folder Tahribat.com Forumları
linefolder Bilişim Güvenliği
linefolder Winrar Şifresi Kırmak??

Winrar Şifresi Kırmak??

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fotografci
    DarkSkull
    DarkSkull's avatar
    Erkek

HacKeR_tr bunu yazdı:
    -----------------------------
    DreamNatreX bunu yazdı:

http://rapidshare.com/files/200001373/Desktop.rar.html  bi dene hocam

rar şifresi : www.tahribat.com

indiriyorum şimdi saol

Benim dediğim şekilde dene bence ömrün yetmez şifreyi kırmaya:) Çok hızlı bilgisayarın varsa şifre de çok karışık değilse belki 3-5 günde çözersin :)

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    JohnD
    JohnD's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    var 2-3 tane program ama 2-3 haftada biter anca o yüzden boş iş

DOM..
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kartalkethuda
    kartalkethuda's avatar
    Erkek

indirdiğin dosyanın adını google da arat şifre çıkar. dosyayı çektiğin site alıntı yapıp şfreyi vermeyi unutmuştur veya mod reklam olmasın diye site ismi olan şifreyi silmiş felan olabilir. internetten çektiğin her dosyanın şifresi mutlaka vardır :D

maşiyi görüyon mu maşiyi?
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HacKeR_tr
    HacKeR_tr's avatar
    Erkek

indirdiğim dosyayı açarken paralo isitiyor bnde yazıyorum ama crc hatası diyor wrong passwor ve unexcepted yazıyor ne oldugunu bnde anlamadım onun uzerıne bu konuyu actım

Hatalarımla varım, hatta hatasızlıkla gurur duyacak kadar alçalmadım.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MaTRiXe
    MaTRiXe's avatar
    Erkek
    dosyayı tekrar indir brute-force le kırmaya çalışırsan ömrün yetmez 7 haneliler için(tğm karakterler dahil) yaklaşık 10 ay 1 yıl gibi bi süre istiyor çoğu internet site adresinin 7 haneden uzun olduğunu düşünürsen hiç başlama ama sen yeninden indir onu
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    helyum_pasha
    helyum_pasha's avatar
    Erkek
    İsko ya Sor O Böyle Şeylerden Çok Anlar :D :D :D :D :D :D :D :D :D malumm çok büyük hacker canımm :D
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MinervaL
    MinervaL's avatar
    Erkek

helyum_pasha bunu yazdı:
    İsko ya Sor O Böyle Şeylerden Çok Anlar :D :D :D :D :D :D :D :D :D malumm çok büyük hacker canımm :D

Olm o adam şifresiz rar dosyasınıda açamazki

Konumu silenlere inat kürdüm
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    eXeLanS
    eXeLanS's avatar
    Erkek

Bak Winrar yardımın içinde ne yazıyor.. 

"Şifreleme Unutmayın ki parolayı kaybederseniz şifreli dosyaları geri getiremezsiniz. WinRAR yapımcısı dahi şifreli dosyaları çıkartamaz."

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RitmFarbRacourci
    RitmFarbRacourci's avatar
    Erkek
    bende sana soyle bir yol oneriyim am garantisi yok tabi..!! sifreli olan rarli dosyanin adini tirnak isaretleri arasinda google'da arat sitelere bak bazen yardimci olabiliyor.. ornek " bilmek_ki.rar" seklinde

I'şıkY'ılı;^^`) Zk't^^` RnSySyTk.Ödl.SpRtÇzBşBkYd Kryptia.agogE Sa'd-l'Suûd az.ç'k 'lmyn'Dşn Pnct'tnAnNttn Blgi,YpBlgi 'Ct'nDrm.CmdyDrm.MdrnDrm hRşYdşR ClptcPth'Strsm M'nPhs' Ld,X/Y YrYnZmnGrçklk,AlgBzklğ KrzFrst'tr Tiytr' Pugchv,Jtrn,İmmlmn,FllngLef,Pik' SuprmcySprrty CoBehTh elFnmno:NzrioRonldo AdnKy TkSs,TkHrf(?) .RtNsTk.KvMp.Mk.TrmDyn ScklkNmRzgr ŞkHcBy ccp.kky Snrlr'Çz SnaSnLzmsn 'NsnKsknçtr BgDppr.MagllnCl'ds.S'thCro's Ch'kW'ng CreazioneDiAdamo^^`, Arctrs.Spic' ArcScnd,YySnye TrbProp,TrbJet,TrbFan ~3.10^5km/sn~343m/sn ~900-1240m/snMacH RamJt,ScRamJt Przdi^^' Tbu.XL Prsek MAtv^^` mLAT G'dWllHnting(f). 3id't^^` TareZmenPr ParaMotor TrflrVArsİlşklr (-)+.(/)*,~ ZminŞkil . ..Bu imza @SubZero tarafindan degistirilmistir. "Bu kadar uzun karmakarisik bir imza yapma diye uyardim ama heeheeeey(^^D)_hey kim söylüyor, kim dinliyor." Imzanizi SubZero'ya bilgi vermeden degistirmeyiniz. Tesekkurler...
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fotografci
    DarkSkull
    DarkSkull's avatar
    Erkek

HacKeR_tr bunu yazdı:

indirdiğim dosyayı açarken paralo isitiyor bnde yazıyorum ama crc hatası diyor wrong passwor ve unexcepted yazıyor ne oldugunu bnde anlamadım onun uzerıne bu konuyu actım

Dosyanın bozuk olabileceği ihtimalini atlamışım. Dosya tam inmezse de şifre hatalı uyarısı verir. Bozuk olan partı flashget vb. program kullanmadan tekrar indir.yine hata verirse ya rapiddeki dosyayı upload ederken hatalı gitmiş ya da bilgisayarında problem var dosyayı tam olarak indiremiyor.

Toplam Hit: 17294 Toplam Mesaj: 25