Windows 8.1 Lazım

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    prodhiphop
    prodhiphop's avatar
    Erkek

Merhaba müridler önceki konularımı takip ettiyseniz görmüşsünüzdür malum bir bilgisayar toplama maceram oldu şimdi bu vatan - ups işbirliği beni yemiyorsa siparişim dağıtıma çıktı bugün elime ulaşır demek. Windows 8.1 kurmayı düşünüyorum flash ile kurabilirim çevrede hiç bilgisayarcı da yok (orjinal almayı düşündüm) cracklenebilir vs. sorun çıkartmayacak sağlam bir link bilen gören var mı?

Yok olmak evrene yapabileceğimiz en büyük iyilik.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DrKill
    DrKill's avatar
    Erkek

Hacı abi orjinal alacaksan ben bugün şu adresten satın aldım 429 TL YE. Ama benim aldığım sürüm retail sürüm. OEM sürümleri eski makinelerde kullanamıyormuşsun. Retail sürümde bilgisayarında işletim sistemi olma zorunluluğu yok. Ayrıca bilgisayardan bilgisayara taşıyabiliyor muşsun bu lisansı...

http://www.netsiparis.com/microsoft-fqc-07358-win-81-pro-turkce-kutu_p81771200002

Bu imzayı her gördüğünüzde 4gb kotanızın 0,00000358559191226959228515625 azalmaktadır. Bilerek ve istenerek bu imza yapılmıştır. Amaç kotanızı sömürmektir
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    prodhiphop
    prodhiphop's avatar
    Erkek
    DrKill bunu yazdı

Hacı abi orjinal alacaksan ben bugün şu adresten satın aldım 429 TL YE. Ama benim aldığım sürüm retail sürüm. OEM sürümleri eski makinelerde kullanamıyormuşsun. Retail sürümde bilgisayarında işletim sistemi olma zorunluluğu yok. Ayrıca bilgisayardan bilgisayara taşıyabiliyor muşsun bu lisansı...

http://www.netsiparis.com/microsoft-fqc-07358-win-81-pro-turkce-kutu_p81771200002

Buna sadece crackli kullanmak istiyorum diye duyduğum utanç diyelim o zaman :D 429 liram olsa kimseyi tanımazdım :D

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DrKill
    DrKill's avatar
    Erkek
    prodhiphop bunu yazdı
    DrKill bunu yazdı

Buna sadece crackli kullanmak istiyorum diye duyduğum utanç diyelim o zaman :D 429 liram olsa kimseyi tanımazdım :D

Orjinal almayı düşündüm diye yazdınya o yüzden şey ettiydim hocam. Win 8.1 i torrentten indir hacı abi.

Bu imzayı her gördüğünüzde 4gb kotanızın 0,00000358559191226959228515625 azalmaktadır. Bilerek ve istenerek bu imza yapılmıştır. Amaç kotanızı sömürmektir
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    prodhiphop
    prodhiphop's avatar
    Erkek
    DrKill bunu yazdı
    prodhiphop bunu yazdı
    DrKill bunu yazdı

Orjinal almayı düşündüm diye yazdınya o yüzden şey ettiydim hocam. Win 8.1 i torrentten indir hacı abi.

Yok hani o biraz mübalağa idi hani güvenemedim torrentlere ama öyle diyorsan öyle bakayım hoca peki win 7 gibi bunu sonradan aktive etmemizin yolu var mı?

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DrKill
    DrKill's avatar
    Erkek

O konuda bilgim yok hocam.

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CanCer
    CanCer's avatar
    Erkek

Aktive edililiyor. Ben bile bir suru bilgusayara kurdum aktive ettim :)

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    akustikelektrik
    akustikelektrik's avatar
    Erkek

dreamspark öğrencilere ücretsiz veriyor hocam. Öğrenci hesabı bul kendine, orjinal kullan

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    trampfd
    trampfd's avatar
    Erkek

http://kickass.to/windows-8-1-update-1-pro-x64-preactivated-final-t9030335.html

Geçen 2 makinama kurdum, aktivasyonu falan içinde. Kurduktan sonra tüm updateleri yaptım, herhangi bir sorun çıkmadı.

Ehl-i Byte
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    prodhiphop
    prodhiphop's avatar
    Erkek
    akustikelektrik bunu yazdı

dreamspark öğrencilere ücretsiz veriyor hocam. Öğrenci hesabı bul kendine, orjinal kullan

hocam hiç  bilgim yok dreamspark nedir desen kalırım öyle öğrenci hesabı derken neyi kast ettin? üniversitenin verdiği mail adresiyse şu an var zaten ama bilgim olmadığı için bulaşmayayım torrentten indireyim diyorum. Çok teşekkürler ama bilgilendirme için ayrıca kast edilen öğrenci hesabı mail ise ihtiyacı olana yardımcı olurum.

11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KotomineKirei
    KotomineKirei's avatar
    Erkek
    prodhiphop bunu yazdı
    akustikelektrik bunu yazdı

hocam hiç  bilgim yok dreamspark nedir desen kalırım öyle öğrenci hesabı derken neyi kast ettin? üniversitenin verdiği mail adresiyse şu an var zaten ama bilgim olmadığı için bulaşmayayım torrentten indireyim diyorum. Çok teşekkürler ama bilgilendirme için ayrıca kast edilen öğrenci hesabı mail ise ihtiyacı olana yardımcı olurum.

Hocam üniversitenin size verdiği mail adresi ile dreamspark'a üye oluyorsunuz ve birkaç programı da lisanslı şekilde kullanabiliyorsunuz.

They were crying when their sons left. God is wearing black. He's gone so far to find no hope, He's never coming back. They were crying when their sons left. All young men must go. He's come so far to find the truth, He's never going home.
Toplam Hit: 2058 Toplam Mesaj: 17