Windows XP SP3 + Güncelleştirmeler + Programlar (Format CD‘Si)
-
-
Amd-x bunu yazdı:
-----------------------------
görmeyenler için up..
ufak bi hatırlatma ; tek link
-----------------------------eyw hacım ikinci mesaja ekliyorum.
-
Hocam şimdi benim C'de Vista, E'de win7 var. Bunu DVD'ye çekip kursam, ikisi de yok olacak mı? =D Yoksa kurmayı seçtiğim yerel diske mi yazacak gene?
-
mahzal bunu yazdı:
Hocam şimdi benim C'de Vista, E'de win7 var. Bunu DVD'ye çekip kursam, ikisi de yok olacak mı? =D Yoksa kurmayı seçtiğim yerel diske mi yazacak gene?
-----------------------------hocam sizin seçtiğiniz kısma yazıcak :)
o kısmı sen seçiyorsun daha sonra hiç elleşmiyorsun sen çayını kahveni yudumlarken o kurup veriyor :)
-
Peki kurulum sırasında ikisini birleştirebiliyor muyum ya da ikisine birden yazabiliyor muyum? Diğer iki sistemden de kurtulayım artık. :D
-
Sadece tüketmeye alıştığımız şu dönemde emek kesinlikle takdir edilmeli...
Ellerine sağlık hocam.
Not : Boot ayarlarını değiştirmeyi filan bilmiyorsanız Win7 üzerine Xp kurmayın işin içinden çıkamazsınız..Xp üzerine Win7 kurun.Biliyorsanız zaten sıkıntı yok.
-
mahzal bunu yazdı:
Peki kurulum sırasında ikisini birleştirebiliyor muyum ya da ikisine birden yazabiliyor muyum? Diğer iki sistemden de kurtulayım artık. :D
-----------------------------yedeklerinize bi diske toplayıp kalan bölüme bunu kurabilirsiniz.
mstraker aynen hocam. Windows 7 üstüne XP'yi her insan sorunsuz kuramaz zaten :) Normal olarakta yeni sürüm üstüne eski sürüm kurdurmuyorlar. Ki kurdugunuz anda eski önyükleme verisi siliniyor ve Win7 çalışmıyor. XP > Vista > Windows 7 şeklinde sorun çıkmıyor.
-
Hocam bunu EEEPC'ime kurdum lan driverlarını tanımadı :/
-
tek link ölmüş..
-
Mr_Dark bunu yazdı:
Hocam bunu EEEPC'ime kurdum lan driverlarını tanımadı :/
-----------------------------driver entegre değil sanırım cd