Windows Neden Reset Atıyor ?
-
Eğer pcniz durduk yere res atıyorsa yada dıııtt die garip bir ses geliyorsa %95 fanlardan kaynakladır (işlemci fanı).Özellikle benim gibi kasanın bir yanını açmadan rahat duramayanlar varsa onlarda çok görülür.
işlemciyi soğutmak için demir şeritler var mazgal gibi şerit şerit üstünde fan.Bu demirlerin arası tozla dolunca soğuyamıyor.Bilgisayarda soğutmak için res atmaya çalışıyor.Bir ara baktım 70 küsür derecedeydi benim işlemci yani ç.ok yüksek ısılarda normalde birde soğuyamayınca gerisini siz düşünün.
Çözüm: alacaksınız süpürge makinasını pc kapalıyken arasına iice bir tutarak tozları yuttur bişey kalacak mı dene bi. -
irf gebzenin neresinden sin ben gosb da çalışıyorum gebze meslek yüksek okulunda okudum hatta bu sene vereceğim 1 ders var yani hala okuyorum
-
aynı problem eski bilgisayarımda wardı anakartta sorun bi süre sonra hiç çalışmayacak :D kasadaki şase anakartı bozuyo :D
-
valla bencede anakart veya işlemci den kaynaklanıyo gibi geliyo ...onun dışında ısınma sorun yapamaz çünkü sabah sabah bilgisayarı açtığımda bile oluyo bide dediğiniz gibi hdd olabilir ilginç olan ise farenin sağ tuşuna değilde sağ tuş+özelliklere tıkladığımda problem yapması :) ve olayın başlangıcı ansızın ve aniden olması yani bilgisayrı açıpta kurcalama falan yapmadık
-
mause 'unda arıza warsa anakartta şase yapıyosa ya ? :D bide başka mause la dene :D bence ankartta sorun
Toplam Hit: 3318 Toplam Mesaj: 26