Windows Masaüstün İle İddialı Mısın ?
-
revengex in kullandığı skin i isteyenler buraya :
http://livinglightningrod.deviantart.com/art/P-I-L-E-U-S-Suite-148290753
-

basit ve güzel..ayrıca sağdaki takvime bi kaç kod ekledim.eskisinden daha güzel oldu.
-

:P
-
RevengeX bunu yazdı:
-----------------------------
"Sidik yarışına dönüştürmeye gerek yok."
"Windows kullananlar kendi masaüstlerini ne şekilde tasarlıyor onu merak ettim."
"Birbirimizinkine bakarak kendimize daha uygun bir çalışma ortamı oluşturabiliriz." Alıntı: z-chan.
-----------------------------Sidik Yarışına Dönüştürmeye Gerek Diyorsun Taş Gibi Masaüstü Koyuyorsun
İnsanlarda Benimki Senden Daha İyi Diye Koyuyor,
Ayrıca Konu Silinicek Birazdan
Ben Açmıştım Aynı Konuyu Silinmişti :|
-
IronEagle bunu yazdı:
RevengeX bunu yazdı:
"Windows kullananlar kendi masaüstlerini ne şekilde tasarlıyor onu merak ettim."
"Birbirimizinkine bakarak kendimize daha uygun bir çalışma ortamı oluşturabiliriz." Alıntı: z-chan.
Sidik Yarışına Dönüştürmeye Gerek Diyorsun Taş Gibi Masaüstü Koyuyorsun
Ben Açmıştım Aynı Konuyu Silinmişti :
-----------------------------Sanmıyorum silineceğini,Yönetimden Rene hocamda masaüstünü atmış,bu bir yarış değildir..
Bu konunun aynısının "Linux" versiyonuda forumda mevcut,siLinseydi o silinirdi..
AsLında muhabbet,görsellik vs. yanında bir nevide yararlı bir konu oldu,çünkü çoğu müridin "Rainmeter"den haberi yoktu,Bu tür şeylerin sadece Linux altında "Compiz Fusion" ile yapılacağını sanan çok arkadaşıma ben bu belirttiğim yazılımla Windows'unda bu görsellik kulvarında yarışabileceğini gösterdim ki göründüğü gibi fark bile attık diğer yazılıma :)
Son olarak "Taş Gibi Masaüstü" demişsin ama,bu programın üstadlarının yaptıkları ile benimki boy ölçüşemez,sen bi rainmeter'in sitesine bak istersen :)
-
RevengeX bunu yazdı:
IronEagle bunu yazdı:
RevengeX bunu yazdı:
Sidik Yarışına Dönüştürmeye Gerek Diyorsun Taş Gibi Masaüstü Koyuyorsun
Ben Açmıştım Aynı Konuyu Silinmişti :
-----------------------------Sanmıyorum silineceğini,Yönetimden Rene hocamda masaüstünü atmış,bu bir yarış değildir..
Bu konunun aynısının "Linux" versiyonuda forumda mevcut,siLinseydi o silinirdi..
AsLında muhabbet,görsellik vs. yanında bir nevide yararlı bir konu oldu,çünkü çoğu müridin "Rainmeter"den haberi yoktu,Bu tür şeylerin sadece Linux altında "Compiz Fusion" ile yapılacağını sanan çok arkadaşıma ben bu belirttiğim yazılımla Windows'unda bu görsellik kulvarında yarışabileceğini gösterdim ki göründüğü gibi fark bile attık diğer yazılıma :)
Son olarak "Taş Gibi Masaüstü" demişsin ama,bu programın üstadlarının yaptıkları ile benimki boy ölçüşemez,sen bi rainmeter'in sitesine bak istersen :)
-----------------------------Sidik yarışıyla alakası yok. En güzel masaüstünü yapıp koysa nolur koymasa nolur yani.
Taş gibi masaüstü lafıda saçma olmuş. RevengeX sadece tek bi temayı koymuş.Bir çok temayla harikalar yaratanlar var. Zaten arkada sessiz sedasız duran şeyler.
Çok güzel bişi yapmıştım bence ama kaldırıp bu hale getirdim. Hiç bi önemi kalmıyo sonuçta :) saati takvimi göstersin, havadurumunu yazsın yeterli.
Silincekse önce linux silinsin :P
-

-
Anlaşılan hem Linuxçüler hem de Windowsçular masaüstlerini Mac OSX'e benzetmeye çalışıyor.
-

İşte buda benim masaüstü mis gibi sade
-
masa ustunde "acik pencereleri" gruplayıp tasıyabilecek bir eklenti olsaydi windowsta harika olacakti
http://www.kde-look.org/content/show.php/group+windows+to+move+around+together?content=34082
http://www.kde-look.org/content/show.php?content=34104özellikle ilk adresteki gibi :/ ::P