Windows 8 Kurdum Ve Sonra..
-
Windows 8 i kurduktan sonra kasanın ön panelindeki ses ve mikrofon jackleri çalışmamaya başladı. Windows 7 yüklüyken de çalışmıyordu ama realtek'in hd audio ses yöneticisinden ön paneli etkinleştir dediğimde çalışıyordu. İşin karıştığı yerde burası. Win8 bu uygulamayı çalıştırmıyor. En nihayetinde o uygulamada windowsun bir yerlerinden bir şeyi etkinleştiriyor diye düşünüyorum. Bunu manuel olarak yapamaz mıyız ? Veya uygulamayı çalıştırmanın bir yolu varmı ? Yüklerken hiç bir sıkıntı olmuyor fakat uygulama çalışmıyor. Yardım bekliyorum.
-
hocam biosa girip, audio 97 yada ac 97 yazan yer varsa, onu hd audio olarak değiştirip tekrar denermisin?
-
üreticinin çıkarmasını bekleyeceksin hacı başka çaren yok gibi
-
catlax bunu yazdı
hocam biosa girip, audio 97 yada ac 97 yazan yer varsa, onu hd audio olarak değiştirip tekrar denermisin?
hemen deniyorum
-
catlax bunu yazdı
hocam biosta öyle bir yer bulamadım. şimdi anakartın üzerine baktım ayrı pin olarak bağlanmamış , arka panel ve ön panel paralel bağlanmış. Sorun hala devam ediyor
-
yokmu yardım edecek , çok mühim
-
up up up up
-
başlık seks hikaye sitelerindeki gibi olmuş..
"windows 8 kurdum ve sonra yavaşsa soyunmaya başladık, sabit sürücüye ufak öpücükler konduruyor bir yandan da slotu temizliyordum..."
realtek sitesini bi kontrol et hacım vardır el bi yolu.
-
BarisYigit bunu yazdı
başlık seks hikaye sitelerindeki gibi olmuş..
"windows 8 kurdum ve sonra yavaşsa soyunmaya başladık, sabit sürücüye ufak öpücükler konduruyor bir yandan da slotu temizliyordum..."
realtek sitesini bi kontrol et hacım vardır el bi yolu.
windows 8 için birşeyler yapmışlar ama Driver only hepsi , yani uygulamalar yok. Şimdi indiriyorum deniycem bakalım
-
http://www.realtek.com.tw/downloads/
modeline göre seç accept le indir. (büyük ihtimal High Definition Audio Codecs) software dahildir..
serwo tarafından 19/Kas/12 21:12 tarihinde düzenlenmiştir -
Anakartın Markası nedir ?