folder Tahribat.com Forumları
linefolder İş - Güç, E-Ticaret, Alışveriş
linefolder Wireless Anten (Sinyal Güçlendirici) Alıcam Önerileriniz Nedir?

Wireless Anten (Sinyal Güçlendirici) Alıcam Önerileriniz Nedir?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ZATİ.
    sakavan
    sakavan's avatar
    Erkek

hani organizasyon

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sanane
    sanane's avatar
    Erkek

http://www.bizdehesapli.com/?mainpage=urun_detay&urun_kodu=TL-WA5210G

burdaki ürünü sipariş ettim. Sanırım yarın elime ulaşır. Arkadaşla monte edicez. Bakalım işime yarayacakmı.

Naber la?
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SharpShooter
    SharpShooter's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

sanane bunu yazdı:
    -----------------------------

http://www.bizdehesapli.com/?mainpage=urun_detay&urun_kodu=TL-WA5210G

burdaki ürünü sipariş ettim. Sanırım yarın elime ulaşır. Arkadaşla monte edicez. Bakalım işime yarayacakmı.

hacım güzel aletmiş,

bunu harici wireless olarak kullanabiliriz dimi? interneti uzaklardan çekmek istiyorum :) önüm açık  fulya/beşiktaş tarafındayım. eğer memnunsan bende hemen bir adet alıcam :)

- xx yerde hata var. - ya aslında kod şöyle sanıyor olabilir bla bla bla - olm kendine gel kodlar düşünmez - ...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sanane
    sanane's avatar
    Erkek

bende aynı amaç için alıyorum. hem alıp hemde dağıtabiliyomuşsun. yarın cihaz elime geçerse deneme yapıcaz

Naber la?
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bloodmage
    bloodmage's avatar
    Erkek

Kortizon içerikli ilaç da kullan yanında , keza kanser falan yapıyor diyorlar .

İndia İndia !
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sanane
    sanane's avatar
    Erkek

hocam bu anten tek yönlü. yani baktığı yöne doğru sinyal alıp gönderiyor. balkona monte edince sinyal direk sana değil çevirdiğin yöne doğru gidiyor. bişey olacağını sanmam yani.

Naber la?
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sanane
    sanane's avatar
    Erkek

evet yukarda bahsettiğim ürünü dün teslim aldım. İlk defa www.bizdehesapli.com sitesinden alışveriş yaptım. Kargoyu çok hızlı gönderdiler. Pazartesi sipariş verdim salı kargo geldi. Kurulumu daha tecrübeli olan bi arkadaşıma yaptırdım. ortalama 150 metre uzaklıktaki işyerimden kablosuz olarak net çektik. önümüzde ağaçlar ve bir duvar vardı. Cihazın arkasında wireless sinyal seviyesini gösteren ledler var. 4 kademenin 2 tanesi yanıyordu. Normalde localde 20 mb olan neti eve kablosuz olarak 12 mb olarak çekti. Ancak ilk denemelerde hız 3-4 mb seviyelerindeydi. Bağlandığım access pointten kanalı 3 e aldık birden 12 mb kadar yükseldi bağlantı hızı. Aklınızda bulunsun 3. kanaldan çok daha iyi verim alınabiliyor.

Naber la?
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SharpShooter
    SharpShooter's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

sanane bunu yazdı:

evet yukarda bahsettiğim ürünü dün teslim aldım. İlk defa www.bizdehesapli.com sitesinden alışveriş yaptım. Kargoyu çok hızlı gönderdiler. Pazartesi sipariş verdim salı kargo geldi. Kurulumu daha tecrübeli olan bi arkadaşıma yaptırdım. ortalama 150 metre uzaklıktaki işyerimden kablosuz olarak net çektik. önümüzde ağaçlar ve bir duvar vardı. Cihazın arkasında wireless sinyal seviyesini gösteren ledler var. 4 kademenin 2 tanesi yanıyordu. Normalde localde 20 mb olan neti eve kablosuz olarak 12 mb olarak çekti. Ancak ilk denemelerde hız 3-4 mb seviyelerindeydi. Bağlandığım access pointten kanalı 3 e aldık birden 12 mb kadar yükseldi bağlantı hızı. Aklınızda bulunsun 3. kanaldan çok daha iyi verim alınabiliyor.

teşekkür ettim hocam verdiğin bilgiler için,bende alıyorum aynısından bi tane :)

- xx yerde hata var. - ya aslında kod şöyle sanıyor olabilir bla bla bla - olm kendine gel kodlar düşünmez - ...
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sanane
    sanane's avatar
    Erkek

hocam aynı ürün hepsiburada.com da an itibari ile 127.70 Tl bizdehesapli.com da ise 90.56 Tl

Naber la?
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ottomanmurat
    ottomanmurat's avatar
    Erkek

Tp-link Güzel Cihaz Ama Bu Cihaz Client için Pek Verimli Bir Cihaz Degil bu Cihazin amacı Neti Almaktan Cok Vermek Bu Cihazin Kötü yani şifre kıramıyorsunuz En Kötü Yanı ise Bir Süre Sonra Ömrü Bitiyor Çekişi Hızı Verişi Düşüyor Yüzde 50 Çeken Bir Sinyali ilerde Yüzde 10 15 e Kadar Düşürebiliyor

Hayallerinizi Sadece Biz Gerçekleştiririz.
Toplam Hit: 6469 Toplam Mesaj: 31