folder Tahribat.com Forumları
linefolder Yazılımlar / Diğer Programlar
linefolder Windows Vistayı Hackerlar Test Edicek

Windows Vistayı Hackerlar Test Edicek

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sorcerer
    sorcerer's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    istersen ilk kimin attıgını anlıyamadıysan 1. sayfadaki yazıları oku en baştakini...

ozaman belki kavrarsın..

doğru söylüyen 9 köyden kovulurmuş diye boşuna dememiş atalarımız..

ortamı germiyorum .. beni bilen bilir hiç kasamam kendimi öyle şeyler yapıcam diye ..

evet kendinin dediği gibi oyun bile ayrı yerde.. playstationda..
    ama hayla hepsinde Windows kurulu? işte abi kendi ağzınızla söylediğinizi kafanız kabul etmiyor... kabul etmen lazım..

bişey demiyorum : ))))

neyse ya uzatmıyalım.. konu dağılmasın
    çevreye verdiğim rahatsızlıktan dolayı üzgünüm :)

Coco cola gibiyim hayatın tadıyım, rocco gibiyim çok şekerim, albeniyim bahanem çok, çikolatalı gofretim beni sevmeyen yok!...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    darkii
    darkii's avatar
    Erkek
    bosu bosuna tartisiyorsunuz..Ne derseniz diin linx windowstan iyi bir isletim sistemidr paylasima aciktir gelistirmeye yoneliktir.Windows kullanim kolayligi bakimindan daha cok ev kullanicilarina hitab ettigi icin daha cok tercih edilir..Hadi kalin saglicakla kavga etmeden dovusun

Sözlerim Silahlarim! İmza Kajmer...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ~$
    ComputerWolf
    ComputerWolf's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    Bazen dusunuyorumda Bill ve Linus olmeliydi sadece Unix olmaliydi boyle tartismalar yapmazdik ne guzel :)

Hep denedin. Hep yenildin. Olsun yine dene , yine yenil ama daha iyi yenil !
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sorcerer
    sorcerer's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    abi yazmıyım diyorum yazmıyım diyorum ama dewam ediyorsunuz.. kurallara uymuyorsunuz?

ev kullanıcısı nedir?
    iş kullanıcısı nedir?

sen işinde yaptıgın neyi yapamıyorsun ki? windows a ev kullanıcı diyosun..

veya şöyle diyeyim.. Sen Ne iş yapıyosun ki Windows a ev kullanıcısı diyosun..

windows tamamen eve yönelik bişey olsaydı.. O kadar şirket onu kullanmazdı.. o kadar büro onu kullanmazdı vs vs bunun gibi örnekler..

windows a hem 1. sınıf kullanıcıya hitap ediyor hemde üst düzey kullanıcıya.. kimse bunu yapmıyor diyemez.. dersede zaten windows a kini olan adam der..

Bunu yapmak zorunda çünkü ücretli satılan bir ürün.. müşterilerini memnun etmeli.. bekleneni veriyor kardeşim kimse inkar etmesin

yiğidi öldür ama hakkını yeme..

neyse uzamasın fazla..daha fazla laf ettikce bence cvp yazmak zorunda kalıyorum..
    admin arkadaşlarımız şimdi bana sövmeye başlıcaklar :)

Coco cola gibiyim hayatın tadıyım, rocco gibiyim çok şekerim, albeniyim bahanem çok, çikolatalı gofretim beni sevmeyen yok!...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HULALOT
    HULALOT's avatar
    Erkek
    ta min sisitem gereksinimleri yüksek seviyede
    o yüzden pek sevmedim

DEME ÖYLE BÖYLE BİR SÖZ ,ERKEKSEN SENDE SÖYLE BÖYLE BİR SÖZ!!!
Toplam Hit: 2913 Toplam Mesaj: 26