Winrar Şifresi Nasıl Kırılır
-
evet değerli müritler oldum olası bu paylaşım yapıp rara pasaport koyan insanları sevmemmişimdir çünkü şifreyi kırmayı bilen varsa rica etsem yardım edebilirmi
-
Tahribatta böyle bi konu yine açılmıştı sanırım:D bu imkansız dostum
-
Şifre lazımsa dosya ismini google'da arattır..Başka türlü bulaman..
-
bunun yerine indirdiğin linkteki dosya adıyla internette arama yap, ilgili sitelere bak şifre yazıyor olabilir mesela
dosya_v4_kal.rar şeklinde arat artık dosyan neyse ismiyle aratabilirsin bulma ihtimalin yüksek, ben öyle buluyorum. kırmak mı? varsa babayiğit
ben buradayım :)
-
winrar şifresini kırmassın çünkü byte başı şifreleme yapıyor ama nette brute force (deneme yanılma kaba kuvvet) ile kırmaya çalışan programlar var onları dene istersen saglam world list gerekli ama
yada winrarin full adını google yaz yanına rar pass yaz sansın varsa google dan aratarak bulabilirsin
-
Hocam uğraşma emeğine değmez, imkansız.
-
dosya adı gibi linkini de ararsan belki bişiler bulabilirsin onun dışında imkansız diye biliyorum
-
bildiğim kadarıyla winrar dünyada en karmaşık algoritmaya sahip şifreleme türlerinden biriyle şifreliyo dosyaları.
Onun şifresini kırmak, en az wpa2 şifresini kırmak kadar zordur dostum..
-
bende açmıştım böyle bi konu hatta çok yere baktım ama google 'a aratıp öyle buldum kırmak hayalmiş yani :))
-
Hocam winrarı geliştiren yazılımcıların ağzından bir açıklama vardı. "Biz bile kıramayız" diye
-
öncelikle
1)dosyanın tam adını kopyala
2)googleyi aç
3)googleye aynen böyle yaz >> "dosya_adı" şifre
sonuç: finish kuantumla herşey çok güzel