Windows 8
-
@Ekerci Hocam win 7'nin istediklerinden fazla sistem gereksinimi istemez win 8. Ayrıca senin için bir makale bulup çevireyim dedim. Sitedeki "Windows 8 Sistem Gereksinimleri ve windows 7 Karşılaştırması" isimli makaleyi okumanı tavsiye ederim.
@Robinson_Crusoe Bizde bekliyoruzhocam. :)
@FCN hocam tamam haklısın ama tamamiyle türk kullanıcılara hitap etmek istemiyorum. Sitedeki anlatımlar resimli olduğu için gelen yabancı kullanıcılar da pek sorun yaşamayacaktır. o yüzden sitenin adını bu yönde tercih ettim. Fakat toolz muhabbetine gelince gerçekte tools olduğunu tabikide bende biliyorum. :) fakat o domain alındığı için bende soskak dilindeki yazılımı tercih ettim.
@FOXXLY hocam rakip olmayalım seni de başka bir alanda görelim. :)
-
site güzel düşünülmüş. bilgin var mı win 8 ne zaman tam sürüm çıkacak ?
-
Lathedarkman bunu yazdı:
-----------------------------site güzel düşünülmüş. bilgin var mı win 8 ne zaman tam sürüm çıkacak ?
-----------------------------Hocam 2012 de çıkacağı kesin. Ama bazıları 2012 sonbahar, bazılarıda 2012 yazında çıkacak diyor...
-
bi muridin vardi windows7li@blogspot.com arada bakarim kim oldgunu hatirlamadim ama bi danis istersen piyasa hakkinda
-
Türkçe Dil Destegi istersen Upload Edebilirim.
-
@blackseaboy28 hocam 2-3 gün önce görüştüm arkadaşla. kafamdaki soru işaretlerini ona da sorup fikrini aldım.
@ottomanmurat kardeşim iyi olur valla. Akşam gelince http://www.tahribat.com/Forum-Windows-8-Turkce-Dil-Destegi-151017/ anlatımınla benim bloga koyarım.
-
zumsuk bunu yazdı:
-----------------------------hayırlı olsun ama şu kuş sinirimi bozdu.
----------------------------- -
yapalı bir yedek ilerde lazım olur bakarsın :D
hayırlı olsun bu arada hakkaten o kuş çok sinir bozucu :D
-
aha bu sefer windows7li.blogspot.in olmuş :D
-
x3uqm4 bunu yazdı:
-----------------------------aha bu sefer windows7li.blogspot.in olmuş :D
-----------------------------leynnn yeterrrrrrrr...