folder Tahribat.com Forumları
linefolder Network - İnternet
linefolder Wireless Modem Önerileriniz

Wireless Modem Önerileriniz

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FCN
    FCN's avatar
    Erkek

Wireless modem almayı planlıyorum max 150 TL lik bir alete ihtiyacım var önerebilcegini marka hatta model varmı ?

online saatim baya bi yüksek oldugu için saglam iki gün sonra bozilmicak bişi arıyorum.

http://www.hepsiburada.com/airties-airties-rt-204-1-portlu-54-mb-kablosuz-modem-usb-adaptor/productDetails.aspx?categoryid=45&productid=bd999613

şunu buldum hem adaptörü falanda içinde baya hesaplı geliyo yinede bi fikirlerinizi alim dedim

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    1234567B
    1234567B's avatar
    Erkek

sen modemi filan bırak uygun fiyata bir wireless adaptor birde anten yapalım hiç kopmazsın:D

arbeit macht frei
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FCN
    FCN's avatar
    Erkek

buraqgo bunu yazdı:
    -----------------------------

sen modemi filan bırak uygun fiyata bir wireless adaptor birde anten yapalım hiç kopmazsın:D

-----------------------------

:D

http://www.hepsiburada.com/tp-link-td-w8901g-4-port-54-mbps-kablosuz-adsl2-modem/productDetails.aspx?CategoryId=45&productId=bd999565

bide bunu buldum üşenmeden 200 kusur yorumu okudum modemi kötü buluyorum tarzında bi yorum yok herkes güzel kullanışlı oldugundan bahsetmiş fiyatı gerçekten hesaplı

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    1234567B
    1234567B's avatar
    Erkek

Birader öle çok kasmana gerek yok be tabi sadece kendin  kullanıcaksan

bana göre ilkini al yanında wirelesss adaptor de veriyolar yagi anten filan yaparsın yanında verilen usb adaptor airties 2410 sanırım baya kalitelidir.Benim tercihim ilkinden yana

arbeit macht frei
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    siyahbereli
    siyahbereli's avatar
    Erkek

elimde bi siemens bi airties var airties çekimde şaşırtıcı derecede fark atıyor.elektirik oldugu sürecede çalışıtı antalyayı bilirsiniz yağmur şimşek bol üzerine şimşek falanda düşmüyor airtiesi tavisye ederim.sırf şimşek düşmüyor diye falan alma hoşuna gitsin yakışılı olsun ışıklı saçaklı falan,şimşek düşmüyor olabilir ama çekimi iyi olabilir üstünde televizyon var ondanda etkilenip iyi çekiyor olabilir..şimşek yıldırım vb düşsse önce televizyonun içinden geçip sonra üçüncü kattan zemine iner ben bi hava alıp geliyim.son anda farkettim modemim vigor markaymış

Yapmadıklarınıza pişman olmaktansa, Yaptıklarınıza pişman olun...Yapın pişman olun, yada yapmayın yine pişman olun.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FCN
    FCN's avatar
    Erkek

hmm yorumlarda airties 205 ten daha az ısınıo ve daha iyi cekio tarzında bi iki tane yorum gördüm

acaba sadece wireless modem yerine kablolu modem + access pointmi alsam :D

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RockZs
    RockZs's avatar
    Erkek

Edimax Kullanıyorum. Sorunsuz, kaliteli...

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Gecement
    Gecement's avatar
    Erkek

1,5 yıldır smart modem kullanıyorum. 50-60 liraya bulursun. 1,5 yıldır kapatmadım kendisini no problem :)

Teknik servis yönünden zayıf şöyle ki bi web siteleri dahi yok :) Alacaksan ona göre al :))

Solak Cerrah
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    renegadealien
    renegadealien's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Savaş Madalyası Başarı Madalyası Üstün Hizmet Madalyası Developer Madalyası
    Erkek

Hocam kullandığım - tesisata taktığım wireless sayısı belki 500 geçti...

airtiesın sorun cıkarma oranı nedense diğer ürünlere oranla hep daha falza oldu....

Kendi evimde 5450 var- 350 liralık modem, allahın belası bu alet bile bi süre sonra sıkıntı cıkartıyor..

kendi laptopum usroboticsle 3 sene 1 kere kopmadan calıştı bu alet sıkıntılı,

24 antenli iki yurdum var ikiside birbirinin kopyası, birisinde anten olarak airties var diğerinde dlink 2100 ap

airtiesları artık kırasım geliyor şikayetten :|

Kendime ne alırım sorusuna gelince, linksys alacam bundan sonra...

10.05.2013 tarihli google arama sonucu : Aradığınız - "herşeyin hayırlısı rampanın bayırlısı" - ile ilgili hiçbir arama sonucu mevcut değil. Kendi özlü sözümdür, kaynak belirterek kullanınız.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MeTiN_7
    MeTiN_7's avatar
    Erkek

tp link aldım hocam ben 65 lıraydı 54 m göruyor ve hıc kopma yavaslama fln aslı yok tavsıye ederım

olması gereken şeylerın adını iyilik yapmak koymuslar..
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FCN
    FCN's avatar
    Erkek

tamam karar verdim tp link alcam :D

ama son 1 soru

direk wireless modem mi alsam

http://www.hepsiburada.com/tp-link-td-w8901g-4-port-54-mbps-kablosuz-adsl2-modem/productDetails.aspx?CategoryId=45&productId=bd999565

yoksa

kablolu modem + access point mi 

http://www.hepsiburada.com/tp-link-td-8840t-4-port-ethernet-adsl2-modem/productDetails.aspx?categoryid=45&productid=bd999567

http://www.hepsiburada.com/tp-link-tl-wr543g-54mbps-4-port-access-point/productDetails.aspx?categoryid=410&productid=bd992876

Hangisi daha sağlıklı olur

Toplam Hit: 2300 Toplam Mesaj: 19