Windows Update Pc'mi Bozdu!

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    OnLyGoDCaNStoPMe
    OnLyGoDCaNStoPMe's avatar
    Erkek

Geçen gün durduk yere bozulan HP EliteDesk 800 G4 SFF bilgisayarımda benzer şekilde bios corrupt olduğu için hiçbir şekilde açılmaz oldu(kendi kendine kapanıyordu boot ederken, hiçbir şekilde recovery ye falan girmiyordu).

Windows bile yoktu makinede bu olay olduğunda, Ubuntu vardı.

Oturup şu guide'ı takip ettim: https://winraid.level1techs.com/t/guide-clean-dumped-intel-engine-cs-me-cs-txe-regions-with-data-initialization/31277

Bios dumpı alıp ME Partionu temizleyip CH341a ile Biosu flashlayınca bilgisayar kendine geldi ama çok uğraştırdı.

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Elif - Efe
    undefined-01
    undefined-01's avatar
    Homo
    Kaan bunu yazdı

Evet beyler,

Aldığım lenovo thinkpad UYUMUYOR. Forumlarına baktım kapatın ya da hibernate yapın demişler.

Beyinleri yok sanırım bunların.

Bu windowsun anasını ziksinler ya, mecbur olmasam yüzüne bakmam. Güya premium modeller amk, laptoplar da sıçmıs durumda. Durduk yere basımıza gelene bak arkadaş. Pcyi uyutamazsam günde yarım saatten fazlam gider. 

Hem windows ile uyumlu driver uretmeyen, bu yüzden bu s2k sorunlari yaşatan üreticiler. 

Hem linux - apple ile uyumlu yazılımları üretmediği için seni windows a mahkum eden üreticiler

sene 2024 olmuş amk utanmalı bu ibneler. Apple'da sorun olmuyor mu elbette oluyor ama standartlar belli bu yuzden seviyorum. Atıp, yenisini aldığımda bi çok seyi otomatik tekdi hallediyor. 

Bu aralar fazla yogunum. Unuttugum seyler oluyorsa affola. DM vs atın.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Elif - Efe
    undefined-01
    undefined-01's avatar
    Homo
    DevilKingtr bunu yazdı
    trampfd bunu yazdı

Bu gibi durumlarda ayni gun icinde git duzgun bir magazadan en pahali PC'yi al gel isini hallet, isin bitince de return et parani geri al, burasi Amerika.

Apple, Best Buy, Micro Center, B&H, Amazon, vs hepsi sorgusuz sualsiz iade alir 2 haftadan 1 aya kadar.

arkadaş o process çözememiş hala :)

işte bu yuzden ortadoğu kültürüne adamlar adapte olamiyor.

Bu aralar fazla yogunum. Unuttugum seyler oluyorsa affola. DM vs atın.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ekerci
    Ekerci's avatar
    Erkek
    rakkoc bunu yazdı
    DevilKingtr bunu yazdı
    trampfd bunu yazdı

Bu gibi durumlarda ayni gun icinde git duzgun bir magazadan en pahali PC'yi al gel isini hallet, isin bitince de return et parani geri al, burasi Amerika.

Apple, Best Buy, Micro Center, B&H, Amazon, vs hepsi sorgusuz sualsiz iade alir 2 haftadan 1 aya kadar.

arkadaş o process çözememiş hala :)

işte bu yuzden ortadoğu kültürüne adamlar adapte olamiyor.

bende macardayım ev renovasyonu yapıyorum bu aralar. tabi birşeyler alıyorum eve geliyorum uyumsuz vs. obi diye bi yerden aldım. neyse geri gittim dedim bu olmadı lazım değil. tamam dedi geri aldı paramı verdi. 60 gün içnde getirebiliyorsunuz dedi :O

nasıl yani sorgusuz sualsiz 60 gün mü? evet dedi kadın.

burada türkiyeden farklı olarakta beyaz eşya alıyorsunuz mesela ne servis geliyor kurmaya ne de nakliye bedava. alıyorsun, yükleyebiliyorsan kendin arabana yükleyip götürüyorsun. evde de kendin açıp kendin kuruyorsun. ha ben bunları yapamam dersen belli bi ücretle servis ve nakliye ile hallediyorsun. türkiyede tv yi bile kutudan servis olmadan çıkartırsan garantisi yanıyormuş. türkiyedeki sistem çok daha iyi tabiki

Konu ID: 112846 Konuyu Acan : Ekerci Konu Başlığı : Tahribatın en sevdiği adam ? Silinme Sebebi : 3 sayfadır takip ediyorum beni seven kimse çıkmadı. alacağınız olsun müridler
Toplam Hit: 2741 Toplam Mesaj: 25
hp windows update