Wireless Hızı Kendine Çekme..
-
Wireless'ten hiç anlamam.bulundugum apartmanda wireless var.her katta bir adet modem var ancak modemler farklı paketlerde değil sanırım alan mesafesini artırmak için olan modemlerden.anlatabilmişimdir umarım..
şimdi ibnenin biri durmadan torrentte ve internet googlea bile girmiyor bazen..bu hızı kendi pcme çekmenin yolu ya da alternatif yöntemler var mıdr?
-
Hepsine giris yetkin var mi
-
KaRaKuLe bunu yazdı:
-----------------------------
Hepsine giris yetkin var mi
-----------------------------
Hayir hocam... -
o zaman hic bi halt edemezsin :)
-
30 $ a bi anten alacaksın tüm katlardaki komşularından giriş şifrelerini alacaksın dilediginden baglanacaksın bu antenler 2 km alan içindeki tüm baglantıları görür.
-
benim 3 km lik bi alicim var istersen ben kullanmiyorum istersen makul bi fiyata verebilirim denenmistir 2 km uzaktaki wireless i cekmektedir
ozellikleride bu
Feature: Connects at a full 54Mbps High Speed Transter Rate for 802.11b/g.Detachable antenna with RP-SMA connector – upgradeable to a higher power antenna for a wider wireless coverage.High Output Power up to 1000MW(27 dBm)for extend the coverage range up to 5x than standard USB adaptersOperating distance of up to 5000 meters in free spacePlug-and-Play compatible with all computers.Software AP function,suppoert PSP,X-Link,QoS,WMMHigh security 64/128/256bit WEP Encryption, TKIP,WPA,802.11 -
domain_admin bunu yazdı:
-----------------------------30 $ a bi anten alacaksın tüm katlardaki komşularından giriş şifrelerini alacaksın dilediginden baglanacaksın bu antenler 2 km alan içindeki tüm baglantıları görür.
----------------------------- -
isin icinde torrent oldumu antenin bi halta yaracagini sanmam :)
-
neyin kafasını yaşıyonuz adam ne diyo siz ne diyonuz :)
-
Router'a erişip band management yapman lazım, ozaman kıçını yırtsa da çekemez
-
arp poisoning yaparak senden başka kimsenin internete adam akıllı girememesini sağlayabilirsin.
edit: başarısız olursun diyecek olan olursa diye. 500 dairelik dağ başındaki sitede aylarca kullandım bu olayı. wireless bile adam akıllı çekmiyordu ayrıca gelen hat 894 kpbs civarıydı 1mbit bile değildi :))