Windows MSVCP60.Dll Hatası Veriyor [Help]
-
evet arkadaşlar su anda pardustan yazıyorum windows ekle kaldırdan bikaç bişi kaldırırken MSVCP60.DLL hatası aldım ve artık açılmıyor windows logo geliyor tam gelecek hata veriyor[Güvenli kip tir sudur budur denedim aynı hata var] yardımcı olabilecek arakadaşlar mutlaka vardır teşekkürler...
-
C ve C++ temelini(Sanal Makinesini) silmişsin. pardustan windows dizinlerine girme ihtimailn varsa windows cdsinden kopyala o dosyayı windows/system32 dizinine yapıştır.büyük ihtimalle olur sonra.
-
pardustan o hd ye giriyorum ama copy paste falan filan izin vermiyor sanırsam ama bir deneyeyim...
-
olmuyor arakadaslar dll yi kopyalama sansım yok baska bir sekilde nasıl dll yi kopyalayabilir...
-
Hoca windows cd si ile windows recovery yapabilirsin ama,
temiz bi format güzel olur :)
-
renenin dediği gibi windows kurtarma konsolunu kullan. komutlara bi bak ama. kaybedicek bir şey yoksa ki vardır üretken biriysen.yoksa kayıp bas format.
-
madem öyle dionuz en temizi format...
olsa iyi olurdu ama...
-
çak formatı kardeşim windows bu :D benim aletin format zamanı gelince vermediği hata kalmıo :D durup dururken kapanmalar, yok su hata yok bu hata deli edio cakıom formatı sen nasıl dayanıosun :D kolay gelsin format atmada...
-
ya hocam doğrusu ben son yedek aldığım zaman 10 gün önce 10 günde neler yaptım hepsi gidecek...hani bir yol olsaydı kurtaracaktım ...
Perdus tan iyi anlayan arkadaşlar windowsa bir .dll dosyası gönderebilirsem tüm olay çozülecek Nasıl Olacak bilen varmı:??
-
kardeşim kurtarma konsolunu bir araştır oda işe yarar hem format gerekmiyo.Komutlarını bi araştır.
yeni: kurtarma konsolunu açmak için cdyi tak reset at. -
hocam bende xp pro var birde windows recovery kurtarma diski var bunu takınca direk format atıor senin dediğin normal xp pro mu vbdream..
ha birde şu kurtarma konsolu için biyigisayr açılaması gerekiyor bende açılmıyorki ben simdi pard..tayım
Toplam Hit: 3929 Toplam Mesaj: 20