer göçtü ve düzelmedi! ghost olmasaydı konuyu açan arkadaşın halini siz düşünün :) VISTA KULLANANLAR DİKKAT EDİN !
vay be:)) -
xp de yapınca hangi programla açmak istediğini soruyor daha ilerisine gitmedim felaketle sonuçlanır die