Windows Masaüstün İle İddialı Mısın ?
-
CyberAngel bunu yazdı:
-----------------------------
windows ailesinden bir ürüne benzemiyor bu !
-----------------------------Benzemiyor ne alaka :S Sayısız windows makyaj var piyasada..
-
CyberAngel bunu yazdı:
-----------------------------Tatmin oLmadıysan Cam'da açayım mı msnden :)
-
HaYVaN bunu yazdı:
CyberAngel bunu yazdı:
-----------------------------Benzemiyor ne alaka :S Sayısız windows makyaj var piyasada..
-----------------------------Hacım masaüstündeki simgeleri hiç öyle görmedim ben.Ayrıca windows 7 gadgetlerin'de arkaplanla uyuşması ve hepsinin aynı şelilde (yazı gibi) olması şüphelendirdi beni.Yinede bilecemicem.Nasıl yaptığını anlatırsa görürürz hepimiz.Rocket tamam ama diğerleri ?
-
RevengeX bunu yazdı:
CyberAngel bunu yazdı:
-----------------------------hoca paralı mı vistada oluyo mu ?
-
RevengeX bunu yazdı:
CyberAngel bunu yazdı:
-----------------------------Gerek yok cam'a hangi programları kullandığını söylersen herkes yararlanır.Ben olmaz demedim bilemicem dedim.Bir üstmesajda.
-
-
arka plann sadece duvar kağıdımı aktif olarak çalışıyormu S:
-
Arkadaşlar kullandığım yazılım son derece populer olan Rainmeter'dir,kullandığım skin,icon,theme felan hepsi piyasada mevcut iyi bir araştırma deneme/yanılma ile 4-5 saatinizi alır bu görüntüyü ortaya çıkarmak,konuyu açma sebebimse Linux hakkında olan diğer konu..
GörseLLik = Linux değiLdir,uzman bi kullanıcı elinden windows kullanarak ortaya bi şaheser çıkarılabilir..
Not: Rainmeter kodlarla çalışır,kod yazmaktan editlemekten usanırım sıkılırım diyrsanız hiç bulaşmayın :)
-
RevengeX bunu yazdı:
Arkadaşlar kullandığım yazılım son derece populer olan Rainmeter'dir,kullandığım skin,icon,theme felan hepsi piyasada mevcut iyi bir araştırma deneme/yanılma ile 4-5 saatinizi alır bu görüntüyü ortaya çıkarmak,konuyu açma sebebimse Linux hakkında olan diğer konu..
GörseLLik = Linux değiLdir,uzman bi kullanıcı elinden windows kullanarak ortaya bi şaheser çıkarılabilir..
Not: Rainmeter kodlarla çalışır,kod yazmaktan editlemekten usanırım sıkılırım diyrsanız hiç bulaşmayın :)
-----------------------------free mi ?
-
sendekini paylaşsan meselam nasıl olur kötümü ki :D