Windows 8.1 Lazım

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    akustikelektrik
    akustikelektrik's avatar
    Erkek
    prodhiphop bunu yazdı
    akustikelektrik bunu yazdı

dreamspark öğrencilere ücretsiz veriyor hocam. Öğrenci hesabı bul kendine, orjinal kullan

hocam hiç  bilgim yok dreamspark nedir desen kalırım öyle öğrenci hesabı derken neyi kast ettin? üniversitenin verdiği mail adresiyse şu an var zaten ama bilgim olmadığı için bulaşmayayım torrentten indireyim diyorum. Çok teşekkürler ama bilgilendirme için ayrıca kast edilen öğrenci hesabı mail ise ihtiyacı olana yardımcı olurum.

evet edu.tr uzantılı mail adresi gerekiyor. Zaten çoğunlukla herkes bu şekilde yapıyor hocam :)

Bilgisayarın altında lisans var, adam crack atıyor. Şirket lisanslı pc vermiş. Adam silip korsan kullanıyor. Üniversite öğrencilerine ücretsiz, tam destek alabilecekleri windowsun son sürümü 8.1 veriliyor. Öğrenci yine sağdan soldan crack patch bulmaya çalışıyor :D

Neyse en azından crack li kullandığınız windowslara dikkat edin, başkasının botu olmayın.

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek

Imzamdaki linkten indirebilirsin sonra rufus isimli program ile usb'ye yazdirabilirsin. 

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı. :(
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KotomineKirei
    KotomineKirei's avatar
    Erkek

embedded industry sürümlerinin diğer sürümlerden farkı nedir?

They were crying when their sons left. God is wearing black. He's gone so far to find no hope, He's never coming back. They were crying when their sons left. All young men must go. He's come so far to find the truth, He's never going home.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    prodhiphop
    prodhiphop's avatar
    Erkek

Herkese tek tek teşekkürler hocalar yapamazsam söylediğiniz her yolu deneyeceğim kargo da geldi hadi bakalım şimdi pc i toplama vakti :D

Yok olmak evrene yapabileceğimiz en büyük iyilik.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KareemSaid
    KareemSaid's avatar
    Erkek

Windows 10 yükle çokta bir farkı yok 8.1 den microsoft.com dan indirebilirsin.

Ben yükledim şu ana kadar herhangi bi hata ile de karşılaşmadım.

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    prodhiphop
    prodhiphop's avatar
    Erkek
    KareemSaid bunu yazdı

Windows 10 yükle çokta bir farkı yok 8.1 den microsoft.com dan indirebilirsin.

Ben yükledim şu ana kadar herhangi bi hata ile de karşılaşmadım.

Laptopa kurarım bir ara hocam kobay olarak kullanırım sıkıntı olmazsa buna da yüklerim :D

Yok olmak evrene yapabileceğimiz en büyük iyilik.
Toplam Hit: 2059 Toplam Mesaj: 17