folder Tahribat.com Forumları
linefolder Yazılımlar / Diğer Programlar
linefolder Winrarda Filmin Bir Bölümünü Diğerleri Olmadan Çıkartabilmek

Winrarda Filmin Bir Bölümünü Diğerleri Olmadan Çıkartabilmek

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SyspioniC
    SyspioniC's avatar
    Erkek
    raul bunu yazdı:
    -----------------------------

ArmadA bunu yazdı:
    hepsini öle yap o zman sende :) tek tek başka çaren yok bide hepsini deiğim gibi yaparsın fat avı mpeg joiner gibi bir programla birleştirirsin. biraz uzun işlem oluyo ama.

hepsini öyle yapıyorum zaten dediğim gibi ilk partta işe yarıyor ama diğerlerinde yaramıyor diğerleri çıkmıyor rardan

o zaman bide şeyi dene

2.part inince tekrar 1.parttan başla ilk 2 partı koruyarak cıkartsın sonra cıkan filmde ortalara getir kaldıgın yerden devam et? 

"Derviş Yunus bu sözü eğri büğrü söyleme, Seni sorguya çeker bir Molla Kasım gelir."
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    xxspiderxx
    xxspiderxx's avatar
    Erkek

hoca ayrı ayrı yapmana gerek yok.önce  partları aynı klasörde topla.sonra ilk parta sağ tıkla dosyaları çıkarta tıkla.açılan yerde Bozuk Dosyaları Koru ya işaret koy tamama bas öyle oluyo.eğer sende olmuyosa indirdiğin filmde sorun vardır.Ben hep öyle yapıyom oluyo.

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    raul
    raul's avatar
    Erkek
    JordanoR bunu yazdı:
    raul bunu yazdı:

ArmadA bunu yazdı:
    hepsini öle yap o zman sende :) tek tek başka çaren yok bide hepsini deiğim gibi yaparsın fat avı mpeg joiner gibi bir programla birleştirirsin. biraz uzun işlem oluyo ama.

hepsini öyle yapıyorum zaten dediğim gibi ilk partta işe yarıyor ama diğerlerinde yaramıyor diğerleri çıkmıyor rardan

o zaman bide şeyi dene

2.part inince tekrar 1.parttan başla ilk 2 partı koruyarak cıkartsın sonra cıkan filmde ortalara getir kaldıgın yerden devam et?

1. partı indirdikten sonra rarlı olan dosyayı sildim sadece avisi kaldı:) 2 yle 3 ü indirdim açılmıo şimdi onlar:P sorun değil 1 i indiririm şimdi yeniden ama aklıma takıldı neden olmuyor diye. başka bi durumda yine aynı sorunla karşılaşmayayım diye araştırıyorum 

Toplam Hit: 1822 Toplam Mesaj: 14