Wireless Hızı Kendine Çekme..
-
Cosmic bunu yazdı:
-----------------------------arp poisoning yaparak senden başka kimsenin internete adam akıllı girememesini sağlayabilirsin.
edit: başarısız olursun diyecek olan olursa diye. 500 dairelik dağ başındaki sitede aylarca kullandım bu olayı. wireless bile adam akıllı çekmiyordu ayrıca gelen hat 894 kpbs civarıydı 1mbit bile değildi :))
-----------------------------894 kbps ? 10 mbit ediyor hacım?
-
SharpShooter bunu yazdı:
-----------------------------Cosmic bunu yazdı:
-----------------------------arp poisoning yaparak senden başka kimsenin internete adam akıllı girememesini sağlayabilirsin.
edit: başarısız olursun diyecek olan olursa diye. 500 dairelik dağ başındaki sitede aylarca kullandım bu olayı. wireless bile adam akıllı çekmiyordu ayrıca gelen hat 894 kpbs civarıydı 1mbit bile değildi :))
-----------------------------KBps değil kbps :|
-
Cosmic bunu yazdı:
-----------------------------SharpShooter bunu yazdı:
-----------------------------Cosmic bunu yazdı:
-----------------------------KBps değil kbps :|
-----------------------------
Ayrıca merak edenler için ayrıntılı bilgi , http://www.olympos.net/blog/cnguru/arp-poisoning-arp-zehirlemesi-137193.html