Windows 8.1 Lazım
-
prodhiphop bunu yazdıakustikelektrik bunu yazdı
dreamspark öğrencilere ücretsiz veriyor hocam. Öğrenci hesabı bul kendine, orjinal kullan
hocam hiç bilgim yok dreamspark nedir desen kalırım öyle öğrenci hesabı derken neyi kast ettin? üniversitenin verdiği mail adresiyse şu an var zaten ama bilgim olmadığı için bulaşmayayım torrentten indireyim diyorum. Çok teşekkürler ama bilgilendirme için ayrıca kast edilen öğrenci hesabı mail ise ihtiyacı olana yardımcı olurum.
evet edu.tr uzantılı mail adresi gerekiyor. Zaten çoğunlukla herkes bu şekilde yapıyor hocam :)
Bilgisayarın altında lisans var, adam crack atıyor. Şirket lisanslı pc vermiş. Adam silip korsan kullanıyor. Üniversite öğrencilerine ücretsiz, tam destek alabilecekleri windowsun son sürümü 8.1 veriliyor. Öğrenci yine sağdan soldan crack patch bulmaya çalışıyor :D
Neyse en azından crack li kullandığınız windowslara dikkat edin, başkasının botu olmayın.
-
Imzamdaki linkten indirebilirsin sonra rufus isimli program ile usb'ye yazdirabilirsin.
-
embedded industry sürümlerinin diğer sürümlerden farkı nedir?
-
Herkese tek tek teşekkürler hocalar yapamazsam söylediğiniz her yolu deneyeceğim kargo da geldi hadi bakalım şimdi pc i toplama vakti :D
-
Windows 10 yükle çokta bir farkı yok 8.1 den microsoft.com dan indirebilirsin.
Ben yükledim şu ana kadar herhangi bi hata ile de karşılaşmadım.
-
KareemSaid bunu yazdı
Windows 10 yükle çokta bir farkı yok 8.1 den microsoft.com dan indirebilirsin.
Ben yükledim şu ana kadar herhangi bi hata ile de karşılaşmadım.
Laptopa kurarım bir ara hocam kobay olarak kullanırım sıkıntı olmazsa buna da yüklerim :D