Windows’A Para Vermek Zorunda Değilsin!
-
adamlar ordan bizi almaya mecbur tutuyorlar S
-
açıkcası son aldığımız laptoplar ve masaüstü pcler bize işletim sistemsiz geldi, öyle istedik öyle yaptılar.
firmalar mallarını satmak için bu konuda ısrarcı davranıcaklarını sanmıyorum tabiki siz belirtmediğiniz sürece.
-
Ben duruma içlendikçe bgates@microsoft.com a turkce mail atıyorum, iii geliyor.
-
kaç liralık bir ücret sözkonusu olan ?
-
ben icra edilen bi satıcı olsam bir kaç sonra sizi sahte windows kullanıyor diye şikayet ederdim bence freedos kullanmayacaksanız pek girmeyin bu işe ayrıca kul hakkıdır etmeyin..
-
abi linux'u var bişeyi var mecbu muyum windows a para vermeye.
kul hakkı konusuna gelince de (lisanslı vista işletim sistemi kullanıyorum, evdeki xp de lisanslı, netbook lisanslı vsvs) işletim sistemi eskidi diye bana güncelleme desteği vermeyen xp ne kadar benim hakkımı düşünüyor? -
yorumları okudum. red cevabı alanlar var, firmanın savunması ise mantıklı, diyorlar ki bizim kataloglarımızda ve teşhir reyonlarımızda bu ürünün windows ile geldiği yazmakta ve tüketicide bunu bilerek almakta. kısacası biz windowsla çalışıyo bu dedik sende gittin aldın (zaten ürünlerin üstünde bile windows stickerı var) istemiyosan gidip free dos olanlardan alsaydın diyolar.
mantıklı.
-
windows ücreti 319 liraymış
-
KaRaKuLe bunu yazdı:
-----------------------------AsDayGoesBy bunu yazdı:
-----------------------------sonra da eve gelip korsan windows kurun :)
-----------------------------aynen :D
----------------------------- -
şu tip asparagas saçma sapan sitelere inanabilenler var hala aramızda demekki . bunlar genelde açık kaynak kod/linuxcu zihniyetin ürünleri :B bilgisayarı windowsla kullanmayı öğrenen adamlar çıktığı kabuğu beğenmiyor :B işletim sistemi yanında veriliyorsa zaten %95 i işletim sistemini kuruyor sözleşmeyi onaylıyor öyle teslim alıyorsun bilgisayarı ayrıyetten çok rahatsızsan FREEDOS yani işletim sistemsiz diye satılıyor bilgisayarlar çoğu yerde olmayan yer yok. madem rahatsızsın git al onlardan kur ne kuruyorsan :B bu tip konuları açan ve destek verenlerinde windows kullanması ayrı bir muamma zaten :B olurda işletim sisteminin parasını iade etmek zorunda kalan firma olsam direkt sattığım adamı ispitlerim BSA veya yetkili makama çünki % 85 kaçak windows kullanacaktır yine :B
Kredi K rt aidatında da yapıyorlar her 2 ayda 1 haber çıkıyor tüketicileri sevindirecek haber!!!!11 diye neymiş zart mahkemesi iade kararı vermiş, ulan zırt mahkemesini kim ipler adamlar üst mahkemeye gidiyor yine çatır çatır alıyor parayı artı kartı kullanıma kapatıyorlar.