Wireless Adaptör Tavsiyeleriniz

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zalimadam
    zalimadam's avatar
    Erkek

dfgsd

ben heppinizden zekiyim sadece buna ihtiyacın var :)

fukara hamam böceklerini zehirleyen adam.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    karizma_18
    karizma_18's avatar
    Erkek

http://www.hepsiburada.com/Liste/zyxel-nwd2205-300mbps-kablosuz-n-usb-adaptor/ProductDetails.aspx?productId=bd101018&categoryId=103939

arkadaşlar bu üründe karar kıldım sizce nazıl işimi görürmü bilgisi olanlar bir aydınlatırlarmı acaba son son ve son :))

Hadi Takas Edelim Bişeylerimizi, Sen Gülüşünü Ver Ben "ÖMRÜMÜ".... / "www.hassey.co.cc"
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Amd-x
    Amd-x's avatar
    Erkek

karizma_18 bunu yazdı:
    -----------------------------

http://www.hepsiburada.com/Liste/zyxel-nwd2205-300mbps-kablosuz-n-usb-adaptor/ProductDetails.aspx?productId=bd101018&categoryId=103939

arkadaşlar bu üründe karar kıldım sizce nazıl işimi görürmü bilgisi olanlar bir aydınlatırlarmı acaba son son ve son :))

cıh.

kinamax hocam ha bütçe diyorsan amenna.

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    self
    self's avatar
    Erkek

Standartları  hem alıcıda hem vericide 802.11N olursa  verimin ii olur  bazı muritler  G protokollü cihazları tavsiye etmiş modem de g  ise pek verimli olmaz 

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    karizma_18
    karizma_18's avatar
    Erkek

self bunu yazdı:

Standartları  hem alıcıda hem vericide 802.11N olursa  verimin ii olur  bazı muritler  G protokollü cihazları tavsiye etmiş modem de g  ise pek verimli olmaz 

modem ttnetin verdiği modem hocam tp-link o dediklerini nasıl anlıyoruz nereden bakacaz onlara? biraz aydınlatırmısın?

edit: buldum sanırım    =>   Broadcom 43225 802.11b/g/n  bu olsa gerek b,g,n bu üçünü destekliyor sanırım.

Hadi Takas Edelim Bişeylerimizi, Sen Gülüşünü Ver Ben "ÖMRÜMÜ".... / "www.hassey.co.cc"
Toplam Hit: 3927 Toplam Mesaj: 26