Windows Neden Reset Atıyor ?
-
yaz olsaydı sıcaklık derdim ama büyük ihtimal sorun ramler de.. Farklı bir ram kullanmayı dene..
-
hdd'ni değiştir paraya kıy be dostum adam gibi bi şey al olmadı
Compaq Presiora mıdır nedir öle bi lepiptop var ben ondan alcam20 nisanı bekliorum
-
sag tusu kullanma sende
-
mete bakiom cabuk ayak uydurmussun ortama :D
hocam sende yeni makina al bırak onu format bile işe yaramamışsa ömrü dolmuş onun -
yellowstar : sağ tuşu iptal et veya kır, doğal olarak sağ tuşa basamayınca daha restart atmaz.
----------------------------------------------------------------------
hocam koptum yaa... tam bir türk mantığı ! :D:D:D:D:D:D:D
-
Dostum benim bildigim ve uygulayarak gordugum kadarıyla ekran kartının yogun ısınması veya diğer parçaların yogun ısısı yüzünden reset atıyor. Eğer topraklı prizin yoksada o sorunu yaşaman mümkün.
-
HolyDemon Dediqi Gibi Isınmadan Dolayıda Olabilir.. Sorun Isınmadan Kaynaklanmıyorsa Format Atmayı Dene Bir .. Aynısı Bana Olmuştu.. Formattan Sonra Düzeldi ..
-
eğer bilgisayarın Sağ tuş dışında kararlı çalışıyorsa hocam.. bence yazılımsal bir sorunun olabilir.... Cunku sağ tus özellikler takıntısı warsa... ya bir virus yada işletim sisteminde sorun wardır die dusunuyorum ben... bilmiyorum yinede bunlar benim kendi dusuncelerim....
-
aaa !! abi şimdi aklıma geldi .... hiç mouse unu değiştirdinmi ? belki cok basit gorunebilir ama yinede bi dene istersen yada klavyedeki sağ tuştan ozellikleri ac bi...
-
Valla sorun işlemcinden ve hdd den muhtemelen ki bence bi ısı sorunu olabilir nekadar yaz aylarinda olmasak .. Ama muhtemelen hdd den kaynaklaniyor olabilir baska bi hdd denesen bi belki sonuc alrsn..
Toplam Hit: 2987 Toplam Mesaj: 26