Windows 8
-
Birkaç günönce internette gezinirken bir yandan da kafamda adsense'den para kazanma yöntemleri geçiyordu. Tam o sırada windows 8 hakkında bir makaleye rastladım. Ampul yandı kafada tabi o an, hemen bi araştırmaya başladım. Baktım ki windows 8 hakkında türkiyede adam akıllı bir blog yok. Hemen blogger'dan bir blog açarak işe başladım. 3-4 gündür de özgün içerik ekliyorum. Tasarımı, eklentileri falan hallettim. Müridlerin görüşünüde almak olmaz diyerek buraya da konu açıyorum.
Bu arada 3-4 gün olmasına rağmen ve her gün düzenli olarak özgün içerik eklememe rağmen henüz google siteyi adam akıllı indexlemedi. Bunun hakkında ne düşünüyorsunuz?
Blogu açmamdaki amaç, uzun vadede iyi bir adsense geliri elde etmek. İçerik %99 özgün olacak.
Site hakkında ufak da olsa yorum yapmanızı ve öneri sunmanızı istiyorum.
Blog adresim: http://windows8toolz.blogspot.com
İyi forumlamalar...
-
hayırlı olsun hocam. kesinlikle uzun vadede ihtiyaç olabilecek bişey ama zaman lazım.bi de kendi domainin falan olsa aha iyi olurdu sanırım. google a gelince index biraz zaman alır zannımca.
ayrıca kesinlikle ihtiyaç olacak bi site. ama iyi tanıtman lazım. bu tarz sitelerde ilk tanınan götürüyo. hemen baktım biraz güzel şeyler var. umarım aynı güzellikte bişeyler ekler faydalıı olursun. +1
-
hocam bu win8 in olayı nedir yani bende kullanmak istiyorum açılış süresi yüzünden sırf..ama bunun dışındaki +ları neler? bide sistemi daha mı az yoruyor ?bende çift çekirdek 2.00 işlemcili bilg var kaldırır mı acaba ?
-
Ekerci bunu yazdı:
-----------------------------hocam bu win8 in olayı nedir yani bende kullanmak istiyorum açılış süresi yüzünden sırf..ama bunun dışındaki +ları neler? bide sistemi daha mı az yoruyor ?bende çift çekirdek 2.00 işlemcili bilg var kaldırır mı acaba ?
-----------------------------windows7 den daha hafif hocam
metro arayüzü sayesinde dokunmatik olarak mükemmel kullanım sunuyor , diger türlü neredeyse aynı gibi win7 ile
-
Win 8 64 bit ne zaman çıkacak sen ondan haber ver,
-
site içeriği türkçe adı ingilizce :| windows8 araçları demeye çalıştıysanda "toolz" değil "tools"
hayırlı olsun. sitenin rengi falan hoş duruyor boğmamışsın siteyi.
-
hocam şimdi benim kafadada ampulu yaktın :D
-
hayırlı olsun ama şu kuş sinirimi bozdu.
-
FCN bunu yazdı:
-----------------------------site içeriği türkçe adı ingilizce :| windows8 araçları demeye çalıştıysanda "toolz" değil "tools"
-----------------------------ingilizcede de argo var haci.
sokak dilinde s takisi hep z olur.
-
AbdullahAzad bunu yazdı:
-----------------------------FCN bunu yazdı:
-----------------------------site içeriği türkçe adı ingilizce :| windows8 araçları demeye çalıştıysanda "toolz" değil "tools"
-----------------------------ingilizcede de argo var haci.
sokak dilinde s takisi hep z olur.
-----------------------------ok de ortadaki işle uyumsuz demeye calısıyorum. :D
-
Ekerci bunu yazdı:
-----------------------------hocam bu win8 in olayı nedir yani bende kullanmak istiyorum açılış süresi yüzünden sırf..ama bunun dışındaki +ları neler? bide sistemi daha mı az yoruyor ?bende çift çekirdek 2.00 işlemcili bilg var kaldırır mı acaba ?
-----------------------------
burdan daha fzla bilgiye ulaşabilirsin hocam.