folder Tahribat.com Forumları
linefolder İş - Güç, E-Ticaret, Alışveriş
linefolder Wireless Anten (Sinyal Güçlendirici) Alıcam Önerileriniz Nedir?

Wireless Anten (Sinyal Güçlendirici) Alıcam Önerileriniz Nedir?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SpoofU
    SpoofU's avatar
    Erkek

Tamam yeni bir başlık açalım o zaman. Ben her zaman nete giremiyorum. İlk fırsatta açarım başlığı.

Sevmem yazmayı, okumayı sevdiğim kadar.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    vesselam
    vesselam's avatar
    Erkek

almam lazım arkadaslar evde netim yok bayramdan sonra

Telegram @WVesselam
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fcuk
    Fcuk's avatar
    Erkek

benim müdürde su aletten var güzel normal laptop 2 diş çekiyor bu alet 5liyor. http://urun.gittigidiyor.com/bilgisayar/everest-ewn-689n-wireless-n-usb-adapter-300mbps-38134358

Hoop.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Zork.
    torpedo_XL
    torpedo_XL's avatar
    Erkek

Benimde kafamda böyle bir proje var ama vizelerden şuan zamanım yok.

Kafamda şu 2 ürünü kararlaştırdım ama boş zaman bulabilirsem anteni kendim yapıcam aynısından

https://www.dealextreme.com/p/2000mw-high-power-802-11a-b-g-usb-wireless-network-dongle-with-10dbi-antenna-41934

https://www.dealextreme.com/p/2-4ghz-16dbi-directional-high-gain-16-unit-antenna-for-wifi-wireless-network-rp-sma-33016

Toplam 60 lira falan tutuyor ama anteni kendim yaparsam maliyet baya düşer gibime geliyor.

Bilge insanlar konuşurlar çünkü söyleyecek bir şeyleri vardır. Aptal insanlar konuşurlar çünkü bir şey söylemek zorundadırlar. Demokrasi, bir eğitim işidir. Eğitimsiz kitlelerle demokrasiye geçilirse oligarşi olur. Devam edilirse demagoglar türer. Demagoglardan da diktatörler çıkar. --Platon, Devlet                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                         
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cuneyd
    cuneyd's avatar
    Erkek
    Benim de böyle bir şeye ihtiyacım var :) wifi-anten sitesinde görmüştüm. 16 dbi anten yapmıştı. Toplam maliyeti 40 tl falan diyordu. Eğer yapabilirsek çok daha ucuza gelir yani. 19 dbi panel anten 180 tl ydi. 16 dbi el yapımı anten ise 40 tl ye geliyor :)

Siz cebit"e gidin Tayyip sizi yakalicak :B adama o kadar laf sölediniz,küfrettiniz :P sizi tahribat.com t-shirtleri ile yakalicak,böle kıcınıza kıcınıza sopaylan vuracak :B Tayyip sizi ağaca vurduracak :B sonra da cemil cicek"e vericek :B / yeah Cemil cicekkk :B
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SpoofU
    SpoofU's avatar
    Erkek
    En önemli ve zor bulunan parça pcb plaka. İst. Karaköy de elektronikçiler çarşısı varmış, oradan temin edebilirmişiz.

Sevmem yazmayı, okumayı sevdiğim kadar.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    vesselam
    vesselam's avatar
    Erkek

irem26 bunu yazdı:
    -----------------------------

dogrudan eve baglatmak daha kolay olmazmi

extra para varsa evet :)

Telegram @WVesselam
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bauer
    Bauer's avatar
    Erkek

irem26 bunu yazdı:

fatura icin de bir fikrim var 

bir binada yedi daire var herkes kablosuz iletisimde olsa ortadaki daire de internet paketini en hizlisindan alsa herkes ondan cekse ve faturayi da yediye bolseniz daha kolay olmazmiydi

Ninemin sakalı olsa, dedem olurdu.

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    vesselam
    vesselam's avatar
    Erkek

irem26 bunu yazdı:

fatura icin de bir fikrim var 

bir binada yedi daire var herkes kablosuz iletisimde olsa ortadaki daire de internet paketini en hizlisindan alsa herkes ondan cekse ve faturayi da yediye bolseniz daha kolay olmazmiydi

gerek yok :) 3 tane wep şifresini kırdım değişe değişe takılırım ama 2 sinyal alıyo acilen anten bulmam lazım

Telegram @WVesselam
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cuneyd
    cuneyd's avatar
    Erkek

http://www.wifi-sistem.com/antenler-kablolar-konnektorler/1262-18dbi-panel-anten-yapimi-d-link-ant24-1800-a.html?phpMyAdmin=3da74669090e189bf967dbc28cc27d86

Adamlar bunu yapmış, toplam maliyeti 40 Tl gibi birşey diyordu konuda..

Aslında bundan yapabiliriz ;)

Siz cebit"e gidin Tayyip sizi yakalicak :B adama o kadar laf sölediniz,küfrettiniz :P sizi tahribat.com t-shirtleri ile yakalicak,böle kıcınıza kıcınıza sopaylan vuracak :B Tayyip sizi ağaca vurduracak :B sonra da cemil cicek"e vericek :B / yeah Cemil cicekkk :B
Toplam Hit: 6468 Toplam Mesaj: 31