Windows 8 Kurdum Ve Sonra..
-
plastner bunu yazdı
Anakartın Markası nedir ?
gigabyte p55-ud3l
-
serwo bunu yazdı
http://www.realtek.com.tw/downloads/downloadsView.aspx?Langid=1&PNid=24&PFid=24&Level=4&Conn=3&DownTypeID=3&GetDown=false
hocam buradakiler sadece driver bana yönetici uygulaması lazım, hani sese efekt falan veren bir uygulaması varya realtekin.
-
Huerfanos bunu yazdı
Windows 8 i kurduktan sonra kasanın ön panelindeki ses ve mikrofon jackleri çalışmamaya başladı. Windows 7 yüklüyken de çalışmıyordu ama realtek'in hd audio ses yöneticisinden ön paneli etkinleştir dediğimde çalışıyordu. İşin karıştığı yerde burası. Win8 bu uygulamayı çalıştırmıyor. En nihayetinde o uygulamada windowsun bir yerlerinden bir şeyi etkinleştiriyor diye düşünüyorum. Bunu manuel olarak yapamaz mıyız ? Veya uygulamayı çalıştırmanın bir yolu varmı ? Yüklerken hiç bir sıkıntı olmuyor fakat uygulama çalışmıyor. Yardım bekliyorum.
windows 7-den farki nedir?
avantajli-midir ?
-
ATM-Skim bunu yazdıHuerfanos bunu yazdı
Windows 8 i kurduktan sonra kasanın ön panelindeki ses ve mikrofon jackleri çalışmamaya başladı. Windows 7 yüklüyken de çalışmıyordu ama realtek'in hd audio ses yöneticisinden ön paneli etkinleştir dediğimde çalışıyordu. İşin karıştığı yerde burası. Win8 bu uygulamayı çalıştırmıyor. En nihayetinde o uygulamada windowsun bir yerlerinden bir şeyi etkinleştiriyor diye düşünüyorum. Bunu manuel olarak yapamaz mıyız ? Veya uygulamayı çalıştırmanın bir yolu varmı ? Yüklerken hiç bir sıkıntı olmuyor fakat uygulama çalışmıyor. Yardım bekliyorum.
avantajli-midir ?
Bi tarafına rahat batıyorsa kesinlikle kurmalısın.
-
Anakartın Windows 8 Desteği Yokki Sen neden Windows 8 kurdun :S
Daha yazılım Üretmemişler..
plastner tarafından 19/Kas/12 21:19 tarihinde düzenlenmiştir -
Huerfanos bunu yazdıATM-Skim bunu yazdıHuerfanos bunu yazdı
avantajli-midir ?
Bi tarafına rahat batıyorsa kesinlikle kurmalısın.
kesinlikle rahatlıkla alakalı bir sorun kurmalısın merak neler ettiriyor insana :)
-
plastner bunu yazdı
edit
Huerfanos tarafından 19/Kas/12 21:41 tarihinde düzenlenmiştir -
ahaha samet yardım edemediğim için üzgünüm :)
-
Ka1nsha bunu yazdı
ahaha samet yardım edemediğim için üzgünüm :)
hee belli enes çok üzgünsün sansür
Huerfanos tarafından 19/Kas/12 21:41 tarihinde düzenlenmiştir -
Huerfanos bunu yazdıplastner bunu yazdı
Fazla merak g*te y*rak çünkü hocam.
Adamım hayırdır yarak amk falan ağzını topla biraz.Çene biraz gevşek.