Winrarda Filmin Bir Bölümünü Diğerleri Olmadan Çıkartabilmek
-
winrarlanmış bikaç parçadan oluşan filmleri indirirken tek bir parçadaki filmi çıkarıp bakmak istediğimde ilk filmi diğerleri olmadan bozuk dosyaları koru bölümünü işaretliyerek indirebiliyorum fakat 2. 3. bölümü indirmek istediğimde hata veriyor çıkartmıyor. var mı başka bir yolu bunun?
-
yok öyle bişey. Üzgünüm :(
Olsaydı da çok işime yarardı.
-
hoca 2 kere rar lı dosyanın üzerine tıkla.
dizine çıkart de
ordan sol alt tarafta olan "bozuk dosyaları koru" yazan kutucuğa işaret koy
sağ tarfından kaydetmek istediğin yeri seç tamam de.
edüt : Tarantula var kardeş öyle bişi :)
-
cikartma isini yapamiyosun bildigim kadari ile..ama su var mesela 1 partini indirdigin filmin indirdigin kadarini izleyebiliyodun..rar player mı neydi oyle bi pro vardi..
-
yapıosun güzel kardeşim film o kareye kadar ilerliyor yanlızca. WMP 11 kaç tane öle sabırsızlanıpta izlediğim dizi film oldu benim. inanmayan varsa denesein.
-
ArmadA bunu yazdı:
-----------------------------hoca 2 kere rar lı dosyanın üzerine tıkla.
dizine çıkart de
-----------------------------kardeşim 3 partlık bi film ilk partta senin dediğin işlemi uyguladım film çıktı izleyebildim ama 2. partta olmadı. aynen dediğini uyguladım fakat hata verdi.
-
hepsini öle yap o zman sende :) tek tek başka çaren yok bide hepsini deiğim gibi yaparsın fat avı mpeg joiner gibi bir programla birleştirirsin. biraz uzun işlem oluyo ama.
-
raul bunu yazdı:
-----------------------------
ArmadA bunu yazdı:
-----------------------------hoca 2 kere rar lı dosyanın üzerine tıkla.
dizine çıkart de
-----------------------------kardeşim 3 partlık bi film ilk partta senin dediğin işlemi uyguladım film çıktı izleyebildim ama 2. partta olmadı. aynen dediğini uyguladım fakat hata verdi.
raul+1; diyorum. ilk partta oluyor. ancak daha sonraki partlarda işe yaramıyor :S Eminmisin Armada?rar player diye bişey demişsiniz. İşe yarar mı peki? Eminsiniz mi?
-
var öyle bişey bi program paylaşılmıştı bunun için çok iyi hatırlıyorum lakin ne adını ne de konuyu hatırlayamıyorum indirdiğin partlardaki videonun o bölümünü izleyebiliyodun
-
ArmadA bunu yazdı:
hepsini öle yap o zman sende :) tek tek başka çaren yok bide hepsini deiğim gibi yaparsın fat avı mpeg joiner gibi bir programla birleştirirsin. biraz uzun işlem oluyo ama.
-----------------------------hepsini öyle yapıyorum zaten dediğim gibi ilk partta işe yarıyor ama diğerlerinde yaramıyor diğerleri çıkmıyor rardan
-
raul bunu yazdı:
-----------------------------ArmadA bunu yazdı:
-----------------------------hepsini öyle yapıyorum zaten dediğim gibi ilk partta işe yarıyor ama diğerlerinde yaramıyor diğerleri çıkmıyor rardan
---------------valla kardeş orasını bilemicem ben kaç kere yaptım yeminle söylüyorum oldu hem 2. 3. partın zamanı o kadardır belki.