Windows Dan Ubuntu Dosya Sistemine Erişme ?
-
ubuntu yu acamıyorum suan windows 7 yüklü ubuntu ex4 dosya sistemi ile yüklü windows dan nasıl erişebilirim deb leri kopyalıcamda
-
olmuyo hocam. ben epey uğraştım ama beceremedim. sonunda win7 çaktım bilgisayara.
-
ubuntu ile cd den acıp erişim acacıcam
-
paragon partition manager ile erişilebilyodu ... explorer diye bi adı vardı
-
"explore(ext).exe" diye bir dosya olacakti, yalnız sanal diski mi gosteriyordu yoksa diger türlüü formatlanmiş bölümü mü gösteriyordu hatirliyamadim.
*parantez icini linuxun kullandigi format bicimlerin deneyerek tekrar arat google'dan
-
baktım kadarı ile ext4 ü acabilen bi proğram yokmus
-
ubuntu cd ile ext4 üzerine erişebilirsin ordan da grub u tekrar yüklersin.
-
sorunu buldum evererst masus yüzündenmiş
-
yok böyle birşey;
bunumu demek istediniz : linux üstünden windows'a erişim.
-----
Windows fazla ciddiye almıyor linuxu herhalde :) ondan yok.Ama live cd ile ulaşabilirsin.
-
Windows'dan Linux üzerindeki disk bölümünüze, dosyalarınıza erişmek için ext2fsd programını kullanabilirsiniz.
Düzenleme : Driver mantığıyla çalışır. Explorer'a entegre olur. C: , D: şeklinde Linux disk bölümünüz de eklenecektir Bilgisayarım'a.
-
&uuMc_cO_By bunu yazdı:
-----------------------------
Windows'dan Linux üzerindeki disk bölümün < ="editor/themes/simple/langs/tr.js" ="text/"> ml;ze, dosyalarınıza erişmek için ext2fsd programını kullanabilirsiniz.
Düzenleme : Driver mantığıyla çalışır. Explorer'a entegre olur. C: , D: şeklinde Linux disk bölümünüz de eklenecektir Bilgisayarım'a.
-----------------------------ext 4 desteklemiyor