Winrar Şifresi Kırmak??
-
Başlıktanda anlaşıldığı gibi böyle bir yol var mı?Program vs.
Bir şey indiriyorum şifresi yok olsa bile olmuyor indirdiğimle kalıyorum.
Bu şifreleri kırmanın bir yolu yok mu?
-
Var ama ömrün yetermi bilmem rar recorvy mi neydi eğer kullanılan şifre şöyle bir şeyse hiç uğraşma derim
DemeleLIIII_sire*-+*?))ASDQWE'!'^RERe
-
Şifreyi tek işlemle kırmanın yolu yok.Programlarla şifre deneyerek kırabilirsin sadece.Eğer şifre karışıksa aylarını alabilir şifreyi bulman.İndirdiğin şeylerin şifresinde sorun yok bence.Ben de çok dosya indiriyorum ama şifrenin uymadığı 100 dosyada 1 tane belki oluyor. Şifreyi kopyalarken dikkatli kopyala.Web sayfalarından kopyaladığın zaman çok dikkatli yapmazsan sonunda 1 boşluk oluyor genelde.Şifreyi önce not defterine yapıştır.Sonunda başında boşluk varsa sil sonra winrar'a yapıştır.Dosyanın şifresi yoksa da google'a dosyanın adını yapıştır şifreyi bulursun.
-
kirilmiyor:)
-
birazdan vericem programla kırılma şansı msn şifreleri dail herşeyi kırabilirsin. winrar için ücretli deil ama msn şifreleri fln kırmak istiosan programı satın almalısın.
-
DreamNatreX bunu yazdı:
-----------------------------
birazdan vericem programla kırılma şansı msn şifreleri dail herşeyi kırabilirsin. winrar için ücretli deil ama msn şifreleri fln kırmak istiosan programı satın almalısın.
-----------------------------bütün olasılıkları deneyen bir program o.Açıyorsun ve tğüm olasıkları deniyor milyarlarcasını eğer 12ssd4144 gibi bir şifren varsa yıllarını alır kırmak
-
bizim arkadas kullanıyordu bana diyordu lazım olursa söyle veriyim diye upluad ediorum şimdi koyucam link.
-
basit şeyler ama yinede uzun sürebilir denemek lazım
-
http://rapidshare.com/files/200001373/Desktop.rar.html bi dene hocam
rar şifresi : www.tahribat.com
-
DreamNatreX bunu yazdı:
-----------------------------http://rapidshare.com/files/200001373/Desktop.rar.html bi dene hocam
rar şifresi : www.tahribat.com
-----------------------------indiriyorum şimdi saol
-
boş işler bunlar :)