folder Tahribat.com Forumları
linefolder Microsoft Windows Ailesi İşletim Sistemleri
linefolder Windows 8 İn Oyunlarda Bir Artısı Olurmu ?

Windows 8 İn Oyunlarda Bir Artısı Olurmu ?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    EcHoLL
    EcHoLL's avatar
    Erkek

bu şıklık olayını vista içinde çok söylediler ama fiyasko oldu buda gümlerse şaşırmam

"Hayat zor olabilir ama ben de kolay sayılmam." insanları Silahsızlandırmak onları köleleştirmek için En iyi Yoldur.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sanacasta
    sanacasta's avatar
    Erkek
    Robinson_Crusoe bunu yazdı
    DevilRullz bunu yazdı
    Robinson_Crusoe bunu yazdı

Şu ana kadar kullandığım en iyi işletim sistemini yapmış adamlar alışmak bi kaç günü alıyor, ama son derece sade şık ve hızlı,

hocam sen linuxu görmemişsin anlaşılan şıklık konusunda. windowsa alışan ben linux kurduğumda gerçekten beni alabiliyorsa eğer düşün yani. ben kurucam da evdekiler vs var olmuyo işte.

Teknoloji insanların hayatını kolaylaştırmak için vardır zorlaştırmak için değil, Linux istediği kadar şık olsun ama son kullanıcı için kullanımı oldukca zor ne kadar kolaylaştırmaya çalışsalarda asla bir windows kullanımına erişimezler,

Evde microvolts oynayacağım zaman windows 7 kullanıyorum. Windows 8 ile çalıştıramadım. Oyun dışında Ubuntu Linux kullanıyorum. Program yüklemek iphone store benzeri yapılmış ve çok kolay. malware virus gibi takıntılar olmadan her yere girip çıkıyorum. Yüklemesi çok kolay format atmadan program gibi yükleniyor.  Denemeni tavsiye ederim. http://ftp.linux.org.tr/ubuntu-releases//quantal/wubi.exe

https://twitter.com/ElliotticianRB
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    can666
    can666's avatar
    Erkek

Windwos 8 candır kullanın artık herşey değişiyor bilgisayarlar telefonlar televizyonlar ve yakında tüm multimedya ürünlerin arayüzü windows 8 gibi olacak şimdiden alışın derim :)

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    YekteranBaymedir
    YekteranBaymedir's avatar
    Homo

her zaman yaptığım gibi, bir umutla denediğim fakat beğenmeyip, iyice oturmasını birkaç yıl bekleyeceğim sistemlerden.

aynen, sp1 çıkmadan elimi sürmem, hatta şu metro ui'yi tamamen kaldırıp, adam akıllı başlat menüsü getirene dek, kaka, eğh.

Toplam Hit: 2253 Toplam Mesaj: 15