folder Tahribat.com Forumları
linefolder Microsoft Windows Ailesi İşletim Sistemleri
linefolder Windows Masaüstün İle İddialı Mısın ?

Windows Masaüstün İle İddialı Mısın ?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Blitz
    Blitz's avatar
    Erkek

revengex in kullandığı skin i isteyenler buraya :

http://livinglightningrod.deviantart.com/art/P-I-L-E-U-S-Suite-148290753

validen
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NoktaliVirgul
    NoktaliVirgul's avatar
    Erkek

basit ve güzel..

ayrıca sağdaki takvime bi kaç kod ekledim.eskisinden daha güzel oldu.

If my calculations are correct, when this baby hits eighty-eight miles per hour... you"re gonna see some serious shit.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RitmFarbRacourci
    RitmFarbRacourci's avatar
    Erkek

:P

I'şıkY'ılı;^^`) Zk't^^` RnSySyTk.Ödl.SpRtÇzBşBkYd Kryptia.agogE Sa'd-l'Suûd az.ç'k 'lmyn'Dşn Pnct'tnAnNttn Blgi,YpBlgi 'Ct'nDrm.CmdyDrm.MdrnDrm hRşYdşR ClptcPth'Strsm M'nPhs' Ld,X/Y YrYnZmnGrçklk,AlgBzklğ KrzFrst'tr Tiytr' Pugchv,Jtrn,İmmlmn,FllngLef,Pik' SuprmcySprrty CoBehTh elFnmno:NzrioRonldo AdnKy TkSs,TkHrf(?) .RtNsTk.KvMp.Mk.TrmDyn ScklkNmRzgr ŞkHcBy ccp.kky Snrlr'Çz SnaSnLzmsn 'NsnKsknçtr BgDppr.MagllnCl'ds.S'thCro's Ch'kW'ng CreazioneDiAdamo^^`, Arctrs.Spic' ArcScnd,YySnye TrbProp,TrbJet,TrbFan ~3.10^5km/sn~343m/sn ~900-1240m/snMacH RamJt,ScRamJt Przdi^^' Tbu.XL Prsek MAtv^^` mLAT G'dWllHnting(f). 3id't^^` TareZmenPr ParaMotor TrflrVArsİlşklr (-)+.(/)*,~ ZminŞkil . ..Bu imza @SubZero tarafindan degistirilmistir. "Bu kadar uzun karmakarisik bir imza yapma diye uyardim ama heeheeeey(^^D)_hey kim söylüyor, kim dinliyor." Imzanizi SubZero'ya bilgi vermeden degistirmeyiniz. Tesekkurler...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Melik
    Melik's avatar
    Erkek

RevengeX bunu yazdı:
    -----------------------------

"Sidik yarışına dönüştürmeye gerek yok."

"Windows kullananlar kendi masaüstlerini ne şekilde tasarlıyor onu merak ettim."

"Birbirimizinkine bakarak kendimize daha uygun bir çalışma ortamı oluşturabiliriz." Alıntı: z-chan.

Sidik Yarışına Dönüştürmeye Gerek Diyorsun Taş Gibi Masaüstü Koyuyorsun

İnsanlarda Benimki Senden Daha İyi Diye Koyuyor,

Ayrıca Konu Silinicek Birazdan

Ben Açmıştım Aynı Konuyu Silinmişti :|

Profil fotoğrafndaki begenme sayısını popülerlikle eşdeger kılan bir ülkede yaşıyoruz
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RevengeX
    RevengeX's avatar
    Erkek

IronEagle bunu yazdı:

RevengeX bunu yazdı:

"Windows kullananlar kendi masaüstlerini ne şekilde tasarlıyor onu merak ettim."

"Birbirimizinkine bakarak kendimize daha uygun bir çalışma ortamı oluşturabiliriz." Alıntı: z-chan.

Ben Açmıştım Aynı Konuyu Silinmişti :

Sanmıyorum silineceğini,Yönetimden Rene hocamda masaüstünü atmış,bu bir yarış değildir..

Bu konunun aynısının "Linux" versiyonuda forumda mevcut,siLinseydi o silinirdi..

AsLında muhabbet,görsellik vs. yanında bir nevide yararlı bir konu oldu,çünkü çoğu müridin "Rainmeter"den haberi yoktu,Bu tür şeylerin sadece Linux altında "Compiz Fusion" ile yapılacağını sanan çok arkadaşıma ben bu belirttiğim yazılımla Windows'unda bu görsellik kulvarında yarışabileceğini gösterdim ki göründüğü gibi fark bile attık diğer yazılıma :)

Son olarak "Taş Gibi Masaüstü"   demişsin ama,bu programın üstadlarının yaptıkları ile benimki boy ölçüşemez,sen bi rainmeter'in sitesine bak istersen :)

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NoktaliVirgul
    NoktaliVirgul's avatar
    Erkek

RevengeX bunu yazdı:

IronEagle bunu yazdı:

RevengeX bunu yazdı:

Ben Açmıştım Aynı Konuyu Silinmişti :

Sanmıyorum silineceğini,Yönetimden Rene hocamda masaüstünü atmış,bu bir yarış değildir..

Bu konunun aynısının "Linux" versiyonuda forumda mevcut,siLinseydi o silinirdi..

AsLında muhabbet,görsellik vs. yanında bir nevide yararlı bir konu oldu,çünkü çoğu müridin "Rainmeter"den haberi yoktu,Bu tür şeylerin sadece Linux altında "Compiz Fusion" ile yapılacağını sanan çok arkadaşıma ben bu belirttiğim yazılımla Windows'unda bu görsellik kulvarında yarışabileceğini gösterdim ki göründüğü gibi fark bile attık diğer yazılıma :)

Son olarak "Taş Gibi Masaüstü"   demişsin ama,bu programın üstadlarının yaptıkları ile benimki boy ölçüşemez,sen bi rainmeter'in sitesine bak istersen :)

Sidik yarışıyla alakası yok. En güzel masaüstünü yapıp koysa nolur koymasa nolur yani.

Taş gibi masaüstü lafıda saçma olmuş. RevengeX sadece tek bi temayı koymuş.Bir çok temayla harikalar yaratanlar var. Zaten arkada sessiz sedasız duran şeyler.

Çok güzel bişi yapmıştım bence ama kaldırıp bu hale getirdim. Hiç bi önemi kalmıyo sonuçta :) saati takvimi göstersin, havadurumunu yazsın yeterli.

Silincekse önce linux silinsin :P

If my calculations are correct, when this baby hits eighty-eight miles per hour... you"re gonna see some serious shit.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DE5TROY3R
    DE5TROY3R's avatar
    Erkek

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Z-CHAN
    Z-CHAN's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Anlaşılan hem Linuxçüler hem de Windowsçular masaüstlerini Mac OSX'e benzetmeye çalışıyor.

.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Selanikli
    Selanikli's avatar
    Erkek

İşte buda benim masaüstü mis gibi sade

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RitmFarbRacourci
    RitmFarbRacourci's avatar
    Erkek

masa ustunde "acik pencereleri"  gruplayıp tasıyabilecek bir eklenti olsaydi windowsta harika olacakti 

http://www.kde-look.org/content/show.php/group+windows+to+move+around+together?content=34082 

http://www.kde-look.org/content/show.php?content=34104 

özellikle ilk adresteki gibi :/ ::P

I'şıkY'ılı;^^`) Zk't^^` RnSySyTk.Ödl.SpRtÇzBşBkYd Kryptia.agogE Sa'd-l'Suûd az.ç'k 'lmyn'Dşn Pnct'tnAnNttn Blgi,YpBlgi 'Ct'nDrm.CmdyDrm.MdrnDrm hRşYdşR ClptcPth'Strsm M'nPhs' Ld,X/Y YrYnZmnGrçklk,AlgBzklğ KrzFrst'tr Tiytr' Pugchv,Jtrn,İmmlmn,FllngLef,Pik' SuprmcySprrty CoBehTh elFnmno:NzrioRonldo AdnKy TkSs,TkHrf(?) .RtNsTk.KvMp.Mk.TrmDyn ScklkNmRzgr ŞkHcBy ccp.kky Snrlr'Çz SnaSnLzmsn 'NsnKsknçtr BgDppr.MagllnCl'ds.S'thCro's Ch'kW'ng CreazioneDiAdamo^^`, Arctrs.Spic' ArcScnd,YySnye TrbProp,TrbJet,TrbFan ~3.10^5km/sn~343m/sn ~900-1240m/snMacH RamJt,ScRamJt Przdi^^' Tbu.XL Prsek MAtv^^` mLAT G'dWllHnting(f). 3id't^^` TareZmenPr ParaMotor TrflrVArsİlşklr (-)+.(/)*,~ ZminŞkil . ..Bu imza @SubZero tarafindan degistirilmistir. "Bu kadar uzun karmakarisik bir imza yapma diye uyardim ama heeheeeey(^^D)_hey kim söylüyor, kim dinliyor." Imzanizi SubZero'ya bilgi vermeden degistirmeyiniz. Tesekkurler...
Toplam Hit: 22262 Toplam Mesaj: 111