Wireless Şifre Kirici ?
-
Arkadaşlar cevrede bi ton ağ var ama hepsi şifreli 3 4 pin e kadar ceken bile var tavsiye edebilceginiz şifre kirici varmi cok lasim arkadaşlar ?
-
Sanmıyorum Hocam Öyle Bi Program Oldugunu :|
-
vardır da uzun sürer.hemde çok uzun sürer kırılması.tabi brute force olayından bahsediyorum.
-
bi yöntem var ama trojan yedirmen lazım onuda yapıbilirmisin bilmem.
-
Notepad adlı programla:-) not:google de wep kırma yaz
-
sitede bin kere verildi. aircrack olarak arat
-
Hoca bu aircrack i nasil çalıştırcam tmm buldumda :S kariştirdim az bişey
Give at leaast one capture file to crack
diye bi ileti çikti nasil yapicagimi açiklarsan cok sevinirim hocam
-
bychaos bunu yazdı:
-----------------------------Hoca bu aircrack i nasil çalıştırcam tmm buldumda :S kariştirdim az bişey
Give at leaast one capture file to crack
diye bi ileti çikti nasil yapicagimi açiklarsan cok sevinirim hocam
-----------------------------dökümanlarda kırılımı anlatıyo
-
Hoca aircrack i windows ta kullanmazsın. Artık windows a destek verilmiyor. Eski sürümü var windows için olanı. Onuda windows ta kullanabilmen için wireless adaptörünün çipsetine özel ve aircrack için yazılmış dll dosyalarını bulman lazım. Onlarda 2-3 çipset için vardı eskiden şimdi yok.
Tek seçeneğin linux kurmak olacaktır. Ben ubuntu ile yapıyorum hatta kırdığım wireless internetinden bu mesajları buraya yazıyorum.
Bu iş öyle programda kır butonu var basayım kırsın gibi kolay birşey değil.
Öncelikle aircrack tarafından desteklenen bir wireless adaptörün olması lazım (çipset listesi için http://www.aircrack-ng.org/doku.php?id=compatibility_drivers)
Ayrıca kıracağın ağın WEP şifreleme metodunu kullanması lazım WPA veya WPA2 de kırılır ancak WPA ve WPA2 ile şifrelenmiş ağları sadece deneme yanılma (brute-force) yöntemi ile kırarsın (oda milyar tane ihtimal trilyon tane ihtimal denemen gerektiriyor iyi bir wordlist kullanman lazım. Gerçi bununda püf noktaları var biraz kafayı çalıştırırsan ki daha önce wpa2 ve wpa da kırdım)
Kıracağın ağın windows a göre uyarlarsam (her zaman geçerli değil) , paket toplayabilir derecede yakın olman lazım ortalama dersem 2 pin yükseklik idealdir (bazen 3 pin li wireless ağlarda bile paket toplanamayabiliyor. )
Kırabilmen için bu siteye çok ihtiyacın olacak. Yeterince Türkçe döküman bulamazsın.
http://www.aircrack-ng.org/
Linux ü HİÇ kullanmadım.
Yeni wireless adaptör alamam.
İngilizcem hiç yok.
Yukarıdaki 3 cümleden birini söyleceksen zaten bu işe HİÇ girme.
Eğer bu üç cümleden herhangibirini söylemiyorsan verdiğim sitenin forumlarında gezinerek gerekli bilgiye sahip olabilirsin.
KOLAY! gelsin!
-
backtrack adlı linuxla da yapabilirsin googleda araştır cd den çalıştıryrsun o programı birçok işlevi var
-
wireless şifresi kırmak basit bir iş değildir, hatta wireless şifresi kırmak diye birşey yok denebilir.