Windows Vistayı Hackerlar Test Edicek
-
istersen ilk kimin attıgını anlıyamadıysan 1. sayfadaki yazıları oku en baştakini...
ozaman belki kavrarsın..
doğru söylüyen 9 köyden kovulurmuş diye boşuna dememiş atalarımız..
ortamı germiyorum .. beni bilen bilir hiç kasamam kendimi öyle şeyler yapıcam diye ..
evet kendinin dediği gibi oyun bile ayrı yerde.. playstationda..
ama hayla hepsinde Windows kurulu? işte abi kendi ağzınızla söylediğinizi kafanız kabul etmiyor... kabul etmen lazım..
bişey demiyorum : ))))
neyse ya uzatmıyalım.. konu dağılmasın
çevreye verdiğim rahatsızlıktan dolayı üzgünüm :) -
bosu bosuna tartisiyorsunuz..Ne derseniz diin linx windowstan iyi bir isletim sistemidr paylasima aciktir gelistirmeye yoneliktir.Windows kullanim kolayligi bakimindan daha cok ev kullanicilarina hitab ettigi icin daha cok tercih edilir..Hadi kalin saglicakla kavga etmeden dovusun
-
Bazen dusunuyorumda Bill ve Linus olmeliydi sadece Unix olmaliydi boyle tartismalar yapmazdik ne guzel :)
-
abi yazmıyım diyorum yazmıyım diyorum ama dewam ediyorsunuz.. kurallara uymuyorsunuz?
ev kullanıcısı nedir?
iş kullanıcısı nedir?
sen işinde yaptıgın neyi yapamıyorsun ki? windows a ev kullanıcı diyosun..
veya şöyle diyeyim.. Sen Ne iş yapıyosun ki Windows a ev kullanıcısı diyosun..
windows tamamen eve yönelik bişey olsaydı.. O kadar şirket onu kullanmazdı.. o kadar büro onu kullanmazdı vs vs bunun gibi örnekler..
windows a hem 1. sınıf kullanıcıya hitap ediyor hemde üst düzey kullanıcıya.. kimse bunu yapmıyor diyemez.. dersede zaten windows a kini olan adam der..
Bunu yapmak zorunda çünkü ücretli satılan bir ürün.. müşterilerini memnun etmeli.. bekleneni veriyor kardeşim kimse inkar etmesin
yiğidi öldür ama hakkını yeme..
neyse uzamasın fazla..daha fazla laf ettikce bence cvp yazmak zorunda kalıyorum..
admin arkadaşlarımız şimdi bana sövmeye başlıcaklar :) -
ta min sisitem gereksinimleri yüksek seviyede
o yüzden pek sevmedim
Toplam Hit: 2913 Toplam Mesaj: 26