folder Tahribat.com Forumları
linefolder Microsoft Windows Ailesi İşletim Sistemleri
linefolder Windows'un Eski Sürümlerinin Kurulumu (Nostalji+Arşiv Yapıyorum)

Windows'un Eski Sürümlerinin Kurulumu (Nostalji+Arşiv Yapıyorum)

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    LION
    LION's avatar
    Erkek
    zone bunu yazdı

arşiv nasıl hocam? neler var tee eskiler var mı yani

mesela şu linkteki eski microsoft arayüzleri var bu eski windowslar var mıdır :)

95 ten itibaren var ama ara ara zor buldum onlarda türkçe değil heralde.linkteki tüm sürümler varsa alabilirim tr olursa iyi olur.

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Robinson_Crusoe
    Robinson_Crusoe's avatar
    Erkek

Windows ME yi kurup ne yapacaksın üstat bu zamana kadar çıkardıkları en boktan işletim sistemlerinden birisidir,

Gençliğimden bu yana et yenilmesine karşıyım. Bir gün insanların hayvanları öldürmeyi tıpkı insan öldürmek gibi cinayet kabul edeceğine inanıyorum,
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tarikat Şeyhi
    HolyOne
    HolyOne's avatar
    Erkek

Windows me den herkez nefret ediyor fakat gelmiş geçmiş en iyi ve en uzun kullandığım işletim sistemlerinden biridir.

Milleti windows me den soğutan şey registrynin sık sık çökmesi ve ilk kullandığın günlere dönmesinden ötürü OS un boktan olarak algılanmasıdır.

Bu benimde birkaç kere başıma geldi ve startupa ekledikleri bir registry tamir aracının en ufak yanlış kapatmada registryi bozuk olarak düşünüp sistemi geriye alması olduğunu farkettim. açılıştan o exeyi kaldırınca çok stabil ve sorunsuz çalışıyordu.

Nush ile uslanmayanı etmeli tekdir, Tekdir ile uslanmayanın hakkı kötektir!
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RETRET
    RETRET's avatar
    Erkek
    HolyOne bunu yazdı

Windows me den herkez nefret ediyor fakat gelmiş geçmiş en iyi ve en uzun kullandığım işletim sistemlerinden biridir.

Milleti windows me den soğutan şey registrynin sık sık çökmesi ve ilk kullandığın günlere dönmesinden ötürü OS un boktan olarak algılanmasıdır.

Bu benimde birkaç kere başıma geldi ve startupa ekledikleri bir registry tamir aracının en ufak yanlış kapatmada registryi bozuk olarak düşünüp sistemi geriye alması olduğunu farkettim. açılıştan o exeyi kaldırınca çok stabil ve sorunsuz çalışıyordu.

Benzer bir şekilde vista fanıyım ve vistaya laf ettirmem, bence anlaşılamamış bir işletim sistemidir vista. Efsane u300 makinemde 4 yıl civarında formatsız ve virüssüz kullandığım yegane sistemdir.

ulan hepiniz yaşlanmışlınız size inat ben yaşlanmayacam saç da ektirecem pilates de yapacam, götümü yiyin.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    watervay
    watervay's avatar
    Erkek

windows 98, windows xp, windows 7   bunların dışında işletim sistemine sıcak bakmıyorum. Şu anda bile windows xp kullanıyorum uzun zamanda vazgeçmeyeceğim sanırım. windows 98 e destek kesilmeseydi benim gözümde en babası oydu. Çok küçük bir alan kaplıyor. Bilgisayarı kapat diyince windows 7 ve vista gibi dönüp dönüp sabaha kadar insanı çileden çıkarmıyor. Vistada aynı keza berbat.  

Syntax error..
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Robinson_Crusoe
    Robinson_Crusoe's avatar
    Erkek
    RETRET bunu yazdı
    HolyOne bunu yazdı

Benzer bir şekilde vista fanıyım ve vistaya laf ettirmem, bence anlaşılamamış bir işletim sistemidir vista. Efsane u300 makinemde 4 yıl civarında formatsız ve virüssüz kullandığım yegane sistemdir.

Yok üstat yok ME bi acayipti valla, 98 kraldır yanımda, aynı keza vista da öyledir updateleri yaptınmı vista saat gibi çalışıyor,

Gençliğimden bu yana et yenilmesine karşıyım. Bir gün insanların hayvanları öldürmeyi tıpkı insan öldürmek gibi cinayet kabul edeceğine inanıyorum,
Toplam Hit: 2494 Toplam Mesaj: 17