folder Tahribat.com Forumları
linefolder Microsoft Windows Ailesi İşletim Sistemleri
linefolder Windows XP Profesional Service Pack 3 Plus Türkçe (32 Bit + Sata Destekli)

Windows XP Profesional Service Pack 3 Plus Türkçe (32 Bit + Sata Destekli)

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    noname
    noname's avatar
    Erkek

Geenmeboo bunu yazdı:
    -----------------------------
    sadece laptop lar için mi şimdi bu??? bana da içinde sadece XP SP3 olan bi upload lazım ama her siteye güvenemiorum.Bi el atın yaw bi de eklenti falan istemiom yok bilmem ne grafik dalgası yok media cartı onlar falan olmasın vista görünümü falan da istemiom bildiğin sadece SP3 lü XP istiyrum

yoo , sadce laptoplar için dğeil ,

aynı zamanda laptoplar için.

edit :

hocalar önceki sayfada soran olmuş , evet kuran var :D

şuanda o kurduğum xpden giriyorum ama trojan keylogger falan için AV yüklemedim daha.Velhasıl iyi bence.. 

edit2 :

Ha şunu da belirteyim , rasgele bi key girdim format atılırken , normalde doğrulanmamış win kopyası falan demesi gerekirken cart curt etmedi :D 

...said addicted.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    e_Paradox
    e_Paradox's avatar
    Erkek

arkadaşlar dedim ben size bu diğer sitedekilerin yaptığı gibi uyduruk cd lerden değil

bu cd yi elime geçirmem tamamen bir mucize idi.

gerçek sp3 lü cd hem iyi fixledim öle uduruk filan değil içinde hiç bişi yok.

bildiğiniz xp elenti tema mema bişi yok. şu ana kadar bir dünya arkadaş yükledi herhangi bir problem yaşayan olmadı.

içinde key loger filan herhangi bir şerrefsizlik örneği yoktur

başka sorunuz varsa sorabilirsiniz. 

Hiç Bir Şey İmkansız Değildir !...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ShockMan
    ShockMan's avatar
    Erkek

Aneeeeeeey Bu ne yahu Dur Neye malolursa olsun indirem bunu, Yahu Kurtarıcım sın sen benim Öptüm Yanaklarından. :)

Edit ... : Paradox Hocama Kimse Laf etmesin Onu Kimse Üzmesin, Kendisine Bu Paylaşımı için Minettarım, Bilen bilir Toshiba Satellite L40 Serisi Laptopuma Xp Yükleme derdiyle aylardır Muzdariptim, Denemediğim Halt kalmamıştı, Cd Yi Yükledim Mükemmel Çalıştı, Paradox Hocama Kefilim. Tekrar teşekkür ediyorum Acayip Sevindirdin Beni Kıymetli Hocam. ;)

Tekrar Edit.. : Aneeeey Başka bir yerden de Laptopumun Xp Driverlerini Buldum, Kurulum Full Tamamlandı. Bu gün Şanslı Günümdemiyim nedir. :)

Net ortamı, tek tük de olsa iyi dostluklar sağlamışsa bile, vefasızlığı ile ünlüdür..!
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RitmFarbRacourci
    RitmFarbRacourci's avatar
    Erkek
    shockman bunu yazdı:

Aneeeeeeey Bu ne yahu Dur Neye malolursa olsun indirem bunu, Yahu Kurtarıcım sın sen benim Öptüm Yanaklarından. :)

Edit ... : Paradox Hocama Kimse Laf etmesin Onu Kimse Üzmesin, Kendisine Bu Paylaşımı için Minettarım, Bilen bilir Toshiba Satellite L40 Serisi Laptopuma Xp Yükleme derdiyle aylardır Muzdariptim, Denemediğim Halt kalmamıştı, Cd Yi Yükledim Mükemmel Çalıştı, Paradox Hocama Kefilim. Tekrar teşekkür ediyorum Acayip Sevindirdin Beni Kıymetli Hocam. ;)

Tekrar Edit.. : Aneeeey Başka bir yerden de Laptopumun Xp Driverlerini Buldum, Kurulum Full Tamamlandı. Bu gün Şanslı Günümdemiyim nedir. :)

hocam driverleri nereden buldun solede bende indirem kuracam yakinda xp, kurtulacam wistadan yaw..

yaw bide bunlari indiriyoruz ama icinde rootkit dedikleri naneden olmasin :/ zaten tam olarak ne oluyor onuda cozemedim ama.. 

I'şıkY'ılı;^^`) Zk't^^` RnSySyTk.Ödl.SpRtÇzBşBkYd Kryptia.agogE Sa'd-l'Suûd az.ç'k 'lmyn'Dşn Pnct'tnAnNttn Blgi,YpBlgi 'Ct'nDrm.CmdyDrm.MdrnDrm hRşYdşR ClptcPth'Strsm M'nPhs' Ld,X/Y YrYnZmnGrçklk,AlgBzklğ KrzFrst'tr Tiytr' Pugchv,Jtrn,İmmlmn,FllngLef,Pik' SuprmcySprrty CoBehTh elFnmno:NzrioRonldo AdnKy TkSs,TkHrf(?) .RtNsTk.KvMp.Mk.TrmDyn ScklkNmRzgr ŞkHcBy ccp.kky Snrlr'Çz SnaSnLzmsn 'NsnKsknçtr BgDppr.MagllnCl'ds.S'thCro's Ch'kW'ng CreazioneDiAdamo^^`, Arctrs.Spic' ArcScnd,YySnye TrbProp,TrbJet,TrbFan ~3.10^5km/sn~343m/sn ~900-1240m/snMacH RamJt,ScRamJt Przdi^^' Tbu.XL Prsek MAtv^^` mLAT G'dWllHnting(f). 3id't^^` TareZmenPr ParaMotor TrflrVArsİlşklr (-)+.(/)*,~ ZminŞkil . ..Bu imza @SubZero tarafindan degistirilmistir. "Bu kadar uzun karmakarisik bir imza yapma diye uyardim ama heeheeeey(^^D)_hey kim söylüyor, kim dinliyor." Imzanizi SubZero'ya bilgi vermeden degistirmeyiniz. Tesekkurler...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Emrow
    Emrow's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    cıvkı çıkmış.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    e_Paradox
    e_Paradox's avatar
    Erkek

thrbtcell <<

yok dostum içinde ot çöp yoktur demiştim zati. kessinlikle güvenebilirsin

shockman <<

işine yaradığına sevindim vistadan nefret ediyorum 

hatta vistadan nefret edenler fan gurubu oluşturalım..

eğer pcniz çok yeni bir model değilse  toshibanın sşesşnde xp driverleri var.

hangisini bulamadıysan bana soyle yardımcı olurum. benden son modeil bi hp var

driveri filan hiç bişi yok xp için aygıt kimlik numarlarından toplama driver kura kura

uzman oldum.. :) 

Emrow <<

bla bla bla..... 

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    e_Paradox
    e_Paradox's avatar
    Erkek

uzunca süredir test ediliyor kessinlikle problem yok.

laptoplarada kolayca kurabilirsiniz

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    noname
    noname's avatar
    Erkek
    Kullanıyoruk zaten =)

...said addicted.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Imba
    Imba's avatar
    Erkek

http://www.paylasimturkey.com/showthread.php/windows-xp-profesional-service-pack-3-plus-turkce-32-bit-sata-destekli-184077.html?s=a12c03783bc219a80ba2294336124823& 

tamam birebir cp etmişsin anladıkda 

Herkese Merhaba NovaYear'dan yine bir ilk.

Bari bunu yazma

Kibar ve sertimdir, çok iyi dans ve ısrar ederim..
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    necroshine
    necroshine's avatar
    Erkek

nero ya uygun olmayan bir iso dosyasi

acaba ne ile hazirladilar bunu ?

this is not valid nero disk image file

Toplam Hit: 7074 Toplam Mesaj: 23