Windows 8 İn Oyunlarda Bir Artısı Olurmu ?
-
bu şıklık olayını vista içinde çok söylediler ama fiyasko oldu buda gümlerse şaşırmam
-
Robinson_Crusoe bunu yazdıDevilRullz bunu yazdıRobinson_Crusoe bunu yazdı
Şu ana kadar kullandığım en iyi işletim sistemini yapmış adamlar alışmak bi kaç günü alıyor, ama son derece sade şık ve hızlı,
hocam sen linuxu görmemişsin anlaşılan şıklık konusunda. windowsa alışan ben linux kurduğumda gerçekten beni alabiliyorsa eğer düşün yani. ben kurucam da evdekiler vs var olmuyo işte.
Teknoloji insanların hayatını kolaylaştırmak için vardır zorlaştırmak için değil, Linux istediği kadar şık olsun ama son kullanıcı için kullanımı oldukca zor ne kadar kolaylaştırmaya çalışsalarda asla bir windows kullanımına erişimezler,
Evde microvolts oynayacağım zaman windows 7 kullanıyorum. Windows 8 ile çalıştıramadım. Oyun dışında Ubuntu Linux kullanıyorum. Program yüklemek iphone store benzeri yapılmış ve çok kolay. malware virus gibi takıntılar olmadan her yere girip çıkıyorum. Yüklemesi çok kolay format atmadan program gibi yükleniyor. Denemeni tavsiye ederim. http://ftp.linux.org.tr/ubuntu-releases//quantal/wubi.exe
-
Windwos 8 candır kullanın artık herşey değişiyor bilgisayarlar telefonlar televizyonlar ve yakında tüm multimedya ürünlerin arayüzü windows 8 gibi olacak şimdiden alışın derim :)
-
her zaman yaptığım gibi, bir umutla denediğim fakat beğenmeyip, iyice oturmasını birkaç yıl bekleyeceğim sistemlerden.
aynen, sp1 çıkmadan elimi sürmem, hatta şu metro ui'yi tamamen kaldırıp, adam akıllı başlat menüsü getirene dek, kaka, eğh.