Winrar Hakkında Acil Yardım
-
Stifler bunu yazdı:
-----------------------------
kardeşim sorununu anladık öküzemi benziyoruz ? hayatımda karşılaşmadım dediğin sorunla diyorum. 70 partında şifresi aynı olur birininkini değiştiremezsin diyoruz sana. yok mok öyle böyle diyorsan git winrar'ın sitesinde varmı yokmu öyle bi olay incele bulamazsan programcılarına mail at. biz yardım etmeye çalışıyoruz adamın yaptığına bak.
-----------------------------kardesım herhangı bır partı ındır + 17.partı ındır tamamı .200 mbını alır.sonra bak bakalım bırının sıfresı .net li digerinin ki .comlumu degılmı aptalmıyım ben senın degıdıgın yontem aklıma gelmemıs gıbı.yazdıklarımı ıyı oku anlarsın. adam 2 defa winrar lamıs oyunu ilk partlara bolusunde .com yapmıs sıfreyı .sonra bırdaha winrarlamıs bu sefer sifreyi .net yapmıs . .netlı olan winrarın part17 sını almıs .comlu part17yle degıstırdım. tek ıhtımal boyle olur.sımdı bu konuya veya benım bu yazdıgıma cevap vermeden once part 17yi ve herhangı bir partı ındır .part sıfrelerı aynımı degılmı bak ondan sonra yaz.görşmek üzere..
-
Tek bir dosyayi iki ayri sifre ile sikistiramazsin. hatan var. nereden indirdiysen o forum sitesine bir sor bakim neymis bunun derdi
-
beyler halelttim sorunu..konu ya cevapvermeye gerk yok artık sılinebilir konu herkese teşekürler
-
bu nasıl bir anlayış... hallettim sorunu konuyu silin. yaz nasıl halletiğini de biz de bilelim, sonuçta bu sorunu yaşayabilecek tek kişi sen değilsin.
-
oldwolf bunu yazdı:
-----------------------------
bu nasıl bir anlayış... hallettim sorunu konuyu silin. yaz nasıl halletiğini de biz de bilelim, sonuçta bu sorunu yaşayabilecek tek kişi sen değilsin.
----------------------------- -
önce sag tıkla özelliklerin den bi bak dierleriyle aynı boyutta mı die aynı boyutta deilse tekrar indir aynı boyuttaysa sorunludur
-
2 tane farklı farlı download linki var. a ve b dıye.partlar felan hersey aynı a bolumundekı 70 part ın winrar sifreswi www.oyun-arsivi.net b bolumundekı 70 partın winrar şifresi www.oyun-arsivi.com mus.dalgınlıgıma gelmiş 17.partı b bölümünden indirdim. sitedekı acıklama:
Alternatif Bağlantılar Hakkında: Alternatif bağlantıların birbiriyle karışmasını önlemek amacıyla bağlantıların yanında harfler bulunmaktadır. ( A, B, C.. şeklinde ) Bunların anlamı:
* Aynı harf grubundaki bağlantılardan istediğiniz gibi indirebilirsiniz. Örneğin: A grubu dahilinde bir parça bir alternatiften bir parça başka alternatiften indirebilirsiniz, sorun olmaz. Fakat A grubundan bir alternatifi B grubundan bir alternatifle karıştırırsanız oyun rar arşivden çıkmaz, hata verir.17.partı a bolumunden ındırdım sorun bıttı.