Windows Vistayı Hackerlar Test Edicek
-
sorcerer demişki:
kendi kullandıgı sisteme bakmaz adam Windows a laf eder : )
siz windowsun taşşağı olamazsınız be anam : )
---------------------------------------------------------
önce sen kullandığın sisteme bak sonra çayı içeriz. kullandığım sistem pardus. aslan gibi türk malı, ücretsiz ve seninkinden işlevli.
-
a4tech nerden biliosun görende benim yanımda kalıon sancak..
ilk aldıgım orjinal Windowsum 98 Xp lisansımda var Vista çıksın onuda alıcam :))) Office Kullanmıyorum ki Niye Lisansını alıyım : )
+ Macromedia yı nezaman satın aldı bill Amcam...
sanacasta : kullandıgım sistemi Dünya bilgisayar kullanıcılarının Çoğu kullanıyor : ) Ama Pardusu kim kullanıyor : ))))
ben bakıyorum sistemime çatır çatır çalışıyor..
benim için Türk Malı İngiliz Malı olması önemli değil.. Milliyetci değilim yani : ) benim için önemli olan işimi görmesi
forever Windows : ))) -
Peki Xp"i lisanslı kullanıyorsun.. Peki ya diğerleri? Cracklediğin diğer yazılımlar?
Ayrıca konumuz lisanslı yazılım, sadece işletim sistemini lisanslı kullanmak tüm sistemi lisanslı kullanmak anlamına gelmiyor.. -
sözünün eğri olman lazım : ) Delikanlı olman lazım..
madem söz verdin susucaksın..
uzatmanın anlamı yok sen bana söyle dedin bende söyledim..
sen susacam dedin .. bende sana sus diyorum : ) fazla batmaya gerek yok.. -
istersen postlarını editleyip durma : ) editledikten sonraki yazdıkların beni ilgilendirmiyor : ) her editlediğin şeye dikkat edemicem..
benim kimseye kinim falan yok.. ben sadece hoş bi sohbet ediyorum.. gerçekleri söylüyorum..ortamı germe gibi falanda bi amacım yok..
konumuz lisanslı yazılım değil : )
senin bana söylediğin Windows a verdiğin para kadar konuş diosun : ) demekki konumuz windowsmuş.. : ) bi yazdıgınla diğer yazdıgın tutmuyor be kardeşim :)
arif olan anlar : ) -
Evimdeki sistemlerde ve notebooklarda windows-linux-unix-plan9 isimi gorecek her turlu isletim sistemim mevcut...Yeri geliyor windows isimi goruyor yeri geliyor ag guvenligi testlerinde plan9...duruma gore linux(suse-ubuntu-pardus-fedora-auditor kullanirim)...simdi a4 un win e laf atmasi yanlis...sorcinin de linux a...Sonucta herkes kendi isini gorecek sistemi secer...a4 php ile ugrasiyor adama linux daha fazla avantaj sunuyor...sorci internet cafede cocuklara linux verecek degil :) oyunlar windows tababli (max payne falan linux icinde cikti simdi)...neyse iste renkler ve isletim sistemleri tartisilmaz....
Not:Sistemlerine baktigim fabrikanin ofis bolumune paso pardus kurmustum ve adamlara open office egitmide verdim 3-4 haftada linux catir catir kullaniyorlar...Linux u da severim windows u da...Lindows cuyumdur :) -
Bu konuları tartışmaktan yoruldum artık.. Anlatmaya kalksak da bazıları anlamak istemiyor.. Kim ne istiyorsa kullansın, linux-windows tartışmasında windows taraftarı olan da lisanslı yazılım kullansın, en azından tartışmada diyecek bir şeyleri olur. En iyisi konunun uzanmadan kapanması.
-
Bu arada compü o çalıştığın fabrikaya s...m, o kadar foruma yazıyorsun insan pm atar şu saatte bulusalım konusalım der, nerdeeee...
-
doğru internet cafeye gidenlerin düşünmesi lazım : )))
bu kadar adam bu tabana göre yapıyorsa demekki bi iş vardır : )
çalışma sektorleri farklıdır ben ona bişey demiyorum ki..
benim söylediğim şey " bok " atma olayı :) adam tahtını kurmuş gıpta ile bakmanız lazım :)
Linux = Fenerbahçe
Windows = Galatasaray
Galatasaray Başarılarla Milyonların gönlünde taht kurmuş..
fenerbaçe ise paso galatasaraya bok atıyor çünkü çekemiyor bazı şeyleri :)
" neyse madem uzatmıyalım diosanız bana uyar kapatalım : ) " -
hocam ilk bok"u linux kullanıcılarına attın şimdide fenerli"lere atıyorsun. tartışma zeminini sen hazırlıyorsun. Hem internet cafelerde bebeler oyun oynar adam gibi müşterisi olanlara baksana oyun bile ayrı yerde play stationda...
Toplam Hit: 2904 Toplam Mesaj: 26