Windows XP SP3 + Güncelleştirmeler + Programlar (Format CD‘Si)
-
çok güzel de şimdi bir de bir premium yada leech sitesi ara bakalım yapsana şunu filesonic de sağlam lecch varken çekelim
-
-
Ya Hocalar Özellikle AMD-X Üstad Ben Çalıştığım Dükkanın Bilgisiyarındayım Şuan Deneme Şansım Yok Pc Gider Filan 200.000'Tl'lik Banka Hesap Bilgileri Filan Var.
Sadece Yenıden Başlatıp Boot Verdim Bişiler Çıktı Anlamadım Nası Yapıcaz Bana Söleyebilirmisiniz. Yanı Normal Format Gibimi Yapıcaz Cd Yi Takıcaz Enter Filan Sonra Kur Dosyaları Fikan Bana LAzım Olan Kısım İlk Baştaki Bios Kısma Cd Yi Çalıştırma Kısmı
-
BlacKShelD bunu yazdı:
-----------------------------
Ya Hocalar Özellikle AMD-X Üstad Ben Çalıştığım Dükkanın Bilgisiyarındayım Şuan Deneme Şansım Yok Pc Gider Filan 200.000'Tl'lik Banka Hesap Bilgileri Filan Var.
Sadece Yenıden Başlatıp Boot Verdim Bişiler Çıktı Anlamadım Nası Yapıcaz Bana Söleyebilirmisiniz. Yanı Normal Format Gibimi Yapıcaz Cd Yi Takıcaz Enter Filan Sonra Kur Dosyaları Fikan Bana LAzım Olan Kısım İlk Baştaki Bios Kısma Cd Yi Çalıştırma Kısmı
-----------------------------anlamadım ki hacı.. İlk başta, yüklemek için bir tuşa basınız yazısı çıkar..
boot verdim derken öncelik ayarı mı ? normal format gibi bana wmvarede başka bir ekran gelmedi multi boot varsa valla görmedim ben vm'de :S
nasıl bir ekran var söyle çözelim
@barış
multiboot mu koydun lan başına :D abi anlam veremedim ki. :|
-
Amd-x bunu yazdı:
BlacKShelD bunu yazdı:
-----------------------------anlamadım ki hacı.. İlk başta, yüklemek için bir tuşa basınız yazısı çıkar..
boot verdim derken öncelik ayarı mı ? normal format gibi bana wmvarede başka bir ekran gelmedi multi boot varsa valla görmedim ben vm'de :S
nasıl bir ekran var söyle çözelim
@barış
multiboot mu koydun lan başına :D abi anlam veremedim ki. :|
-----------------------------Yok hocam :) F9-F10-F11-F12 Lere Delice Basmak :)
-
boot önceliğini dwd yada cd' rw y vereceksin.. f9 yada f10 olabilir. Ordan optik sürücünü seçeceksin.
direk yüklemeye geçecek zaten.
-
Amd-x bunu yazdı:
boot önceliğini dwd yada cd' rw y vereceksin.. f9 yada f10 olabilir. Ordan optik sürücünü seçeceksin.
direk yüklemeye geçecek zaten.
-----------------------------Eywllh Hocam Saolasın
-
Multiboot vs. hiç birşey yok arkadaşlar..
Normal bir XP CD'si gibi işte sadece düzenledim program ekledim o kadar..
-
xp hangisiydi 2000'den sonra çıkan mıydı?
-
Buremba bunu yazdı:
xp hangisiydi 2000'den sonra çıkan mıydı?
-----------------------------Yok 98 Den Önceki