Windows 8 Yüklemecesi

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    dead_march
    dead_march's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

windows 7 olayının aynısı microsoft para kazanmak için yeni bir sistem çıkardı ve sırf yeni olduğu için bazı insanlarda daha iyi izlenimi oluştu

ve tuhaftırki bu insanlar karşı görüşlü insanların önyargılı olduğu yönünde bir önyargıya sahipler

windows 7de hiçbir ciddi yenilik getirmediklerigibi hız açısından xp daha performanslıydı windows 8de sanırım performansı arttırmışlar lakin çok gereksiz şeylerde yapmışlar gerçi buyorum sayılmaz çünkü 8i fikir sahibi olucak kadar kullanmadım dürüst olmak gerekirse

işin özü şuan xp kullanıyorum bikaçgün içinde yeni bir pc alıcam içinede gene xp kurucam

bundan sonra oy kullanmayacağım eğer bir kişi bile gelip oy kullanmak vatandaşlık görevidir felan derse çıkarır kimliğimi götüne sokarım
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hsyN
    hsyN's avatar
    Erkek
    CyberAngel bunu yazdı
    zumsuk bunu yazdı
    CyberAngel bunu yazdı

Geçenlerde şöyle bir yazı yazdım, güzel yorumlar gelmeye başladı bak istersen;

http://www.windows8li.com/2012/12/windows-8-hakknda-yorumunuz-nedir.html

Windows 8 kesinlikle çok iyi bir işletim sistemidir.Ama bazıları sadece bir düğme yüzünden sistemi kötülüyorlar.Ki o düşmeyi getiren 50 tane 3. parti yazılım var.. Mağaza uygulamaları günden güne artıyor.Geniş bir mağaza yelpazesine sahip olunca daha çok tercih edilen bir sistem olacağını düşünüyorum.

Abicim düğmeden değil. Adamlar muhtemelen tabletler falan derken kernelde baya dğeişiklikler yaptı. Zaten kernel'i geçtim ; başlı başına böyle bir GUI olması bile dert. En taş UI'lerden biri olan gnome bile yeni sürümde 3-4 haftada zor topluyor (ki gerçekten stabil yani kararlıdır).

Öte yandan iOs, MacOs, Linux dağıtımları, android bile yeni sürümlerinde (köklü değişim yapılmayan) 2-3 ay gibi uzun bir sürede ancak doğrultuyorlar sistemi.

Windows arayüz ve kernel olarak köklü değişime gitti. Arayüz alışkanlığını geçtim, kararlılık konusu için 6 ay uzak durulmalı

Ati sürücüsü dışında bir kararsızlık duymadım ben.Ön yargılı yaklaşmamak gerekiyor.Ben Windows 7'nin ilk çıktığı zamanlarıda hatırlarım.Xp öyle bir şeydi ki Windows 7 içinde olur olmadık şeyler söylenmiştim.Ama şimdi xp tarih oldu Windows 7 forever diyorlar. :) Herneyse her görüşe saygılıyım.Beğenen olur, beğenmeyen olur.Denemeden yorumlanmasında gerisi önemli değil... 

laptoba kurdum w8, laptopta da ati hd 3650 var ilk zamanlarda sıkıntı olmuştu ama şuan eski olmasına rağmen w8 uyumlu driver çıkardılar ati aştı o sorunu yani

test 1 2
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zeybekustasi
    zeybekustasi's avatar
    Erkek
    zeybekustasi bunu yazdı

bende kurucaktım ama vazgeçtim bir değişiklik olduğu yok bildiğim kadarıyla başlatın olmamasıda zaman kaybından başka bir şey değil.

aradan 4 ay geçmiş fiirlerimde değişme var win 8 gayet iyi ve güzel hocam düşünmeyin geçin :)

https://www.youtube.com/watch?v=WC3-71NKwPw
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    YekteranBaymedir
    YekteranBaymedir's avatar
    Homo

google'a 7pmtech aio win8 yazılır, aranır.

kurulumu basit zaten insert key--> daha sonra activate win8

bu yöntem ile serialle aktifleştirmiş oluruz. (crack değil)

YekteranBaymedir tarafından 27/May/13 17:02 tarihinde düzenlenmiştir
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    american
    mizahi
    mizahi's avatar
    Erkek

Google in win8i tiye alan 1 nisan sakasi gmailBLUE

http://youtube.com/watch?v=Zr4JwPb99qU

All I need is a possibility.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bayarbatuhan
    bayarbatuhan's avatar
    Erkek

ben 1-2 ay önce aldım ve yükledim ama netcadı çalıştırmadığı için win7 ye döndm mecburen  pek kurcalama fırsatım olmamıştı, şimdi cadin yaması çkmış win8 için bende tekrar win8 e geçtim içimdeki merak yüzünden, ilk 1-2 gün pek kullanışlı değildi ama alıştıktan sonra gayet hoş geldi bana. :)

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    YekteranBaymedir
    YekteranBaymedir's avatar
    Homo
    bayarbatuhan bunu yazdı

ben 1-2 ay önce aldım ve yükledim ama netcadı çalıştırmadığı için win7 ye döndm mecburen  pek kurcalama fırsatım olmamıştı, şimdi cadin yaması çkmış win8 için bende tekrar win8 e geçtim içimdeki merak yüzünden, ilk 1-2 gün pek kullanışlı değildi ama alıştıktan sonra gayet hoş geldi bana. :)

virtualbox var hocam

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kadirozdemir
    kadirozdemir's avatar
    Erkek

Aşırı derecede hoşuma gidiyor. Oyun filan oynamıyorum sadece birkaç exe ve Choreme kullanıyorum. İki ekrana ayrı görüntü verip kullanıyorum ben. Bir ekranda film izliyorum diğer ekranda işleri yapıyorum :D

Elim de alıştı gayet hızlı oluyor ve tasarımıda çok hoşuma gidiyor. 

Başlat menüsü bu şekilde daha hoşuma gitti benim. 

Benimki direk Win 8 bilgisayarı bir sorun yaşamadım yani bana göre çok iyi. 

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fatih54
    Fatih54's avatar
    Erkek
    Daft bunu yazdı

google'a 7pmtech aio win8 yazılır, aranır.

kurulumu basit zaten insert key--> daha sonra activate win8

bu yöntem ile serialle aktifleştirmiş oluruz. (crack değil)

Kaç kere dedik KMS kullanmayın kullandırtmayın diye.

Loader çıkana kadar bekleyin ya da satın alın.

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    YeniHarman
    YeniHarman's avatar
    Erkek

Windows'un son kullanıcı sürümlerini kullanacağınıza, sunucu sürümlerini kullanın:)

Olaylara karışmayın!
Toplam Hit: 4609 Toplam Mesaj: 32